Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 7
Raspunsuri - Pagina 7

irinabobe spune:
Flavia ma bucur tare tare mult ca ai mai intrat pe la noi. sper sa reusesti sa iti faci un program mai lejer ca nu stiu cat vei rezista in ritmul asta. poate dc sotului ii merge mai bine o sa poti sa iti iei si tu un servici mai lejer. pupa dintosii si sa stii ca deabia astept sa intri in cursa pt fetita.
Teo pe mine nu ma deranjeaza sa ne intalnim la tine. imi este indiferent unde mergem. dc mai sunt fete din provincie care vor sa vina si la mine pot ramane peste noapte. eu vroiam sa intreb daca venim cu sau fara soti?
Mariaana bine ai revenit. sper sa intri mai des pe aici.
Mav si pe tine te credeam pierduta . tu ce ai de gand sa faci sa nasti pe bebe noaptea la servici?
Lau cum merg treburile. ai ajuns la dr?
Mony sa iti traiasca flacaul!
Michelle si elilov felicitari pt vestile bune de la eco!
Va pup pe toate fetelor!

Teo2rina spune:
nu's ce sa zic de soti... mi-e indiferent, al meu nu cred ca o sa fie, insa.ramane la latitudinea vostra.
Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA

jojo_miha spune:
Flavia ma bucur ca ai intrat si ne-ai mai scris de voi,imi pare rau pt probeleme voastre,iar legat de soacra.......eu doar cand zic soacra si mi se ridica parul pe mine....
Michelle felicitari pt rezultatul bun obtinut la echo.
Ce frumos de voi ca va veti intalni,eu nu m-as mai incumeta sa plec cu Teodora la drum,am fost in concediu si ne-a terorizat,cand am plecat din C-ta si pana la Bucuresti ne-a urlat,tocmai la PLoiesti a adormit.
Va pup!
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/564014256XEqtNc

elilov3 spune:
buna fetele
flavia off imi pare rau sa aud de soacra oricum coronita la cea mai scorpie o are a mea...iti spun eu se poate si mai rau...numai bine
off ma faceti sa fiu geloasa vreau si eu la intalnire...mm party, party..eh 24+
Dimitrie

mcrissa spune:
Teo mie mi se pare o idee foarte buna sa venim la tine.vad si eu pe bebe Mihnea.si scapam de fumul, galagia si agitatia unui local aglomerat de bucuresti.
Ma bucur ca lista se mareste.Pana acum au confirmat pentru marea intalnire din 29 august:
1.cristina26+Ingrid
2.irinabobe
3.mcrissa
4.IreneCAM
5.teo2rina
lista este deschisa pentru aspirante,mamici, pitici, burtici
Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

mcrissa spune:
si referitor la intrebarea despre soti.eu il las sigur acasa pe al meu ca nu am chef sa ma intrebe la fiecare 5 minute cat mai stam.
Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

mav spune:
irina, nu-s pierduta, maaaa... va citesc mereu... da' a dat un soi de tampiteala peste mine... mi-au obosit neuronii si mi-e greu sa leg cateva fraze coerente, sa va raspund!
.... sunt cam nedormita... ca toata noaptea ma fatzai sa-mi gasesc o pozitie confortabila si nu mai reusesc, abia ma intorc de pe-o parte pe alta... cu burtoiu' de 112cm (circumferinta)... si cand ma gandesc ca mai am de "crescut" pt inca 3 luni...
...si ma framanta multe griji... de mama (chestii legate de sanatate si educatie) si gravida (serviciu cu ore suplimentare; dr; nastere; spital; nimic concret pregatit pt bb) si sotie (l-a gasit sa-si schimbe locul de munca si ma streseaza noutatile la care tre' sa ma adaptez) si... fiica (ca si pe mama au apucat-o ideile "bune" taman acum, da' n-am chef de povestit)....
...si dupa cum ziceam si in mesajul anterior... "sufar" dupa alinush (care ne-a lasat balta, sa-i fie rusine!) si dupa flavia (care nu mai scrie zilnic, ca alta data).... si dupa irene (care de multe ori scria de parca mi-ar fi citit gandurile)... si dupa fiecare din fetele cu care am impartit si bune si rele de-un an jumate incoace...
vedea-v-as mai repede gravidute si mamici pe toate, inca ma rog pentru voi!!!!!!!!!!!!!!!!
aaaa... special pt tine ca mereu ma intrebi despre sebi si mie mi-e lene sa mai scriu la subiectul lui....
a gasit domnisoru' un fluier -surpriza in punga cu pufuleti- si ce idee i-a venit?!
"tati, cand fluier, tu sa vii imediat la mine, ca vreau sa ma ajuti sau sa te joci cu mine!"
stie ce vrea si stie sa pretinda omuletul meu drag!26+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

elilov3 spune:
mav hai ca esti tare auzi neuronii obositi
cat despre Sebi e bestial stie copilul ce vrea de mic...presedinte de tara se face nu alta ai fost totala
a si inca ceva ma bucur ca ai descris cum te simti in 90% din descriere ma regasesc...ehe de-ale sarcini valuri
fetele un week-end placut va doresc, sanatate si numai bine 24+
Dimitrie

elilov3 spune:
irinabobe multumim
mcrissa zici ca lasi sotul acasa lasa ca te suna din 5 in 5 minute...'auzi da mai stai' 24+
Dimitrie

Ninia81 spune:
Buna dimineata fetelor!
Nu am mai intrat de ceva vreme...dar am fost super ocupata...Azi intru sa va spun ca ma mai despart doar cateva ore de...cununia civila si am niste emotii...de simt ca imi explodeaza stomacul!
Oricum pt ca nu o sa mai intru azi...va servesc cu o cupa de sampanie si va pup pe toate! Tineti pumnii!
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/CarDp3.png