Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 7
Raspunsuri - Pagina 6

monysorescu spune:
Bineinteles ca nu a mers din prima. Poate acum?
[url="http://community.webshots.com/album/564194010KfFniV?vhost=community
[url="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1"

elilov3 spune:
monysorescu ce frumos abia astept si eu intalnirea cu bb mic..ma bucur nespus pentru bucuria ta de a fi mama sa fiti sanatosi si sa cresteti mari
23+
Dimitrie

elilov3 spune:
vreau si eu la intalnire,dar na cine ma teleporteaza din tg-jiu pana in buc ca de am un col de 2,6 cm
va doresc intalnire placuta oricum voi participa si eu spiritual 23+
Dimitrie

elilov3 spune:
monysorescu am vazut pozele cu bebele ce frumos este si ce frumos doarme el in patutz auzi ce scrie pe tricou 'as strong as my father' hehe ce mandrii suntem ... a si inca ceva unde e atat de paros??? ..
gata deja ma imbolnavisi ...abia astept momentul intalniri cu bb Dimitrie visez saracutza de mine cu ochii deschisi
23+
Dimitrie

Pepsi spune:
fetelor in primul rind mi-a fost tare dor de voi, mi-ati lipsit enorm, ma tinea lau la curent cu ce si cum, dar imi era dor sa vorbim pe direct.
mony, felicitari din suflet, asa tare m-am bucurat cind mi-a zis lau ca ai nascut, de numa, am vazut pozele e un dulce grasunel, sa va traiasca si sa fie sanatos, ma bucur enorm ptr tine, iti simt fericirea de la distanta asta
am vazut poze cu frumusetea lui remaliss, o dulceata bucalata
jojo, sanatate la micuta, si ai mei au fost gripati, desi e vara, merci mult de urari,
michelle, ce ma bucur ca totul e bine, asa e normal, de data asta il vei tine in brate sigur, bravo, capul sus si inainte. felicitari ptr primele miscari, lasa-te alintata acuma e momentul, un vis devenit realitate, si da-mi voie sa-ti zic : "ti-am zis eu ca vei reusi?"
vai ce as mai veni si eu la intilnire......
mcrissa, bafta de data asta sa fi dat peste un medic bun, sigur vei avea bebe tau, sint convinsa. si mie mi-a fost tare dor de voi, ma gindesc tot timpul la voi, sinteti mereu in gindurile si sufletul meu
lau, bafta mare draga mea
irene, draguta de tine, pai te poti interesa daca ce are mama se mosteneste, daca nu poate sa va dati o sansa, cine stie, bafta
irina, bafta mare acuma ca s-au reparat toate, sa vina bebe, sanatate multa
mary, ma bucur ca totul e bine
marianna, bine ca ne-ai gasit, poti ramine cu mare placere
mav, sinteti o familie tare frumoasa, iti sta atit de bine cu burtika, vazindu-te mi-ai adus amintiri.......
dana, venirea unui bebe cere multa adaptare, sint nopti nedormite, daca alaptezi e diferit, eu una mi-am reluat activitatea sexuala dupa nasterea lui dominic(primul) abia dupa 5 luni, si atunci cu mare frica, etc, eram toata rupta, cusuta, cu dureri mari de sini de la alaptat....etc,etc, toate reintra in normal, si te gindesti apoi in urma si-ti zici.....vai dar toate au trecut, oare chiar eu am trait asa cosmar? ce e greu trece, ramine doar amintirea clipelor frumoase. am vazut pozele e un dulce
mirelush, ma gindesc des la tine, vai ce putin mai ai .....o nastere usoara draga mea, si un bebe sanatos!aveti un nume?
teo, ce scump e mihnea cum doarme el
merci mult de urarile de bine dragele mele
laura, e o scumpa thea
doamne fetelor da copilasi frumosi aveti, ma gindesc la durerea fiecareia dintre noi, si-mi dau lacrimile uitindu-ma la pozele voastre cu bebei sau la zimbetul lui michelle cu burtika, sau mav....sau mirelush.....ma bucur din suflet, visul meu devenit realitate incet incet
citeva vesti despre mine, am trecut printr-o perioada tare grea, sotul cu biroul, eu la munca atita am avut de lucru, ca din cauza ca lucrez numai 4 zile si nu 5, aveam de facut toata treaba in 4 zile.....ceea ce nu a fost asa intelegerea, si ce m-a epuizat pur si simplu, seara veneam acasa si lucram ptr sotul meu, la dosarele lui.....eram rupta, ajungeam in pat pe la 2 noaptea, il mai alaptez pe david, ziua la munca, noroc ca noaptea doarme toata noaptea, si asa nu ma mai trezesc....si colac peste pupaza m-am certat cu soacra, a plecat la cumnat, am zis ca nu mai vorbesc cu ea, am ramas de azi pe miine cu copilasii in brate, serviciul, gaseste gradi, a fost tare greu, sotul meu care avea grija ziua de david.....care a cazut si aproape ca si-a spart capul, medic, sperietura, etc. partea buna e ca am slabit, sotul incepe sa aibe bine de lucru, mi-am calcat peste tot si m-am impacat cu soacra ca sa vina sa aibe grija de david, din 25 august i-am gasit o gradinita si lui david, la o tanti acasa, sper ca va fi bine, macar am loc in gradinita si nu ma mai stresez daca pleaca soacra! dominic merge zilnic acuma la gradi si ii place, desi uneori vrea sa nu mearga. am fost plecati in camping cu cortul cu astia mici si cu sotul, la plaja la un lac tare frumos a fost, am sa va pun poze, dormeam toti in cort ca noi nascutii. ma mai ocup inca de "pacientele " mele de la liga de lapte, am sa va pun poze recente cu ale mele comori, sint niste scumpi!david umbla f bine, ne imita, vorbeste in limba lui, asa de mult se iubesc, ma trezesc uneori plingind, dimineata cind il alaptez pe david vine dominic si ma ia pe mine si david in brate, sint momente de tandrete enorme, stam asa imbratisati, si atit de tare ma bucur ptr ce mi-a fost dat, ii pup si ma rog sa fie sanatosi de restul ma ocup eu!imi caut alt job in continuare, dar stau aici pina gasesc ceva mai bun.....m-a apucat nostalgia sarcinii.....ma bate un gind, dar inca nu e momentul, prea mult stres, si nu mi=as ierta daca s-ar intimpla ceva.....frica asta care nu ne da pace.....tre sa prind curaj, sa mai slabesc, dar nu am mult de gindit ca fac 34 ani....si mi-a intrat in cap mie ca mai iunie imi poarta noroc daca nasc.....dar cum spuneam nu e momentul, prea mult stres......vom fi nasi la niste prieteni buni, tare m-am bucurat ca ne-au pus nasi, il cheama david eric. e un scump. hai ca v0am facut capul calendar, dar cam asta s-a intimplat in viata mea, sa stiti ca ma gindesc f des la fiecare dintre voi, va pup tare pe toate
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

mcrissa spune:
Buna dimineata.Va invit la o cafeluta sau un ceai, un laptic, avem de toate
Ma bucur ca lista se mareste.Pana acum au confirmat pentru marea intalnire din august (27, 28 sau 29):
1.cristina26+Ingrid
2.irinabobe
3.mcrissa
4.IreneCAM
Va convine vineri 29 august?
lista este deschisa pentru aspirante,mamici, pitici, burtici
Pepsi prin cate ai trecut si tuma bucur ca acum au inceput sa se aseze lucrurile.cat de frumos ai descris momentul de tandrete de dimineata.eu deja va vad pe voi trei imbratisati.d'abia astept sa pui pozele noi sa mai vad si eu strugureii dragi.
mony e atat de frumos bebe, m-am topit toata cand m-am uitat la poze.sa va aduca numai bucurii!
michelle ti-am spus eu ca va fi bine la eco.
elilov o sa te avem virtual si pe tine printre noi.stai cumintica acasa ca sa stea bebe linistit.
Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

L5845 spune:
am reusit sa intru si eu putin, zilele urmatoare o sa fiu mai libera si ma pun la curent cu ce s-a scris, din urma.
In legatura cu intalnirea, vreau si eu sa vin, hotarati voi ziua, ca pentru mine nu e nici o problema, depinde de cum aveti voi timp.
Va si va
pe toate
.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

mav spune:
Mony sa-ti traiasca sufletelul mic si scump si cuminte! Ce frumos ai scris despre nastere si primele zile!
Flavia, in sfarsit ai reusit sa intri... Chiar eram trista ca nu mai stiam nimic despre voi! ...Si eu sunt la fel cu munca... desi de aproape doua luni am recomandarea dr de scurtare a programului la 6 ore... tot cate 10-11 ore de munca prind pe zi... Si chiar nu-mi mai arde de nimic dupa...
Bine ca suntem sanatosi si... ne descurcam cu toate, asa, din mers!
Fetelor, cat mi-ar fi placut sa pot veni si eu la intalnire... Dar pt mine va fi tarziu... voi avea atunci 7 luni si nu ma mai incumet la drum lung cu masina... Sper sa faceti poze!
Mi-e tare dor de voi, toate, si... de atmosfera de alta data... cand scriati mai mult si Flavia si Laura Ioana si Mirela si Irene si Irda si Alinushca si Dana si Michelle si Mariaana (bine ai revenit!)... si Liana si Miha si... Ale... si stiti si voi bine mai cine....!
Va pup pe toate, chiar daca nu v-am amintit (Lau, sa nu fii trista, ca ma gandesc si la tine!)
...Tre sa ma intorc la treburile de... scarbiciu...26+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Teo2rina spune:
va pup, dragelor!
Flavia, o mie, imi pare rau de perioada aglomerata si agitata, incet-incet o sa va obisnuiti cu ritmul asta, n-o sa fie mai usor,asa e viata asta, dar ai o familie minunata. te imbratisez cu mult drag.
fetelor, si eu vreau la intalnire si prefer vineri,dar am o propunere. vad ca sunt si fete din afara Bucurestiului care ar vrea sa vina. eu ma gandeam sa ne intalnim la mine, fac eu comanda de tot ce trebuie pentru asa un mare eveniment, bineinteles, imi spuneti preferintele si cine vrea poate ramane peste noapte fara probleme. aici nu ne deranjeaza nimeni, e aer curat, e loc mult, in sfarsit, e super. sper sa va surada ideea mea.
Mony, ma bucur mult pentru tine, sa fiti ferticiti si impliniti. se simte fericirea din vocea ta, esti implinita acum. felicitari din tot sufletul!
Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA