Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 7

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ninia felicitari!!!!
casa de piatra sanatate, impliniri si numai bine in viata.
un buchet de flori pentru tine
si daca tot ai emotii facem galerie
Multumim de tratatie eu vreau si o prajitura
24+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Ninia felicitari si casa de piatra!!!
Mav ma bucur ca pana la urma ne scrisesi cateva fraze chiar si asa incoerente.oricum am mai afla cate ceva si despre viata ta. si sa stii ca si eu simt lipsa multora dintre fetele care erau pe aici dar asta e... sper macar sa ramanem cele care suntem acum daca restul ne-au uitat.
va pup pe toate si weekend placut fara soacre, burtici grele, contractii si alte probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Tocmai am citit tot si am uitat tot....
Flavia ma bucur mult ca ai reusit sa slabesti si ca sotul tau are mult de lucru. Ma tot chinui si eu sa slabesc dar nu prea reusesc, pote tre sa ma apuc sa fiu si eu mai activa. Pupici la printisori.
Mav dulcic Sebi cu fluierasul lui.
cristina_ana La multi ani! din partea mea micutului tau Eric. Tu ce mai faci?
Va pup dulce pe toate si va doresc numai bine

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Salutare fetelor!
Ninia felicitari si casa de piatra. Asteptam poze si sa ne povestesti cum a fost.
Fetelor inca o data va multumesc ptr urari.
De astazi imi intru cu adevarat in rol ptr ca pana ieri au fost ai mei la noi si mama m-a ajutat enorm de mult. De azi insa sunt singurica cu bebe. Si seara o sa mai fie si taticul cu noi. Noroc ca bebe e cuminte. Doar stomacelul il mai chinuie pana reuseste sa iasa afara. In rest nici o problema. Iar cand il scoatem la plimbare doarme neintors. Se pare ca ii place la aer.
O zi buna fetelor si un pupic de la noi.

[url="http://community.webshots.com/album/564194010KfFniV?vhost=community

[url="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

va pup, dragele mele!
Ninia, felicitari, draga mea, ma bucur mult pentru tine, sa fiti fericiti totdeauna.
Mav, te inteleg asa de bine cu suprasolicitarea si cu mintea incetosata. dar, totusi, lucrezi cam mult,stii si tu asta. nu mai e mult pana intri in concediu. ce simpatic a fost Sebi, tot timpul are cate o replica asa haioasa.
Mony, eu dupa ce am nascut turbam daca statea cineva mai mult cu mine si cu bebe, in afara lui tati, bineinteles. eram ca o leoaica. nu stiu de ce, simteam ca nu ma bucur suficient de viata in trei si, in special de bebe.
Mcrissa, sunt asa bucuroasa ca ne intalnim. eu veneam si la un local, dar ce faceam cu Mihnea? ca n-am cu cine sa-l las. si e cel mai comod asa pentru toata lumea. ce-ai mai facut la dr, cand incepe noua luna? ca parca nu mai am eu rabdare...
Irina, cum te simti dupa ce ti-a facut?
Flavia, o mie de
Irene,

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe

www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii
(adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

am pus cateva pozici noi cu Mihnea, tot in somn. aici e la gradi intr-un patut. sunt puse tot in poze noi bebe.

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe

www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii
(adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Mav ma bucur ca am mai aflat vesti de la voi.ieri seara ma plimbam pe faleza la Constanta la Cazinou si ma uitam dupa toate mamicile cu copii in speranta ca poate te vad pe tine si pe Sebi.ce mi-ar fi placut sa dau de voi.
teo cam azi ar trebui sa inceapa o noua luna, dar nu am niciun semn.de fapt ieri trebuia, ca a fost Z28 si am luat si duphaston 10 zile pana in Z24, dar inca nimic.dr-ul mi-a spus ca CM-ul ar trebui sa vina la cel mult o saptamana de la ultima pastila de duphaston, asta ar insemna ca cel tarziu poimaine vin si uratzii.apoi incep stimularea, scografiile si astept la bebe.
elilov la soacre a mea are coronita.flavia poate sa confirme.cand l-am pierdut pe bebe la 4 luni radea in hohote si spunea ca nu l-a infipt bine barabtuliar acum rade de mine si-mi spune "ce dracu' ma nu esti in stare sa faci un copil ca eu faceam cate 4 pe an".ma opresc aici ca as putea sa scriu 10 pagini cu jignirile ei.
ninia sa fie intr-un ceas bun!sa va iubiti toata viata!asteptam poze acum.
mony ma bucur ca bebe e cumintel.sper sa treaca si perioada cu burtica si sa ai mai mult timp sa ne povesti ce face bebe.

Lista pentru marea intalnire se mareste:
Pana acum au confirmat pentru marea intalnire din 29 august:

1.cristina26+Ingrid
2.irinabobe
3.mcrissa
4.IreneCAM
5.teo2rina+bebe Mihnea
6.L584

lista este deschisa pentru aspirante,mamici, pitici, burtici!
teo eu ma bucur ca vom veni la tine ca asa il vad si pe Mihnea.

Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna ziua!Doamne cata liniste pe aici si nu este nici atat de cald afara.Eu am intrat la o dieta,mi-am cumpart si bicicleta (fac seara si dimineata) in speranta ca voi mai slabi si eu sa punem in practica proiectul bebe 2.
Am pus poze noi cu printesa mea.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Multumesc mult pt urari fetelor! A fost superb! Poze o sa pun...dar inca nu stiu cum sa procedez. Sunt super fericita...acum astept nunta!
Va pup pe toate si va doresc sa aveti parte doar de bucurii!

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/CarDp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Buna dragele mele !
Am reusit si eu sa termin treburile si m-am apucat sa citesc din urma, ca iar am ramas codasha .

mcrissa merci ca m-ai trecut si pe mine pe lista, cum e cu Duphastonul, mai ai de luat?
elilov3 ce face burtica?
remaliss cum sa te uit? Chiar daca scrii mai rar, si tu esti de-a noastra. si numai bine cu pitica, te mai asteptam cu vesti.
Flavia ma bucur din suflet ca esti bine si tu si toti ai tai si ca ne-ai mai scris de voi.Sper sa fie bine si sa nu mai te lase soacra pe dinafara, ca si daca aveti discutii, copii sunt si nepotii ei, macar la ei sa se gandeasca, bine ca ai gasit gradi pentru amandoi, asa nu o sa mai depinzi atat de mult de ea.
mav am vazut pozele voastre, sunt tare frumoase, figura Sebi cu replicile lui. mamica si burtica si nazdravanul.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput