Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 7
Raspunsuri - Pagina 5
cristina26 spune:
mcrissa trebuie sa ne intalnim, ca doar acesta este motivul pentru care vreau sa ma opresc in Bucuresti. Poate ne putem intalni pe 27, 28 sau pe 29 august, daca vei avea timp poti sa ne arati si noua Bucurestiul.
IreneCAM eu zic ca decizia pe care ai luat-o este o decizie normala. Eu as fi luat aceeasi decizie. Nu iti pierde speranta pt ca curand vei avea si tu copilul mult dorit. Ceea ce faci tu este un gest nobil. Eu te admir cu toata fiinta mea.
monysorescu spune:
Neatza fetelor! Sper ca nu sunteti suparate pe mine ca nu am intrat pana acum insa cred ca stiti sau va inchipuiti cum e la inceput cand devi mamica. In plus sunt si parintii mei la noi, mama face aproape totul si mi-era cam naspa io sa stau sa scriu pe forum si ea sa faca o gramada de trebi.
Acum insa mi-am mai intrat in ritm, asa ca .....pot sa mai apar si io pe forum.
In primul rand vreau sa va multumesc ptr urarile facute si ptr incurajari.
L5845 multumesc mult ca le-ai anuntat pe fete. Cum merge cu temperatura bazala?
Elilov3 ma bucur ca e totul in regula cu bebe. Sarcina usoara in continuare.
Michelle cum mai esti cu greturile? Ce ai facut la doctor?
Danangie cum sa nu te vrea sotzul? Isi fac iar de cap hormonii, asta e problema.
Pepsi ce mai faci? Micutii tai cum mai sunt?
fetelor io va pup pe toate (fara exceptie)
bb strumf
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1"
monysorescu spune:
Neatza fetelor! Sper ca nu sunteti suparate pe mine ca nu am intrat pana acum insa cred ca stiti sau va inchipuiti cum e la inceput cand devi mamica. In plus sunt si parintii mei la noi, mama face aproape totul si mi-era cam naspa io sa stau sa scriu pe forum si ea sa faca o gramada de trebi.
Acum insa mi-am mai intrat in ritm, asa ca .....pot sa mai apar si io pe forum.
In primul rand vreau sa va multumesc ptr urarile facute si ptr incurajari.
L5845 multumesc mult ca le-ai anuntat pe fete. Cum merge cu temperatura bazala?
Elilov3 ma bucur ca e totul in regula cu bebe. Sarcina usoara in continuare.
Michelle cum mai esti cu greturile? Ce ai facut la doctor?
Danangie cum sa nu te vrea sotzul? Isi fac iar de cap hormonii, asta e problema.
Pepsi ce mai faci? Micutii tai cum mai sunt?
fetelor io va pup pe toate (fara exceptie)
bb strumf
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1"
mcrissa spune:
Yupiiiii, gata , organizam marea intalnire.Acum nu stiu ce data ar fi mai buna:28 sau 29?poate ca 29 ca e vineri si putem pleca mai repede de la munca si nu avem griji pentru a doua zi si putem sa facem multe nebunii???care sunteti din Bucuresti sau puteti ajunge la Bucuresti veniti cu o idee pentru locatie si plimbarica?facem o listuta si o punem pe prima pagina.
Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
mcrissa spune:
O sa fac listuta aici si cand se deschide capitol nou o sa mai postam un mesaj cu user-ul "sufletistele" sub mesajul de inceput si mutam acolo listuta.
Pana acum au confirmat pentru marea intalnire din august:
1.cristina26+Ingrid
2.irinabobe
3.mcrissa
lista este deschisa pentru aspirante,mamici, pitici, burtici
Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
Michelle81 spune:
quote:
citat din mesajul lui eunice78
Michelle, cum a fost azi la doctor? Sper ca esti bine.
La doctor a fost totul bine,bebika este dezvoltat foarte bine si este extrem de aktiv,abia a stat o secunda intr-o pozitie sa ii faca poza.Suntem atat de fericiti!!!!
16+ Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa004pb_.png
szivarvany spune:
Mony, unde`s pozele cu bebelinul ???
Michelle, felicitari pt bb activ ! Nu ati tras cu ochiul, sa vedeti ce e ?
Daca n-as fi la 600 km de voi, as veni si eu la intalneala ...
Blueyes, cum sunteti ???
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
monysorescu spune:
Fetelor vad ca am ceva probleme cu netul. Acu o sa incerc sa va povestesc cum a fost cu nasterea. Mai scrisesem o data un mesaj despre asta si l-am pierdut. Reiau acum.
