Boo, de unde ai luat dulapul? si masuta de infasat (accesoriile parca sint de la ikea)? si patutul pliabil? iarta-ma daca ai spus deja, sint uituca. de fapt, de-abia acum m-am uitat la poze - totul e minunat.
bafta miine!
Nausica
26+ si bebe
alina sa-ti traiasca baietelul
intr-adevar vor fi pereche frumoasa cei 2 copii ai tai
corrina
scuze dar neuronul gravid nu mai stie despre ce dr era vba. dc imi reamintesti o sa iti scriu ce si cum
putem sa ne intalnim in cta si inainte sa nastem, poate cooptam si pe denisa.g (daca vrea) si ne vedem undeva intr-o dupa-masa /seara
o noapte frumoasa
32+ 
AMR 50 zile !!!
puiutz
buna dimineata!
meniul zilei ceiuc, cafeluta cu lapte, cioco (alba sau neagra) calda, laptic (simplu sau cu cacao) si gogosele cu toping de care doreste fiecare :P
Andy, felicitari pt bebitza ta! stai linistita, totul e bine!
Alina, felicitari pt baby boy:P!
Boo, bafta azi la dr! te asteptam cu vesti bune!
Piolica, vazut si eu hainute scumpele...doamne!mi-e asa drag sa ma uit la minunatiile astea mici :P. sa le poarte bblina ta sanatoasa!
Noi aseara l am dus pe cel mic la concert Julio ;;), dar nu am rezistat decat 45 min, imi amortise si fundul si spatele! dar cat am stat, cel mic s a zbeguit intr-una!
radeam cu sotul...la teatru l-am dus, concert da...mai trebe opera si balet! si ta'sau "las' ca la balet il duc eu, dupa ce iese, ca sa i si arat cum se "umbla" cu balerinele":))
o zi frumoasa
toate burticile
31+
Sebi
http://md.lilypie.com/O77np3.png
Neata burticute,
ma bag iar la capitol nou..asa ca mai dormiti si voi vreo 5 minute![]()
28+ 
bebe David