Mamici norocoase de sept-oct 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 15
anca81 spune:
Andy, imi spui te rog cat a costat caruciorul vostru si de unde l-ati comandat, nu mai retin site-ul. Chiar asa, pentru cine e body-ul roz?
Boo, e superba camera lui Alex
ce mult imi place cum ati aranjat!
AMR 8 saptamani
32+
Carla Alexandra 
O burtica mititica ![]()
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa!
Boo spune:
Anca mersi mult, o sa mai caut. Nici nu stiu cam cate perechi ne-ar trebui .. Voi ce ziceti ?
Piolica
mersiii. mai bine il suni, eu l-am stresat zilnic. Imi zicea ca ma suna azi de exemplu si daca nu suna pana la 10 il sunam eu.
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
freshanana spune:
eu m-am apucat de spalat hainutzele noi (si cele de la bb anterior)
sunt asa emotionata cd le revad pe cele de la primul copil - imi aduc aminte de fiecare dintre ele
azi desi mi-am propus nu pot spala ca e innorat si e rece si eu vreau sa spal si sa mi se usuce rufele in aceeasi zi - am un fix. asa ca astept iar canicula sa continui ce am inceput acum 4 zile
dupa spalat le-am impachetat (nu si calcat) si le-am asezat fain frumos in patutzul lui bb (pana va veni noul dulap special pt bb).
la noi camera lui bb nu va exista, va sta cu noi in camera . asa ca nu am poze spectaculoase (cum are boo, de ex) sa va arat.
32+ 
AMR 50 zile !!!
puiutz
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui laureta
Eva si u mai pacatuiesc dar cu Cola
Vaaaaii, foarte urat din partea ta!!!
Dar stii ce pofta ma luase ieri de Pepsi, nu mai puteam, salivam, numai la asta ma gandeam
. Astazi ma gandesc la KFC! Gravideala asta! Pacat ca mai am un neuron, ca daca nu il mai aveam nici pe asta, macar nu ma mai gandeam...
30+
LUCA
VINE
LUCA !!!!
AMR 66 ZILE!!! 
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
dyanira spune:
Incepand de aseara BOBO al meu a fost tare agitat se misca intr-una si cum nu e mic deloc ii simt fiecare miscare atat de puternic.Oare e bine sa se miste atat de mult?Voua vi se intampla la fel?Cred ca de acum incolo va fi tot mai greu cu miscarile lui ca e din ce in ce mai mare.
Si inca ceva eu nu prea mai am pofta de mancare ...Parca nu as mai manca nimic....
Diana
33+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
andy_galro spune:
quote:
citat din mesajul lui EvaFquote:
citat din mesajul lui andy_galro
Albinutelor!!! Un pic va lasa omu si scrieti 13 pagini.Dar am citit tot, tot,!!!!Eu vreau sa zic ca intre timp am dat o tura pe la mall si am mai luat o plasa de haine pentru bebe
...si cu asta cred ca ajunge deocamdata
...sper
Andy, frumoase lucrusoarele pe care le-ai luat pentru puiutz! Sa le stapaneasca sanatos!!
Am vazut si caruselul, il stiu si ma gandesc sa iau si eu asa, ca am vazut si cu jucarii de plus dar cred ca sunt mai safe astea de plastic! Ce ziceti?
Am o intrebare: am vazut cumva un body roz?E ceva ce nu ne spui? Glumesc...
Aduni si tu, ca o albinutza! Ca mine30+
LUCA
![]()
VINELUCA !!!!
AMR 66 ZILE!!!
POZE
Eva
si multumesc....cred ca nu erau toate cand te-ai uitat tu dar acum sunt toate pozate...in lrgatura cu roz-ul
29+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui dyanira
Incepand de aseara BOBO al meu a fost tare agitat se misca intr-una si cum nu e mic deloc ii simt fiecare miscare atat de puternic.Oare e bine sa se miste atat de mult?Voua vi se intampla la fel?Cred ca de acum incolo va fi tot mai greu cu miscarile lui ca e din ce in ce mai mare.
JOIN THE CLUB!!!!!!
30+
LUCA
VINE
LUCA !!!!
AMR 66 ZILE!!! 
POZE
andy_galro spune:
quote:
citat din mesajul lui anca81
Andy, imi spui te rog cat a costat caruciorul vostru si de unde l-ati comandat, nu mai retin site-ul. Chiar asa, pentru cine e body-ul roz?AMR 8 saptamani
32+
Carla Alexandra
O burtica mititicaDoamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa!
Anca eu am luat caruciorul de la baby-expo din Cj, este 2 in 1 se pliaza ca o umbrela si asta este site-ul. Nu stiu daca se poate comanda on-line dar au tel de contact.
Edit: am uitat sa iti zic ca a fost 800 ron.
http://babysland.ro/p_02.html
29+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
Boo spune:
Bine spus Eva, WELCOME
Si la mine e o agitatie in burta de ma si sperie cateodata
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
ratonelu spune:
va pup si eu,
n-am mai intrat de cateva zile....
la serv n-am timp nici sa respir
raportez ca bebelu meu e bine......dar io in fiecare seara bocesc
ca mi-e raaauu...nu pot manca...nu pot sa dorm....nu pot nici sa stau la orizontala....[pentru ca ma sufoc.
dimineata imi trece.....iar seara o iau de la cap cu bocitu...
in reest.....iubesc si io si soacrele si calcatu...la fel de mullttttt

va pup pe toate.....

carla,29+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....

Eu vreau sa zic ca intre timp am dat o tura pe la mall si am mai luat o plasa de haine pentru bebe
...sper