Deci, dupa cum stiti, joi la 10 trebuia sa fac controlul cardiologic (asta dupa ce miercuri facusem internarea, analizele si ma controlase doctora care mi-a zis ca nu trec cu sarcina de weekend ptr ca sunt deja dilatata). Parintii mei deja se pregatisera si joi pe la 10 plecau din Constanta iar seara ajungeau in Craiova ca sa fie aici cand nasc. Desi io vorbisem cu bebe si ii spusesem ca sa stea cuminte in burtica pana vineri cand il scoate tanti doctora se pare ca el s-a hotarat sa vina mai repede pe lume.
Ei bine, joi in asteptarea orei de plecare spre spital stateam io frumos si citeam o carte. La un moment dat m-am dus la baie si acolo am avut prima surpriza de joi......pierdeam dopul. Ceva mai tarziu (cam 10 minute ca de...bebe se juca cu vezica lu mami)m-am dus din nou la baie si daca data trecuta nu eram 100% sigura de pierderea dopului acum am fost. Asa ca......m-am imbracat, am sunat una bucata sotz (care s-a cam panicat ca nu prea stia ce tre sa faca, da i-am explicat io ca il sun dupa ce vorbesc cu doctora si ii detaliez ce si cum) si una bucata socru care ma ducea cu masina la spital. Bineinteles ca bagajul nu l-am luat ca m-am gandit io ca daca raman acolo mi-l aduce dupaia careva ca doar era pregatit acasa.
Ajung eu frumos la spital, ma duc la asistenta sefa care trebuia sa ma duca la controlul cardiologic (ca de ptr mine asta era important atunci) si imi zice ea ca ma duce si ca o anunta dupaia pe doctora care era la raportul de garda inca. Si ma gandesc io ca as putea sa ii spun si de dop. Fix cand ma apuc sa ii zic ma ia o durere asa ca de ciclu insa ceva mai puternica. Pune ea mana pe burta mea si.....imi zice ...tu ai deja contractii. Opaaaa.....deci am ocazia sa incerc si asa ceva. Acum se intrebau daca sa ma mai duca la cardiologie sau nu ca sa nu cumva sa nasc pe drum. Pana la urma m-au dus. Acolo imi gaseste tensiunea un pic cam mare. Nu foarte mult. Si desi le zic ca am venit in graba la spital, ca incerc deja contractii, ca sunt fericita ca nasc doctora imi da totusi medicamente ptr tensiune si imi zice sa revin peste 2 zile la control. Nu i-am mai zis tanti io nasc in cateva ore ca am vazut ca nu are rost. Intre timp mai incerc ceva contractii,din ce in ce mai intense, ma intalnesc si cu doctora care imi confirma ca in cateva ore ma baga in operatie asa ca incep sa dau telefoane: la sotz sa plece de la scarbiciu si sa imi aduca cat mai repede bagajul, la parintii mei sa ii anunt (mama care tocmai se urcase in microbuz incerca sa ma incurajeze si i-am zis ca sunt super fericita si ca nu am nici cea mai mica emotie sau frica), la soacra sa o anunt si pe ea (a inceput sa planga cand a auzit si incepusem sa o incurajez eu pe ea) si la cumnatii mei.
Pana sa vina sotzul cu bagajul m-au pus frumos pe un pat ca sa nu stau in picioare, a mai venit asistenta sefa sa ma intrebe ce mai fac, a mai venit si doctora tot asa, a venit si anestezista de garda (ca cea cu care vorbisem eu miercuri nu era ca nu stiu ce treaba avea ca doar de aia vorbisem de operatie vineri) si am discutat si cu ea despre problemele mele cu glandele, despre tratament si despre ce tip de anestezie vreau.
