Mamici norocoase de sept-oct 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Eva merci pentru detalii!Sa vad ce sa comand ca la prima vedere as cam lua totEu nu prea cumpar de pe net pentru ca nu am incerdere in calitate prefer sa vad ce cumpar dar acum cum nu ma mai pot deplasa asa usor si cum sotul e mai tot timpul la servici e mai greu cu umblatul prin oras!!!
Babytzafelicitari, casa de piatra!!!Si multa fericire!!Pe cand si nunta?

Diana
33+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

quote:
citat din mesajul lui tzitziri

Piolica, asa ca la Andreea_and, nici eu nu am primit aviz in cutia postala si am ajuns acolo si pachetul era...
Primul pachet cred ca e spectaculos...sunt body-urile si hainutele de mic mic.Asta contine 2 pulovarase, o pereche de pantalonasi smecheri si doua bluzite...mai de 3-6 luni. Sunt superbe, e drept. Le-am admirat juma de ora aseara.Si calitatea pare ok....adica nu stiu cum o sa reactioneze la spalat, dar par de calitate.

28+
bebe David

super! si eu abia astept sa le primesc. eu am cumparat multe hainute de la Zara si H&M, au fost niste reduceri masive aici, plus ca am luat de la Vertbaudet din Franta, sint atit de frumoase... nu ma mai satur privindu-le.

32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Albinutelor!!! Un pic va lasa omu si scrieti 13 pagini.Dar am citit tot, tot,!!!! Eu vreau sa zic ca intre timp am dat o tura pe la mall si am mai luat o plasa de haine pentru bebe ...si cu asta cred ca ajunge deocamdata ...sper
bitza bine ai revenit acasa!!!
andreea hainutele de ieri le-am pozat si le voi poza si pe cele de azi.....dar patutul inca nu l-am asamblat
babytza felicitari pentru logodna
piersicutza felicitari pentru vestile bune

29+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui babytza

Fetele va poooop si ma duc sa ma pregatesc de biserica. Azi facem (in sfarsit) logodna !!!
Sper sa nu mai intervina nimik si sa vin acasa cu verigheta pe deget...

Valentina 28 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

WOW, WOW, WOW! FELICITARI!!!!!!

32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Hai sa va zic ce am descoperit cu o colega azi. M-a dus in Pavilionul H si e acolo un magazin unde au foarte multe hainute de copii, body-uri de bebei si sunt foarte ok (calitate si pret). Acolo sunt mai multe magazine dar noi am intrat doar in asta pe care il stia ea. Puteti incerca.
Am fost sa cautam chiloti moartea pasiunii dar n-am gasit trist .. toata lumea e sexoasa cu tanga, numai noi cautam chiloti de baba

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Baby_boy, mesajele tale inca sunt moderate si apar cu intarziere, de aceea nu te "vedem". Pentru a pune poze, trebuie sa-ti faci un cont pe un site public (www.webshots.com de exemplu), incarci pozele acolo si adaugi link-ul la semnatura. Sper ca ti-am fost de ajutor

AMR 8 saptamani
32+Carla Alexandra
O burtica mititica

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

quote:
citat din mesajul lui Boo

Am fost sa cautam chiloti moartea pasiunii dar n-am gasit trist .. toata lumea e sexoasa cu tanga, numai noi cautam chiloti de baba

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Eu mi-am luat din Carrefour 10 perechi, de la copii - de fapt marimea e pentru 16 ani. Sunt haiosi si frumos colorati. Si au fuuuuuund maaaaare Bumbac 100% si super ieftini, cred ca vreo 15 ron au fost toti. Iar in Auchan am vazut niste sutiene pentru alaptat de la Argos, 100% bumbac, albe frumoase - doar 12 ron era bucata. Din pacate erau pentru mai mari si nu-mi veneau.

AMR 8 saptamani
32+Carla Alexandra
O burtica mititica

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Multumesc mult anca81. Sper sa ma "vedeti"curand :)

Mergi la inceput

Boo, ce frumoasa este camera... acum am reusit sa vad si eu pozele tale noi. iar tu esti atit de simpatica pe fotoliu inconjurata numai de lucruri frumoase.
eu il astept pe nenea ala de la Sf Gheorghe sa-mi livreze pe 22 iulie, i-am trimis un mesaj sa-mi confirme, inca nu mi-a raspuns. saptamina viitoare o sa-l sun daca nu da nici un semn.

32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui andy_galro

Albinutelor!!! Un pic va lasa omu si scrieti 13 pagini.Dar am citit tot, tot,!!!! Eu vreau sa zic ca intre timp am dat o tura pe la mall si am mai luat o plasa de haine pentru bebe ...si cu asta cred ca ajunge deocamdata ...sper

Andy, frumoase lucrusoarele pe care le-ai luat pentru puiutz! Sa le stapaneasca sanatos!!
Am vazut si caruselul, il stiu si ma gandesc sa iau si eu asa, ca am vazut si cu jucarii de plus dar cred ca sunt mai safe astea de plastic! Ce ziceti?
Am o intrebare: am vazut cumva un body roz? E ceva ce nu ne spui? Glumesc...
Aduni si tu, ca o albinutza! Ca mine

30+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 66 ZILE!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput