Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 18
Amabella spune:
Apropo de manifestari, eu am avut greturi la prima sarcina numai dupa-amiaza si din a 8-a saptamana.
Luiza
de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006) si
5+
Aalina spune:
Ploua si imi e somn...Ieri ma ingrijoram ca nu imi mai era rau...lasa ca azi imi este.
Maria eu ma simt mai bine daca reusesc dimineata sa mananc un pic si apoi daca mananc putin, putin cam la 2 ore. Dupa amiaza insa e ok daca nu mananc. Dar musai sa stau in pat. Am inceput sa beau lapte... caci eu nu sunt fan dar cum calciu imi e la limita... cumintica il dau pe gat.
Luiza felicitari!!!
8+
elilov3 spune:
felicitari fetelor noi amabella bine te-ai alaturat
burticilor
e fetelor lasa e buna si greata de ceva...la mine sa manifestat dupa sapt 15 pana atunci aveam decata cea senzatie de stomac in gat dar daca papam trecea...apoi pe la 20 de sapt dai in fiecare seara blea...intalnire cu wc..si in zilele de azi daca ploua afara eu vomit..deci sarcini si sarcini... a si eram si pe fus orar diferit nu imi era si mie greata ca majoritatii ci seara...
noroc ca la odiseea noastra mai erau fet cu aceleasi simptome ca ale mele pfiu 
a si mai intreba cineva de pofta unde a disparut..ii ziceam sotului mergi imi cumperi cutare ajungea acasa si numai ma atingeam de mancare ??? de-ale graviditatii ![]()
sanatate si numai bine 
24+
Dimitrie
joanna27 spune:
Amabella felicitari si sa dea Domnu sa fie bine, sa ne vedem cu toate bebei sanatosi.Referitor la frica si temeri cred ca toate mamaicile le au, dar trebuie sa fim optimiste si sa avem credinta.
Maria K iti dam si noi datele sa ne treci in listuta cand nu te simti rau: DN 18.12.1980, UM 12.06.2008, DPN 23.03.2009(data de calculator)
Eu nu am greturi decat dimineata cand ma spal pe dinti. In rest ma dor picioarele ingrozitor, sanii la fel, sunt tot timpu obostita si seara de obicei am intepaturi prin burta si care cateodata sunt chiar nasoale.E normal sau sa imi fac probleme?
madymar spune:
salut
amabella FELICITARI si sarcina usoara
Mie cel mai rau mi-e dimineata si azi dim am incercat o metoda:m-am trezit la 5 si am mancat ceva rapid ca mi-era si somn si rau si am fugit la somn si la 7.30 cand m-am trezit la servici ma simteam mai bine,putin ametita.
La fel si eu la 2-3ore maxim trebuie sa mananc,ca daca nu mi se face rau
Si la mine am observat ca au inceput sa creasca sanii,bucurie pe sotul meu
V-am pupat si spor la treaba ptr fetele la servici
7+
Galushca spune:
Salut fetele,
Iete, am aparut si noi pe aici, daca vreti sa ne adaugati la voi pe lista. UM 30.4.2008, DPN 2.03.2009.
Avem si o piersicuta de iulie-august 2006 :)
la toate burticile si bebitii
galushca 8s+
Maria_K spune:
fetelor v-am trecut in lista!
Galushca bine ai venit!
referitor la UM-ul tau, esti sigura ca e 30.04? ca atunci dpn-ul nu e bun . cu datele tale mie imi iese ca dpn e 03 februarie si ai 12 sapt.
Maria
8+
vine bb!
Pozele noastre
silvi8 spune:
salut burtici!!!
pisik, felicitari ptr sarcina neasteptata...stie DD ce planuri are!
simina, multam de raspuns!
joanna, felicitari ca ai scapat de tigari...asta ar putea fi o lupta cu tine insati si trebuie sa fii invingatoare!
amabela, galushca, felicitari ptr bb din burtica! sa cresteti mari!
eu fetelor deabia de ieri am inceput sa experimentey niste dureri vagi de sani insa am realiyat altceva...o sa ma credeti nebuna dar cred ca bb seamana cu tati
eu gatesc f des ciorba de perisoare mancarea lu flo preferata dar n/am mancat niciodata, gustam doar sa o potrivesc de sare, etc...acum am facut iar ciorba si mi/a fost asa o pofta (pofta de ceva ce n/am mancat niciodata) asa ca mi/am pus intr/un castronel 2 perisoare si un polonic de zeama si mi/a placut la nebunie...am mancat si aseara iar...mai mult azi noapte pe la 12 cand a venit flo acasa m/am treyit dormind in poyitia lui de somn, eu dorm numai cu fata in sus de obicei...
asa ca bb da altfel de semne la mine![]()
o zi minunata sa aveti!
silvi
5 + http://community.webshots.com/user/flovivi
MITITICA82 spune:
buna fetelor sper sa ma primiti si pe mine printre voi, sunt o
5+ si doresc sa imi impartasesc emotiile si trairile alaturi de voi; abia sambata merg la medic sa vedem daca bb e asezat bine si totul e in regula, deocamdata am un pic de greata, somn, oboseala, balonata la burtica, sanii tari si umflati....va pupik pe toate
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png