Cam pe la 12 fara un sfert a venit si sotzul cu bagajul, m-am schimbat repede am facut o clisma mica...si pe la 12 fara 5 am intrat in sala de operatii. M-au pus sa semnez ptr celulele stem pe neste hartii si dupa sus pe masa. Mi-au pus sonda si mi-au facut rahia, care nu a durut cine stie ce – mai intai mi-au facut un anestezic local si bine au facut ptr ca din cauza burtii nu puteam sta foarte aplecata si a durat ceva pana au gasit locul exact – adik m-au intepat de 4 ori ptr anestezia in sine. Insa nu simteam decat asa un pic cand intra acul si atat. Nu era cine stie ce durere. Pe urma m-am asezat io frumos pe masa in pozitia de operatie. Si uite asa incepe operatia......In prima faza mi-a scazut tensiunea dar mi-au bagat ceva repede pe vena, mi-au pus si masca de oxigen si pana sa iasa bebe deja imi revenisem. La foarte putin timp dupa ce mi-am revenit doctora a zis ceva de genul „mama ce bebe mare si ce paros”. Paros nu mi s-a parut a fi (adik are si el par ca toti copiii) insa mare a fost ptr ca a avut 3,800 kg si 53 de cm. Si dupa ce a zis asta s-a auzit un prim „oaaa” care cred ca a fost cel mai frumos sunet pe care l-am auzit in viata mea. In momentul ala ma incercau o groaza de sentimente – fericire ca imi auzisem bebele, imi dadusera lacrimile (de fericire bineinteles), ma gandeam ca acum sunt mamica...Ce sa mai e un moment extraordinar. Dupa l-au sters si l-au curatat si mi l-au adus sa il vad. De frica sa nu misc capul (sa nu raman cu dureri de cap si ameteli dupa anestezie) l-am vazut mai mult cu coada ochiului – am vazut ca are niste talpite super frumoase si o culoare superba. In rest nu am vazut mare lucru insa toata lumea din sala imi spunea ca e foarte frumos. Pe urma pe el l-au dus la neonatologie iar la mine au colectat celulele stem si au inchis operatia. A venit o asistenta si ne-a zis ce greutate a avut, cati cm si ca a avut scor apgar 9 (din cauza celor doua circulare de cordon a fost un pic vinetiu). Bebe a iesit la 12.10 iar la ora 13.00 eu eram deja la reanimare.
Vreau sa va zic ca in ziua aia de 10 iulie 2008 am avut o stare de euforie cum nu am avut eu in viata mea - nu am putut dormi absolut deloc (am incercat insa nu mi-era deloc somn), am avut o gramada de vizitatori ceea ce a facut sa treaca timpul mai repede, si aveam un zambet pe buze de am crezut ca fac febra musculara la falci.
Ei bine si a venit si a doua zi....Momentul ridicarii din pat ptr ca daca nu ma ridicam nu imi scoteau sonda si nu puteam sa il vad pe bebe. Vreau sa va zic ca e foarte important sa aveti un psihic bun si sa ganditi pozitiv. Io una asa am facut si mi-a fost foarte bine. Din toate cele 4 operate joi eu m-am dat prima jos din pat si fara probleme foarte mari, mi s-a inchis cel mai repede operatia si in plus am fost singura care nu am avut dureri de cap dupa anestezie. Aaa si cea mai tare faza - cred ca va mai aduceti aminte ce probleme am tot avut cu venele care nu imi rezistau la perfuzii si se spargeau mereu - flexura pe care mi-au pus-o joi in sala de operatii a rezistat pana luni la ultima injectie. Si am facut o gramada de perfuzii in sala de operatii si la reanimare si o gramada de injectii dupa. Si ar mai fi rezistat inca. Si nu vreau sa ma laud....Ideea e ca vineri la 12 am fost prima oara la bebe. Dupa acest moment abia asteptam sa treaca 3 ore sa ma duc din nou la el sa ii dau sa pape si sa il tin in brate.
Din fericire a tolerat bine laptele praf pe care i l-am dat, eu am evoluat bine cu operatia asa ca luni ne-au externat. Miercuri pe 16 am fost sa imi scoata firele.
Am foarte mare noroc cu mama care ma ajuta foarte mult si asa am reusit sa ma odihnesc, sa ma recuperez foarte repede. Bineinteles am mare noroc si cu bebe care e un cuminte – mananca, doarme si din cand in cand mai sta si treaz. Nu plange decat daca are pampersul plin sau ii e foame. Acum deja am inceput sa experimentam niste colici si un pic de constipatie si e ceva mai matzait insa nu foarte.
E super sa fi mamica (mai ales daca ai un bebe cuminte) si nu m-as mai desparti de bebe. Efectiv as sta numai langa el, l-as pupa intr-una, i-as manca nasucul mic, ....
O sa ma opresc aici ca si asa m-am intins cat o zi de post. Oricum de acum incolo o sa incep iar sa intru pe forum si o sa va mai povestesc ce si cum. O sa pun si ceva poze insa trebuie sa invat si io cum.
Va pup pe toate.
bb strumf
monysorescu spune:
Am incercat sa pun poze cu bebe la semnatura. Acu verific daca am reusit.
[url="http://community.webshots.com/album/564194010KfFniV?vhost=community/url]
[url="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1"