Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 7
Raspunsuri - Pagina 13
mcrissa spune:
roxana nastere usoara si bebic sanatos si papacios!
Mirelus si eu ma miram ce-i cu galeria asta ca stiam ca bebe trebuie sa mai stea putin.Duminica acum e ziua cea mare?adica peste 2 zile?tin pumnii
michelle ce frumos iti sta cu 18+ la semnatura.Tu ce mai faci?cum esti?
pepsi ai pus poze noi cu piticii?abia astept sa le vad.iti trimit mult optimism ca sa prinzi aripi si sa faci "fartioara" la baieti.
laura am vazut pozele si am ramas minute in sir pierduta in ochii Theei.de mult nu am mai vazut asa ochi albastri.e o minune de fetita!
elilov am luat masina de splata vase, dar inca nu am pus-o in functiune.cred ca saptamana care vine o bag in productie si-ti spun cum e.
Cristina, sigur in curand 
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
mcrissa spune:
Ne vedem pe 29 august , da?
Lista pentru marea intalnire se mareste:
Pana acum au confirmat pentru marea intalnire din 29 august:
1.cristina26+Ingrid
2.irinabobe
3.mcrissa
4.IreneCAM
5.teo2rina+bebe Mihnea
6.L584
lista este deschisa pentru aspirante,mamici, pitici, burtici!
teo, cristina pe unde sunteti?
Cristina, sigur in curand 
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
miha74 spune:
buna!
baby_r- nastere usoara si bb sanatos

blueeyes- asemenea si tie- o nastere usoara, sa fie ca un vis. 
flavia-
mama curajoasa si tot timpul cu vorbe bune. uau ce vrednic a fost David!
acu am bagat de seama, ca de fapt este 29 august...e de la caldura, eram convinsa ca a fost in iulie...de aia intrebam cum a fost.
din pacate tot prost pica, ca pe 30 august ne botezam, si ne botezam la Bran. Ne-am gandit ca pentru un copil deosebit sa aiba si un botez deosebit![]()
o zi excelenta,
Miha
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
L5845 spune:

ROXANICA nastere usoara ca fulgul,
bebica sanatoasa si mancacioasa si tie in plus, laptic mult si bun, sa creasca fata mare !!!!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Vivela spune:
Mirelus, sa va dea Dumnezeu un puiut sanatos, frumos si voios. Va asteapta o perioada de imensa dragoste si fericire
..
Nastere usoara, refacere rapida si mult laptic in tzitzi 

.
Abia asteptam poze cu Yannis Robert, minunea voastra
.
DaviDependenta
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.
irinabobe spune:
Roxana nastere usoara!
Mirelus tin pumnii pt duminica sa scapi usor usor de tot. Am citit io o poveste a nasterii misto de tot pe forum in care tipa a avut 3 nasteri si toate au durat maxim 15 minute cu travaliu cu tot, asa ca nastere d-aia iti doresc si tie!
Flavia
au crescut ma dintosii tai trebe neaparat un surioara mica ca deja nu mai am burtici de papat. ma bucur ca ai aparut pe la noi.
va pup pe toate fetelor!
Pepsi spune:
roxana, haide bebe mic, nastere usoara ca un fulg sa ai cum am avut eu la david, si multa sanatate la voi doua!
mirelush, va fi bine ca asa am visat!nastere usoara draga mea, si un bebe sanatos, un nume tare frumos ati ales,
irina, si eu ma bucur sa fiu cu voi!miercuri merg la un alt interviu, poate gasesc mai bine si plec. da, s-au facut mari, da sa stii ca david are o burticoasa de papat.......sanatate multa
mcrissa, uite aici draga mea pozele http://picasaweb.google.ca/sgflavia/Vara2008
va pup pe toate fetelor, weekend placut
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Laura Ioana spune:
o fi nascut Roxana???
Sa ai un bebic sanatos si mancacios!
Mirelus
ma voi ruga puternic pentru tine duminica! Va fi bine! Abia astept sa aflu vesti de la tine!
Moama, ce ma bucur pentru voi, o sa vedeti si voi cat e de frumos sa tzinetzi minunile in brate! Ma apuca emotiil;e de parca as naste eu!![]()
Crissa
sar'na. Si mie-mi vine sa-i pap ochisorii
Faza e ca noi avem ochii caprui![]()
Flavia
Lau-tiza
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Laura Ioana spune:
Michelle
18 saptamani, aproape 19 implinite!
La mai multe si cat mai frumoase! Stii ce e bebe sau nu vreti sa aflati?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Pepsi spune:
nu ma pot opri din plins..............am primit mesaj de la draga noastra michelle, un mesaj de care mi-a fost frica tot timpul, mai ales mai ales ca mi-a zis ca nu-l mai simtea asa pe bebe si era ingrijorata.....""traiesc un cosmar sunt in spital si imi provoaca nasterea caci o parte a creierului a incetat sa se mai dezvolte. DE CE?cum sa mai rezist?nu ne putem opri din plins...e prea mult ptr noi!DE CE?????" ma intreb si eu DE CEEEEEEEEEEE, imi vine sa urlu, sa tip, sa ma cert ptr nedreptatea asta.......ma rog, si toate gindurile mele bune sint inspre tine draga si buna mea prietena, ma rog sa se fi inselat medicii iar miine sa-mi spui ca totul e ok cu tine si bebe tau mic, FA O MINUNEEEEEE, TE ROG

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David