Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Maria, e 30.5, sunt o zapacita... Sarumana

Am facut prima ecografie la 7s, era ok, am ascultat inimioara lui bb, pulsul era 130. Urmeaza tripul test (eu l-am facut si la prima sarcina, la 25 de ani) si ecografie la 14 sapt.

Vaaai ce greturi naspa am! Mult mai nasoale decat la prima sarcina. Duminica trecuta am vomitat de 4 ori, dupa fiecare masa.
Si cand mi-e foame, si dupa ce mananc ma apuca uneori cate-un rau de nu mai pot.
Ma dor si sanii, mai ales ca o mai alaptez cate un pic pe galusca mititica (2 ani si un pic). Uneori e chiar nasol, dar nu-mi vine sa o intarc brusc, oricum ea papa cam o data - de doua ori pe zi, asa, in joaca, cand ne culcam.
Si dorm dupa-masa cu ea. Dar trebe sa recunosc ca ea se trezeste prima. haha
Sunt varza, ce mai. Dar nu mai poooot de fericire ca vine
Silvi, ce idee buna aia cu ciorba de perisoare! miam miam, o sa fac si eu. Asta cand m-oi putea apropia de frigider, ca ieri am facut piftie de pui cu usturoi, dar azi nu-i suport mirosu...

Va pup si ma duc sa mai muncesc putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Bun venit galushca si mititica82.

Fetelor bine ca puteti gati. Eu nu am pofta de nimic de mancare. Daca nu ar fi fructele si lactatele nu stiu ce as face. Desi mananc des, mananc mult mai putin cantitativ ca inainte. Parca mi s-a micsorat stomacul. Eu care eram mare amatoare de dulciuri acum sa nu le vad.
Si mai e si maine zi de lucru ... Iar de luni sunt singura ca imi intra colelega in concediu 3 saptamani...o sa mi se acreasca aici.
Pupici

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Felicitari Galushca si Mititica.
Mersi Maria ca ne-ai trecut in lista.
Silvi mersi de suport.Mi-ai facut o pofta cu ciorba de perisoare de mor.
Poate ar fi bine sa nu mai pomenim de mancare.Eu una de la servici nu pot pleca sa imi cumpar ce poftesc.
Azi nu ma pot concentra deloc, nu am lucrat mai nimic.se si vede la cate mesaje am scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

OOOOOOOO, ce viteza aveti !!!
A crescut viteza de scris sau ne inmultim noi pe zi ce trece ?
Bun venit noilor burtici si multa sanatate !

Noi suntem bine, chiar ma mir cum de nu am nici un simptom de greata (spre deosebire de 5 luni de greata la prima sarcina) si mananc.... da'mananc fetelor de rup frigiderul ! Chiar ma gandeam ca nu pot s-o mai tin mult asa, va trebui sa ma controlez putin.
Sunt plina de energie dupa amiaza si nu mai dorm atat de adanc ca pana acum (in sensul ca puteai taia lemne pe mine si nu auzeam; acum dorm iepureste)

Trebuia sa merg azi la control si s-a amanat. Da' nu-i nimic, asa mai invat si eu sa am rabdare.

Va pupacesc pe toate si o zi frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Galushca, avem aceeasi zi la UM, iar tu ai DPN 02.03 si eu 06.03!
Unde e greseala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

fetele, mai ales joanna...imi pare rau ca v/am facut pofta de ciorba de perisoare, promit sa nu mai pomenesc de mancare chiar daca sunt o gurmanda (cu toate astea am doar 50 kg)

galushca, nu are nimic ca alaptezi si esti gravi? nu ar trebui sa se pregateasca organismul ptr bb 2? zic si eu, nu ca m/as pricepe...sper sa nu te superi

lorin, eu spre deosebire de tine acum dorm f profund.
iar cu DNP/ul nu e nici o greseala ca se calculeaya si in functie de lungimea CM/ului nu doar in functie de prima zi a CM.

silvi 5 + http://community.webshots.com/user/flovivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua fetele!!!
BUN VENIT NOILOR BURTICI!!!
Sa stiti ca sunt tare suparata pe voi!!! NU MAI SCRIETI DE MANCARE , ce ati pregatit sa-u ce ati manca ca ma omorati!!! eu nu mai pot citi asa ceva , ce vreti sa ma aveti pe constiinta!!. Am vazut si de snitele , cartofi , piure , ciorba de perisoare......si eu ce ar trebui sa fac acum?? sa ma duc sa le prepar pe toate???...VA ROG DIN SUFLET NU MAI POMENITI DE MANCARE. Mi-au iesit o data bubite in gura , care nici acum nu s-au trecut de tot , nu vreau sa ma umplu iar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Azi se vede ca n-am chef de treaba.
Silvi nu-i nimic, eu am rezolvat problema cu pofta, am sunat-o pe mama si de unde nu stiu ,dar mi-a adus la lucru ciorba.nu mai zic de care ca si Simina are vad "probleme".Concluzie nu mai pomenim de mancare.
Lorins-a marit si viteza de scris, dar ne-am inmultit si noi.
Si sa dea Domnu sa fim toate bine si sa ne mai si inmultim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

MARIA K DN 25.06.1982,UM 17.06.2008,DPN 23.03.2009
TE PUPIK SI MERCI, sarcina usoara tutror fetelor

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

MARIA K sa ma treci si pe mine, cand ai tu timp in lista norocoaselor DN 25.06.1982,UM 17.06.2008,DPN 23.03.2009
TE PUPIK SI MERCI, sarcina usoara tutror fetelor

[/quote]

Mergi la inceput