Mamici norocoase de sept-oct 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

andy, saru'mina. tocmai ce am vazut si eu pozele tale, telepatie, ce mai! foarte dragutze hainutele pe care le-ai luat.

32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

piolica sa stii ca te invidiez un pic pentru conditiile pe care le vei avea la nastere....e superb tot ce am vazut in poze acolo...dar ma si bucur ca sunt femei care au parte de tratament omenesc. Super!

29+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Hello intru si eu cu intarziere (am fost la analize dimineata si apoi am dormit..a si am avut si sedinta )
Felicitari Piersicutza si Laura , mamici de fete, Laura a adus un baietel ..concurenta pentru noi restu
Anca bine ai revenit cu vestile bune
Musette parca tu m-ai intrebat de cargus si contracte, a venit la usa le-a luat am dat banii si...nu mai stiu nimic, imi fac maine timp sa sun, sa vad daca au ajuns
Am o mare intrebare pentru cine cunoaste, aveam multe hainute in cosul la redoute si cand am intrat azi sa le platesc nu mai apareau pozele, desi articolele erau acolo, dar fara poza, si la suma erau calculate, daca dau click pe produs imi zice ca nu mai exista....acum nu stiu ce sa fac....sa dau comanda....oare sunt undeva rezervate intr-un fel pentru ca erau in cos...sau ele nu mai sunt dar ei imi iau banii si ma lasa cu ochii in soare, cine are idee? help
le-am dat un mail dar ma gandesc ca pana raspund ei...poate chiar mai sunt hainutele si le pierd

Sa nu ma credeti nebuna cu hainutele astea, dar am stat mult sa le aleg...dovada ca au si disparut pana m-am decis

29s+
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

tzitziri, ratonelu, andy_g multumesc mult pt felicitari.
piolica, am vazut frumoasele hainutze, sa le poarte sanatoasa micutza, si wow, clinica, alexa era linga mine si ma intreba unde e hotelul ala :))) burtica.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

cd27 si mie mi s-a intamplat ..ieri m-am apucat si am strans in cosuletul la redoute ..apoi am plecat vreo ora -doua iar cand m-am intors unul din produse era inconjurat cu un chenar rosu..si-mi spunea ca nu mai e..deci se terminase stocul..asa ca ideea e cand hotarasti la ceva ..trebuie sa le si bagi in cos si sa le si platesti...
am vazut ca la unele produse scrie ca sunt disponibile peste 2-3 saptamani...o fii vreo chestie astia sa-ti ia banii si sa le trimita atunci cand aprovizioneaza stocul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Offf...Alina..te-am botezat, scuze...tre sa aduc un miel acum

29s+
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

andy, alina, intr-adevar arata super clinica aia, iar moasele sint super ok, cel putin din ce-am vorbit eu cu ele. Mi-au explicat tot si mi-au zis sa le sun in cazul in care am intrebari. il cunosc foarte bine pe doctorul meu (doctorul meu e extern, are contract cu ei) si mi-au zis ca totul a fost super ok cu el la toate nasterile pe care le-au avut pina acum. eu sper sa fie bine!
si sper sa fie bine pentru toate fetele de la noi din odisee!

32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Anca, felicitari pt. vestile bune cu care ai venit . Se pare ca micuta Carla va fi o mica rasfatata

Laureta, ce mamica cu burtica finuta si delicata esti

Babytza, logodna placuta si intelegere maxima sa aveti

Claudinna, felicitari pt. bebeu maricel

Piolica, ai un francez de nota 10 cum citeste el despre grossesse, brava lui, baiat educat cum trebuie . Cat despre soacre, cred ca cele din occident sint mai "let-go" si nu se baga prea mult in viata cuplului. Ti-am admirat rochita mov si cea alba de la nunta. Super-super

Pe noi ne bate gandul sa zugravim nitel prin toate dormitoarele inanainte de venirea pe lume a juniorului. Si tot gandindu-ma eu cu al meu sot cum sa amenajam camerele si unde sa-i amenajam patutul pt. ca nu vrem sa le dam programul peste cap ambilor copii avand in vedere diferenta de varsta, Yasmine imi spune foarte matur Mommy, how about if you sleep with your husband and me with my baby brother? Ca sa vedeti ce repede gasesc solutii copii , ne-a lasat paf . Cat despre perna, eu nu-i voi lua bebeului meu, nu am avut nici la fiimea, pt. ca poate fi una din cauzele Sindromului Mortii Subite (SIDS). Asa ca m-am hotarat sa-i iau www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2689244" target="_blank">asa ceva sa-l pun sa doarma pe spate in pozitia regulamentara. In plus, ma mai tenteaza si www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2688483" target="_blank">paturica asta care merge la scoica sau carucior, nu mai trebuie sa-i pui bebelusului nu-s cate haine sau paturici, mi se pare foarte bine protejat acolo. Se vede ca sint in perioada de "nesting", nu? Pupici tuturor ,

Cristina

le bébé 28w +

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

So fetele ne-am intors:suntem bine,cu caputzul langa buric si fata in jos ..asa ca mare lucru n-am prea vazut,n-a vrut nici o clipa sa ne arate nimic,a stat adunata si suparata si ma pedepsea pe mine cu lovituri.In rest e tot mai micutza..adica varsta gestationala nu se potriveste cu UM..sunt un pic ,dar ma bucur ca totul e la locul lui si in regula.
LA in cantitate normala si placenta fundica postposterioara gr.de maturareI
Nu mi-a spus greutatea a zis ca macar aia sa fie surpriza.

30+bbelina
AMR 10 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui khristin

Piolica, ai un francez de nota 10 cum citeste el despre grossesse, brava lui, baiat educat cum trebuie . Cat despre soacre, cred ca cele din occident sint mai "let-go" si nu se baga prea mult in viata cuplului. Ti-am admirat rochita mov si cea alba de la nunta. Super-super

Cristina, da, sa stii ca e super cool cum citeste el despre grossesse! eu citesc acum o carte despre nasteri, cica abia asteapta sa i-o dau! hahaha! o sa fie mai pregatit decit mine.

merci, si mie mi-au placut rochitele, mai ales ca cea mov vine din Romania, am primit-o de ziua mea de la cea mai buna prietena.

32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------

Mergi la inceput