Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 7
Aalina spune:
Simina iar incepi :))) Eu vreau sa o fac dar abia in seara asta voi reusi caci aseara am ajuns tarziu iar azi merg la cumparaturi si iau si ingredientele. O sa le-o iau la baieti ca desert la verde :)
Bina ca a fost ok la medic. Eu zic sa o asculti pentru ca fiecare sarcina e diferita si ea stie ce ti se potriveste tie.
Maria distractie placuta!
8+
Gina2008 spune:
Buna fetelor!!! Am fost la eco prima oara ieri. Dupa ce mi-a dat o lista f. lunga cu o gramada de analize de facut, mi-a pus multe intrebari si mi-a dat si tot felul de sfaturi... am facut ecografia vaginala... Ii batea inimioara... Doamne, am fost atat de emotionata! E incredibil cum poate creste o alta viata in tine. A zis ca este totul bine, bebe are cam 5 saptamani, e bine prins si ca e totul in regula. A fost si sotul meu cu mine si cand l-a vazut pe ala mic... s-a emotionat atat de tare... nu l-am vazut niciodata asa!
Mie doctorita mi-a zis sa nu ma prefac bolnava, sarcina e o chestiune absolut normala si sa imi continui viata la fel ca inainte. Durerile de abdoment si de mijloc sunt normale la prima sarcina mai ales cand uterul se pregateste pentru cele 9 luni. Ca ar trebui sa ma ingrijorez doar in cateva situatii:
- sangerare (cand mi-a zis ca nu trebuie sa stau ore ci sa merg direct la camera de garda)
- lesin pe strada
- stari severe de voma
Mi-am luat o piatra de pe inima. Acum mi-am facut programare pentru eco de 12-14 saptamani, adica la sf. lui august. Abia astept.
madymar spune:
FELICITARI gina
Astazi am simtit si eu greturile si ametelile, nu am vomitat dar simt ca totul se invarte cu mine, pana acum am boierit,cu niste dureri de sani si somn din cand in cand nimica toata. Ei dar ce sa fac sunt f bucuroasa. Maine tr sa merg la o nunta,sper sa ma simt ma bine maine.
Weekend placut burtici
silvi8 spune:
salutare fetele si bine v/am gasit! (uite/ma maria ca am venit la odiseea ta)
va doresc sa aveti toate sarcini usoare si bebelusi sanatosi!!!
sper sa ma primiti si pe mine in randurile voastre...ieri am aflat si eu ca voi avea un bb mic.
datele mele sunt DN 22.12.1982, UM 18.06.2008, DNP 24.03.2009
deocamdata sunt in faza in care nu/mi vine sa cred, ieri am scos de cel putin o mie de ori testul din geanta sa vad ca are 2 liniute, sunt extrem de fericita dar si speriata...
azi am fost la medicul de familie dar e in concediu asa ca mi/a spus asistenta cateva lucruri, sfaturi...si m/a chemat pe 4 august sa ma trimita la analize si ce mai trebuie. daca e vreo urgenta mi/a dat mobilul
va imbratisez pe toate
P.S. am pus la semnatura 4+, e corect avand in vedere ca am exact 4 s si 3 zile
silvi 4 + http://community.webshots.com/user/flovivi
lorin7774 spune:
Felicitari tuturor fetelor care au venit cu vesti bune de la dr.
Silvi - Bine ai venit printre noi !
Fetelor, nu mi-am imaginat vreodata ca la 5-6 saptamani de sarcina nu o sa mai pot incheia pantalonii. Efectiv stau cu slitul descheiat; noroc ca e bluza lunga si nu se vede !!! Nu stiu daca sunt balonata (ca nu ma simt asa) sau chiar ma ingras vazand cu ochii.... Efectiv a crescut burtica. Cica e oarecum normal ca la a doua sarcina sa te dezvolti mai repede. Voi cum sunteti ?
Week-end placut !
Loredana, Miruna si bb
adirys21 spune:
Salutare gravidutelor
Ma alatur si eu voua, desi va citesc de cand am aflat vestea cea mare ( acum o saptamana), dar am continuat sa cred ca nu e adevarat pentru ca ma simteam excelent, nici un semn, greata sau altceva dar ieri am fost la medic si mi-a confirmat ca sunt insarcinata in 6 saptamani.....si acum m-am hotarat sa ma alatur voua sa trecem impreuna prin perioada sarcinii.
Pot sa spun ca sunt extrem de fericita dar si speriata un pic, imi pun tot felul de intrebari,cat o sa ma ingras..prostii de astea.Ma bucur ca ma simt foarte bine, doar capul ma supara din cand in cand,in rest e ok.
Am ramas cam dezamagita ieri dupa vizita la medic, a fost foarte rece cu mine,nu pre a vrut sa discute asa cum ma asteptam ,sa ma incurajeze si sa-mi explice ce si cum o sa se intample.....doar ca sunt insarcinata,ca trebuie sa ne vedem lunar, ca lama costa atat..echo atat si la revedere.
O sa gasesc eu un medic bun pana data viitoare.
Vreau sa va felicit pe toate si va pupacesc dulce.
onitza spune:
LOREDANA, felicitari pt bebe 2! Cati ani are Miruna? I-ai spus veste si ei? Fi-mi a inceput sa se roage la DD sa ii dea o surioara!
Fetili, inca nu mi-a venit!!! ura!!!! Cand ma sfatuiti sa mai fac un test? sper ca ultimul ...UM a fost pe 12 iunie.
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
lorin7774 spune:
Multumesc, Onitza. Miruna are 3 ani si 2 luni. Si stie de bb, care e la mami in burtica si e rezultatul dorintei pe care si-a pus-o ea la Luna.
Si vrea sa-l cheme Darius si nu-i da patutul ei si asa mai departe... (toate astea intr-o saptamana, de cand am aflat).
Iti tin pumnii sa nu vina CM .
Gata, a venit week-end-ul ! Mergem la Praid, la Sovata.... suntem foarte ocupati .
Pupici si ne auzim luni.
Loredana, Miruna si bb
mcrissa spune:
Maria_K am intrat sa vad ce mai faci si ma bucur tare mult sa vad ca esti bine.iti doresc 9 luni cele mai frumoase din viata!
Gina2008 daca bebe avea activitate cardiaca inseamna ca are minim 6 saptamani, pentru ca activitatea cardiaca incepe la 6 saptamani.Daca doctora ti-a spus ca are 5 saptamani si are activitate cardiaca eu una as chimba doctorul.
Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia