Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 6
PetraTudor spune:
Felicitari Aalina si multumesc pentru incurajari!
Abia astept si eu ecografia de saptamana viitoare! Atunci voi fi si eu 7+ !
Doamne cum ma bucur seara ca a mai trecut o zi! Nu stiu cum este la voi, dar la mine orice alta grija a trecut pe planul 2, fara sa imi impun acest lucru!
Va imbratisez pe toate si un somn cat mai linistit!
onitza spune:
Felicitari fetelor ca aveti pruncii sanatosi si sarcina usoara in continuare!!!! Mooooor de ciuda ca nici acum nu stiu daca-s sau nu...sper sa aflu maine...am avut ceva scurgeri in cantitate mai mare, transparente si gelatinoase, la prima sarcina nu imi amintesc sa fi avut asa, voua vi s=a intamplat????? of sper sa fii iesit din prima incercare asa cum a fost si la primul
Noi o sa incercam in continuare, chiar daca nu a iesit acum.
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
simina_kin spune:
Eu am fost la spital da n-am reusit decat sa vb cu doctora , ca eco am facut la un aparat foarte vechi si nu a vazut nimic pe el. Maine dimineata fac ecogafria , si dc pot fac si analize , apoi ma duc la med de familie. I-am zis de dureri , si mi-a spus ca sunt normale. I-am spus si ca ma doare intrvag la contact sexual, si ca am usturimi la baie , si mi-a spus sa evit contactul sexual o per pana se prinde bine bb , iar dupa aia sa fol prezerv pt ca .. dauneaza bb-ului. Mai devreme unpicut mi-a fost rau , foarte rau defapt , pt ca s-a spalat sotul meu pe dinti si cand l-am mirosit am simtit ca-mi vars matele din mine , am fugit la baie da n-m dat la boboci,,,,inca..
VA PUP SI VORBIM MAINE
onitza spune:
quote:
citat din mesajul lui simina_kin
si mi-a spus sa evit contactul sexual o per pana se prinde bine bb , iar dupa aia sa fol prezerv pt ca .. dauneaza bb-ului.
SIMINA wow n-am stiut ca dauneaza fatului!!!! Noi la prima sarcina nu am fol prezerv deloc si din fericire cupilu e sanatos...sau o fi vb doar despre sensibilitatea ta????? e o noutate pt mine.
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
dariana spune:
Buna fetelor!
Aalina, felicitari pt bb, bravo, sa ai grija de el
Simina, nici eu nu stiam ca spermatozoizii ii pot dauna lui bb, e prima data cand aud, ti-a spus dr respectiva si de ce??
Noi am fost ieri la control si se pare ca trebuie sa va parasesc pt ca suntem mai maricei, as avea 8s+ si dpn pe 25 febr; chiar imi placea la voi, dar o sa mai intru sa mai vad ce faceti, acum trebuie sa ma duc la locul meu, vad ca mamicile de ian-feb 2009 au scris deja un roman!!! va pup pe toate, sa aveti sarcini usoare, nasteri si mai usoare si bebei sanatosi si frumosi!!!
http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1
Dariana si Darius (30.07.2006)
madymar spune:
salutare gravidute
nici eu nu stiam de treaba cu ,noi de cand am aflat de bebita nu am mai prestat,am sa intreb si eu dr la urmatoarea consultatie
onitza acele scurgeri eu le aveam cand eram la ovulatie,sa vedem fetele ce zic
simina cat de entuziasmata erai,pacat ca nu ai reusit sa vezi nimic la eco
aalina FELICITARI pentru intalnirea cu puiutul tau,i-ai cerut tu dr sa auzi bataile inimii? abia astept si eu peste 2sapt
pup si o zi buna
Aalina spune:
Petra hai ca weekendul trece mai usor :))
Simina cum a fost astazi la eco? Eu stiam ca "plutitorii" provoaca contractii. L-am intrebat si eu pe medic daca am interdictie si mi-a spus ca nu, o sarcina in evolutie nu are treaba cu actul sexual. Problema cred ca e la fetele in pericol de avort spontan.
Dariana si mie mi-a spus ca DPN ar fi 27 februarie asa ca tinem aproape.
Mady eu eram obsedata datorita antecedentelor sa vad inimioara. Sa stiu ca a inceput sa bata. Doar atat. Da cand a vazut cat de emotionata sunt...mi-a spus ca o pot si asculta.
Noi ne pregatim de o iesire la munte cu cortul si abia astept plus ca imi e dor de pitic caci a fost la ai mei la tara in vacanta sapamana asta. Dupa amiaza o sa imi iau si rezultatul la analize. Toata noaptea numai asta am visat.
Maria???? Vezi ca sunt cu ochii pe tine ca pe butelie, da :))
Va pup
8+
Maria_K spune:
fetele va si eu si va doresc un week-end minunat!
eu maine trebuie sa merg la o nunta si ma gandesc ce o sa fac cu atatea mirosuri pe acolo....
Maria 7+
vine bb!
Pozele noastre
simina_kin spune:
BUNA ZIUA FETELE!!! VIN DE ECO. AM FACUT-O DA MI-A ZIS CA-I PREA MICA SARCINA , SI SA MAI FAC ALTA PESTE 2-3 SAPT...DA ATAT CAT ESTE , ESTE FFF BINE. MI-A DAT DE FACUT ANALIZELE SI RETETA CU : UTROGESTAN , ACID FOLIC , ELEVIT SI NO-SPA. ANALIZELE OBLIGATORII LE-AM LUAT PRIN MED DE FAMILIE GRATUITE , CELELATE(TOXO , RUBE..ETC COSTA CAM 350 LEI). RETETA ESTE SI EA COMPENSATA DE MEDIC, DA LA FARMACII NU SE MAI DAU COMP..ASA CA AM CUMPARAT-O 150 LEI.
PROBLEMA ESTE CA EU PLEC PE 1 IN GRECIA IAR D OCTORA MI-A SPUS SA NU STAU LA SOARE. EU STIAM DE LA O PRIETENA CA N-AM PROBLEME CU SOARELE DE ACUM , DA SE PARE CA NU AM VOIE........MULTE NU MA LASA DOCTORITA ASTA A MEA SA FAC...NICI SEX..NICI PLAJA...NICI SA BEAU CAFEA...NICI TIGARI....OOOOFFF....DA-I O SCUMPETE SI ESTE SI TANARA
IN LEGATURA CU ....ASA NE-A SPUS NOUA (ERA SI SOTUL MEU CU MINE) SA FACEM O PAUZA PANA SE PRINDE SARCINA BINE IAR APOI PANA LA SF NUMAI PROTEJAT PT CA SPERMA CONTINE NU STIU CE SUBST A ZIS CE ESTE TOXICA PT BB...
ACUM..FIECARE DOCTOR CU SFATUL SI PAREREA LUI...
simina_kin spune:
PRAJITURA A FACUT-O CINEVA????..
MARIA VEZI , AI GRIJA CU DANSUL , SA NU TOPAI PREA MULT!! SI SA NU CUMVA SA BEI ALCOOL!!!
6"