Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 7
Raspunsuri - Pagina 14
szivarvany spune:
Doamne, am intrat sa citesc vestile bune, dar Dumnezeu pune iar la incercare o mamica. Deci nu pot sa cred ce i se intampla lui Michelle. pur si simplu nu pot crede si nu vreau sa cred asa ceve. Nu ma pot opri din plans. As vrea sa pot face ceva, Doamne, nu lasa sa se intample nimic cu bb mic !
Michelle, suntem aici alaturi de tine si ne rugam la Dumnezeu sa fie totul bine ! 
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
Ninia81 spune:

Doamne, nu lasa sa se intample din nou asa ceva!!!Te rog!
Michelle, draga mea, sunt alaturi de tine cu toata fiinta mea! Doamne, este prea mult! Sunt cutremurata!
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/CarDp3.png
http://community.webshots.com/user/Ninia8120Poze cununie
monysorescu spune:
Blueeyes nastere usoara, recuperare rapida si un bebe sanatos si mancacios.
Doamne nu imi vine sa cred ce i se intampla lui Michelle. De ce i se intampla iar ei? 

Io tot sper ca s-au inselat medicii si ca o sa fie bine. Michelle sunt alaturi de tine si ma rog sa fie totul in regula.
Io intrasem de fapt sa va povestesc ca am fost cu bebe la control la medicul pediatru ptr ca maine facem deja o luna. Dar parca nu mai am nici un chef cand am citit ce am citit. .... 

poze cu ghemotocul
L5845 spune:

DOAMNE, FA O MINUNE PENTRU DRAGA NOASTRA MICHELLE
SI PENTRU PUIUL EI DRAG 

!!! NU LASA DOAMNE, SA SE INTAMPLE NIMIC RAU CU EI DOI!
MICHELLE, suntem toate aici, ne rugam pentru tine si pentru bb!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
blueeyes2003 spune:
Doamne...nu pot sa cred!!!

E ingrozitor...nu am cuvinte...

Doamne Dumnezeule,fa o minune pentru Michelle si puiul ei!!!

Mirela
39w 
Our little Miracle!
L5845 spune:
Mirela iti tin pumnii maine, pentru marea intalnire, sa ai o nastere usoara si bebe sanatos si mancacios
.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Pepsi spune:
nu am alte vesti, am dormit cu celularul la cap, si m-am trezit de citeva ori sa vad daca am mesaje,
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
szivarvany spune:
Am intrat cu o mare teama si lacrimi pe subiect, Doamne, toata ziua m-am rugat sa fie doar o greseala, sa fie bine bb mic si Michelle.
Nu va pot descrie ce simt acum.
Michelle, suntem alaturi de tine !!!
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
Ignatica spune:
Din pacate Michelle a adus azi de dimineata pe lume un ingeras baietel. Dumnezeu sa fie alaturi de ea si de sotul ei in aceasta incercare.
Nu am cuvinte.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Laura Ioana spune:
Fereasca Dumnezeu! Nu pot crede! Mi s-a taiat respiratia si mi s-a ridicat parul in cap cand am citit asa ceva! Nu se paote, nu se poate!! Doamne ajut-o pe Michelle, nu o parasi si da-i putere
Mi se pare ireal, un cosmar, prin ce trece biata de ea! Nu-mi vine sa cred, nu-mi revin!
Michelle
sunt alaturi de tine, ma gandesc si ma rog pentru tine si pt bebelusul tau!
Vai nici nu pot sa-mi imaginez macar o frantura din ce-i in sufletelul ei acum![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai