Mamici norocoase de sept-oct 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Boo, de unde ai luat dulapul? si masuta de infasat (accesoriile parca sint de la ikea)? si patutul pliabil? iarta-ma daca ai spus deja, sint uituca. de fapt, de-abia acum m-am uitat la poze - totul e minunat.

bafta miine!

Nausica26+ si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

alina sa-ti traiasca baietelul
intr-adevar vor fi pereche frumoasa cei 2 copii ai tai

corrina scuze dar neuronul gravid nu mai stie despre ce dr era vba. dc imi reamintesti o sa iti scriu ce si cum
putem sa ne intalnim in cta si inainte sa nastem, poate cooptam si pe denisa.g (daca vrea) si ne vedem undeva intr-o dupa-masa /seara

o noapte frumoasa

32+

AMR 50 zile !!!

puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

buna dimineata!
meniul zilei ceiuc, cafeluta cu lapte, cioco (alba sau neagra) calda, laptic (simplu sau cu cacao) si gogosele cu toping de care doreste fiecare :P

Andy, felicitari pt bebitza ta! stai linistita, totul e bine!

Alina, felicitari pt baby boy:P!

Boo, bafta azi la dr! te asteptam cu vesti bune!

Piolica, vazut si eu hainute scumpele...doamne!mi-e asa drag sa ma uit la minunatiile astea mici :P. sa le poarte bblina ta sanatoasa!

Noi aseara l am dus pe cel mic la concert Julio ;;), dar nu am rezistat decat 45 min, imi amortise si fundul si spatele! dar cat am stat, cel mic s a zbeguit intr-una!
radeam cu sotul...la teatru l-am dus, concert da...mai trebe opera si balet! si ta'sau "las' ca la balet il duc eu, dupa ce iese, ca sa i si arat cum se "umbla" cu balerinele":))

o zi frumoasa
toate burticile

31+ Sebi

http://md.lilypie.com/O77np3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata burticute,

ma bag iar la capitol nou..asa ca mai dormiti si voi vreo 5 minute

28+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune: