Mamici norocoase de sept-oct 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 16
Corrina spune:
ANCA, scuze ca scriu cu intarziere, dar vreau si eu sa te felicit pentru vestile bune, am avut ceva emotii, desi in sinea mea eram sigura ca totul e in regula cu micuta ta, ca nu are cum sa nu fie asa...BRAVO, ai sa vezi, o sa nasti la 40 de saptamani o fetita sanatoasa, norocoasa si frumoasa!!

EVA, multumesc pt cuvintele frumoase si te salut, atat pe tine, cat si pe bb Luca, ganditorul tau- am revazut de curand pozele de la eco cu Luca- scump, scump, scump!!!

Freshanana, te salut si pe tine, ce mai faci? Poate ne si vedem, ca suntem amandoua din Cta si mai avem si DNPurile aproape, daca te hotarasti sa nasti in Cta, poate vom fi colege de suferinta, cine stie? Te intreb din nou, ca nu mi-a raspuns: de ce ziceai ca nu ai incredere in dr. aceea?

Pe curand,
32s5z
Mihnea Cristian
anca81 spune:
Dati-mi va rog un sfat. Cum e mai bine sa fie patuturile, natur sau lacuite? Ma gandesc ca dupa ce se ridica bebe in picioare si incepe sa "muste" din pat, lacul ala nu e prea grozav... Am vazut cateva modele de patuturi pe Babycomfort si as vrea sa dau comanda.
Corrina, multumesc mult pentru gandurile frumoase 
AMR 8 saptamani
32+
Carla Alexandra 
O burtica mititica ![]()
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa!
dyanira spune:
Deci si la voi e mare agitatie in burtica...
Ma bcuur ca voi ziceti ca e semn bun ca eu incepusem sa ma sperii deja mai ales aseara cand deja aproape ca ma misca si pe mine cu tot cu burtica asa forta avea
.
Eu sitisem pe undeva ca e semn de nastere daca se misca asa mult si de aia ma speriasem ca inca nu e momentul ar trebui sa mai stea vreo 5 sapt pana la 38 cel putin...
Apropo de nastere care ati trecut de 30 de sapt ati discutat deja ci medicul despre nastere??
Diana
33+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
Boo spune:
Eu stiu ca vopseaua cu care sunt date trebuie sa fie conform nu stiu caror norme europene, sau ceva de genul asta. Adica daca musca sa nu fie toxic. Prea multe detalii nu stiu
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
andy_galro spune:
Anca eu cred ca barele acelea de lemn ar trebui sa fie natur....noi cel putin asa am luat patutul....lateralele pline pot sa fie din orice dar barele sa fie lemn tare(stejar de preferinta) si sa nu fie lacuite.
29+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
EvaF spune:
Andy, m-ai terminat cu pijamaua aia, doar puiul mai lipseste in ea!
Sa stii ca nici eu nu sunt genul bleu, bleu, si iar bleu, ca atare i-am facut camera verde!
Bodyuri am comandat bleu, vernil, orange, galben si rosu, roz, ce-i drept, nu am incercat. Ma gandesc ca or sa zica : vai, ce fetita aveti!! Si ii voi lua toate culorile, mai putin roz, ca stii si tu ca mintea umana e plina de stereotipuri!
Eu am glumit cu rozul, e delicios body-ul ala!
Chiar asa, de unde ai luat carutul?
30+
LUCA
VINE
LUCA !!!!
AMR 66 ZILE!!! 
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
anca81 spune:
Andy, Boo, multumesc.
AMR 8 saptamani
32+
Carla Alexandra 
O burtica mititica ![]()
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa!
andy_galro spune:
quote:
citat din mesajul lui EvaF
Chiar asa, de unde ai luat carutul?30+
LUCA
![]()
VINELUCA !!!!
AMR 66 ZILE!!!
POZE
Am dat site-ul pe pagina precedenta
29+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui anca81
Dati-mi va rog un sfat. Cum e mai bine sa fie patuturile, natur sau lacuite? Ma gandesc ca dupa ce se ridica bebe in picioare si incepe sa "muste" din pat, lacul ala nu e prea grozav... Am vazut cateva modele de patuturi pe Babycomfort si as vrea sa dau comanda.
Ancule, si noi ne-am gandit fix la asta! Patul nostru e din fag lacuit spun pe eticheta, dar arata ca si cum ar fi melaminat cu alb efectiv. Scria pe eticheta ce lac e ala, cert e ca nu pleaca. E ca melamina. Ma gandeam ca Luca isi va baga dintisorii si sa nu fie toxic. In plus, la Ikea am cumparat pt barele de sus unde sunt zabrele niste aparataori transparente, asa erau expuse si am cumparat si noi, astea protejeaza, de asemenea!
Noi nici mocheta nu vom pune, ca sa nu creeze fel de fel de alergii!
30+
LUCA
VINE
LUCA !!!!
AMR 66 ZILE!!! 
POZE
EvaF spune:
Corrina, 

Pooop mamicutza scumpa!
30+
LUCA
VINE
LUCA !!!!
AMR 66 ZILE!!! 
POZE