Mamici norocoase de sept-oct 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 17
alexa si mami spune:

iertaciune ca nu am intrat sa va spun vestile, lipsa timpului...
suntem f biiine, dr m-a felicitat pt felul cum arat
, bb e bine, zbenguit, are 510g si e ...cu putza:) gata e irevocabil, deja ne-am obisnuit cu ideea. virsta dupa masuratori a iesit in toate cazurile un pic mai mare decit cea dupa um, cu un dnp 6.11.
fug sa citesc...
alexa si
mami
piolica spune:
quote:
citat din mesajul lui Boo
Anca mersi mult, o sa mai caut. Nici nu stiu cam cate perechi ne-ar trebui .. Voi ce ziceti ?
Piolicamersiii. mai bine il suni, eu l-am stresat zilnic. Imi zicea ca ma suna azi de exemplu si daca nu suna pana la 10 il sunam eu.
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach
pai sa stii ca o sa-l sun, acum il mai las putin... ca nu ne grabim foarte tare. abia astept sa vina mobila. cind ma uit la pozele tale zimbesc, gindindu-ma ca in curind o sa o primim si noi mobila.
noi nu o sa putem aranja camera aici asa cum vrem, avind in vedere ca pe la sf lui oct, inc lui noiembrie noi plecam, asa ca o vom aranja in noua noastra casuta. cu toate astea, abia astept sa primim mobila.

32+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
piolica spune:
quote:
citat din mesajul lui alexa si mami
iertaciune ca nu am intrat sa va spun vestile, lipsa timpului...
suntem f biiine, dr m-a felicitat pt felul cum arat, bb e bine, zbenguit, are 510g si e ...cu putza:) gata e irevocabil, deja ne-am obisnuit cu ideea. virsta dupa masuratori a iesit in toate cazurile un pic mai mare decit cea dupa um, cu un dnp 6.11.
fug sa citesc...alexa si
mami
FELICITARI!!!! deci o sa ai un baietel! super. asa o sa ai o pereche dragutza acasa.

32+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
piolica spune:
am mai incarcat si eu niste poze cu burtoiul,cu hainutele, caruciorul si clinica privata. sint la semnatura sub Piolica Enceinte.
32+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
andreea_and spune:
Alina 
felicitari pentru putza
! Sa va traiasca feciorul, v-ati gandit la nume? Alexa ce zice?
Babytza felicitari si petrecere frumoasa!
Andy g super frumoase lucrusoarele, sa le poarte Andrei sanatos! Imi plac mult seturile cu manusi, caciulite si botoseii! caruciorul arata super bine iar pretul e foarte bun, m-am uitat si eu acum unde as putea sa le vad in Bucuresti si se pare ca e un magazin kariok care ar avea pierre cardin, poate ajungem saptamana viitoare, desi am un feeling ca pretul va fi mult mai mare decat ati dat voi.
Eva noi n-am mai apucat sa luam aparatorile din plastic ca am uitat sa notez unde erau dar le voi lua cu siguranta data viitoare cand ajungem la ikea.
31+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
alexa si mami spune:
anca
apasat. ma bucur tare mult ca tu si carla sunteti bine. sa dea DD sa stea cel putin putin pin' la 38S
superba burtica mititica!
clau, felicitari pt vestile bune de ieri!
monica, babytza, superbe pozele voastre 
boo, te declar cea mai pregatita mamica, mi-a placut la nebunie "am umplut dulapurile!" toate amenajarile sunt deosebite, cu bun gust si tu esti o dragutza 
laura
sa ne aduci vesti bune despre bblina 
diana
pt soacra:)) subiect tabu, scroafa, pardon soacra. felicitari pt semnatura!
piersicutza, felicitari pt vestile bune si pt reducerea programului 
andreea_and
si eu. multumesc mult. alexa, tradatoarea, ieri nu a vrut sa mearga cu noi la buc, a preferat sa ramina cu fetitza sorei mele. ea inca nu crede, tot imi spune ca e fetitza, a zis ca a vazut ea acolo la dr la tv ca e fetitza :))) numele e pregatit de mult, ciprian.
piolica
iar ma uimesti cu ccc cunostintele tale, chiar daca esti la prima sarcina. sar'mina de felicitari!
bitza
bine ai revenit!!! 
babytza,wow logodna!!! felicitari! sa fie intr-un ceas bun!
lau, imi pare rau de starea inisei
la voi. ati fost la dr?
ratonelu, bine ai revenit!
fug sa hranesc termintele, apoi iesim 
alexa si
mami
tzitziri spune:
Mami de Alexa, felicitari pentru fratior de Alexa...sa raportam totul la Alexa! Frumos...pereche![]()
28+ 
bebe David
iepurila spune:
Babytza, felicitari pt logodna. Sa aveti o viata plina de impliniri si realizari si sa va iubiti non- stop.
Bitza, bine ai venit. Ce ma bucur ca intregesti randul de moldovence!!!
Apropos de culorile hainutelor. Niciodata n-am ageat ideea ca fetitele trebuie imbracate in roz si baietii in albastru. Asa ca acum evit pe cat posibil sa achizitionez lucrusoare roz, si incerc, indirect, sa le expun parerea mea si celor apropiati.
Iubesc tot ce e galben, vernil, rosu si chiar albastru/bleu. Nu vreau roz. Sunt dusa?
Boo, cat de mult imi place cum ati amenajat. Asa ma apuca o nebuneala...vreau si eu. Noi vom transforma biroul nostru (cea de-a treia camera a apartamentului)_partial mobilat (ca si birou) in camera bebe. Sa vedem ce iese
pup
Eu, iepurica
25+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
ratonelu spune:
va pup

am plecat
maine o sa intru si eu mai mult
alexa....felicitari!bebe sanatos!

carla,29+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....
andy_galro spune:
Andreea 
Piolica sunt foarte frumoase hainutele...sa le poarte sanatoasa bebelina 
Alina felicitari pentru baietelul in grafic 
29+