Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 7

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Acum am citit si eu si cu intarziere draga NINIA iti urez din suflet:

CASA DE PIATRA! multa sanatate, intelegere, viata lunga si cat mai repede, o minune mica!!!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

irinabobe ma bucur ca ai scapat acum de sinechia aia, sper sa vina si la tine bb cat mai curand, ca destul ai asteptat.
Tizo incerc din rasputeri sa nu-mi pierd optimismul, stiu ca asa e bine si acum doar astept sa vina si de la DD minunea.
Mireluta cum te mai simti? Tot asa e cu picioarele? Hai ca mai ai un pic si gata, te intalnesti cu iubirea cea mica. Sa ne tii la curent sa punem in priza majoretele, da?
danangie cu e cu hidrocelul ala, s-a rezolvat? Cum sa nu te mai doreasca sotul? Eu cred ca oboseala e de vina si in plus, adaptarea cu noul membru al familiei, poate ca e mai lenta, nu stiu ce sa zic. Cel mai bine discuta cu el despre asta, impreuna veti gasi explicatii. la mamica si la voinic.
Teo multumim de oferta de a ne intalni la tine, abia astept sa ne cunoastem toate si "live".

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

mariaanna bine ai revenit printre noi, nici vorba de dat afara, doar fiecare dintre noi mai "chiulim" din cand in cand, din diverse motive. Cum mai esti? Mai faci ceva tratamente?
cristina26 mi-era dor de tine, am vazut pozicile cu domnisoara, tare frumoasa s-a facut.Abia astept sa ne cunoastem.
jojo_miha imi pare rau ca nu e ok cu papatul, scuze ca ma repet poate, dar si o prietena de-a mea are aceeasi problema cu baietelul, nu mai vrea titi aproape deloc, e disperata ca e pe punctul sa-l intarce si nu ar vrea inca (abia are bb 2 luni). Sper totusi sa se rezolve si la voi ceva.
IreneCAM saru'mana, momentan iau TB si stau cu ochii in chiloti , tu ce ai mai rezolvat cu dosarul, cum merge treaba? Ati fost sa vedeti baietelul? Sper sa-ti iasa bazaconiile din cap (cum ca nu ai fii mama buna esti egoista) ca vin si te , da? O sa fie bine si o sa vina si minunea, toate la timpul lor.

Lau-Meli si

Spre tzel!

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

L58, multumesc din suflet pentru flori si pentru gandurile tale frumoase!

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/CarDp3.png

Mergi la inceput

monysorescu sunt bine, merci de intrebare, continui sa iau TB, inca nu am depistat ce si cum, stiu ca trebuie sa urmaresc mai multe luni, asa ca am de lucru . Cum e acomodarea cu grasunelul? Am vazut pozicile, e un dulce.
Michelle ma bucur ca esti bine si ca e totul in grafic. Sarcina usoara in continuare.

Am vazut si eu ca e cam liniste pe aici pe la noi, dar avand in vedere ca e vara si ca e perioada concediilor...e explicabil.Sper ca dupa ce vor mai trece caldurile si va fii mai racoare sa se anime iar subiectul, asa cum stim cu toate ca era de obicei.
Eu sunt bine, iau in continuare Duphaston, din ziua 18-25 si in paralel, TB in fiecare zi.La imunolog inca nu am ajuns, ca am avut o perioada plina de tot felul de evenimente, sper sa rezolvam si asta cat mai curand. Va tin oricum la curent.

Va si va pe toate.

Lau-Meli si

Spre tzel!

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Ninia , cand ne pui poze? Daca ai nevoie de ajutor, spune,ca se rezolva,ca abia asteptam sa te vedem!

Lau-Meli si

Spre tzel!

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

L58, am nevoie de ajutor pt poze.Ti-ai dat seama ca nu ma pricep, nu?

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/CarDp3.png

Mergi la inceput

Ninia ti-am trimis pe PM niste informatii, o sa fie usor, sper ca am explicat bine.

Lau-Meli si

Spre tzel!

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Buna fetelor! Ce mai faceti?
Noi suntem destul de bine. Acomodarea cu bebe e ok. Doar ca sunt cam chiauna de somn. Mai ales ca azi noapte l-a chinuit stomacelul rau de tot. Iese foarte greu ....Si am stat cu el in brate, l-am frecat pe burtica, pe spate (ca asta il mai calmeaza cat de cat) azi noapte cred ca vreo 2 ore pana a adormit mititelul.
Oricum ma bucur ca macar el e bine ptr ca mai nou avem alte probleme - sotzul a facut luni accident cu masina. Masina noastra e irecuperabila (si mai avem de platit rate carca la ea - teoretic inca vreo 9 ani de acu incolo), a lovit pe unul care desi nu a avut mare branza (o zgarietura la mana si o mica luxatie la glezna - ca am sunat la urgente si am intrebat ce a avut) a fost invatat de careva si a venit super bandajat la politie si i-a cerut sotzului 40 de milioane ca sa nu se duca la medicina legala si sa il dea in judecata (initial a vrut 100 dar in urma negocierilor s-a ajuns la 40)si sotzul are piciorul in ghips si il doare umarul rau. Si toate astea inainte de botez, tocmai cand trebuia sa facem alergatura necesara. Botezul o sa fie pe 24 august. Noroc ca s-au oferit prietenii nostri sa ne ajute.
Oricum ideea e ca putea fi mult mai rau. Ma bucur ca sotzul e teafar, ca ceilalti nu au patit ceva mai rau. Fiarele/masina si banii se rezolva atata timp cat suntem sanatosi.
L5845 te rog sa imi dai si mie indicatiile cu pozele ptr ca io normal am vrut sa pun link insa nu mi-a iesit. Doar daca copiezi adresa aia reusesti sa vezi pozele insa io vreau sa fie asa frumos sub forma de link.
Io va doresc tuturor o zi cat mai buna si va pup pe toate.

[url="http://community.webshots.com/album/564194010KfFniV?vhost=community

[url="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1"

Mergi la inceput