Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 20
Aalina spune:
Eu propun ca cele ce dau exemple de ce gatesc sa faca bine si sa ne trimita si noua cate un pachetel sa vedem daca au iesit bune :)))
8+
madymar spune:
Subscriu si eu la ce a zis Alina: cine povesteste de mancare sa ne trimita si noua cate un pachetel, eu pap orice nu fac mofturi
7+
joanna27 spune:
Yupii am scapat de moderare.
Fetelor de acord cu voi.Cine mai pomeneste de mancare sa faca pachet sa trimita la restul.
Sau cel putin la pofticoasele ca mine si Simina
.
V-a luat somnu , cam salaba activitate in ultimile ore.
la burtici.
floryela spune:
buna din nou
poate ma adaugati si pe mine pe lista. dupa calculele mele DPN ar fi 8 martie 2009. inca nu am fost la ginecolog dar ma duc luni si sper sa fie totul in regula. am facut insa un test si a iesit pozitiv. in plus am niste greturi groaznice si ma chinui ingrozitor sa ma las de fumat. apropo imi poate spune cineva daca pot lua emetin contra greturilor. e din plante si nu stiu ce sa fac sa iau sa nu ?
bun venit noilor viitoare mamici
Amabella spune:
Bun venit noilor burtici! (Ah, ce bine e sa ma simt si eu gazda!)
Fetele cu ciorba si lipsa poftei de dulciuri, hai sa va mai "impartasesc" din experienta mea. La prima sarcina, am avut si eu aceleasi senzatii, desi sunt mare amatoare de dulciuri. Si am baietel. Si toate fetele care mancau ciorba acra si nu mancau dulciuri, au baietel. Asa ca...
Galushca, salut! Ma bucur sa ne revedem in astfel de circumstante!
Luiza
de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006) si
5+
Maria_K spune:
burticute noi, bine ati venit!
Mititica82
esti pe listuta.
Floryela
am nevoie de toate datele sa te trec si pe tine : DN, UM, DPN.
si acum, iubitele mele, va rog sa va mutati la CAPITOL NOU
Maria
8+
vine bb!
Pozele noastre
georgyiuly spune:
Buna fetelor! Sa va povestesc si eu cate ceva despre mine.Cu ajuorul celui de Sus o sa nasc in jur de 18 martie.Avand in jur de 6-7 sapamani abia astept sa trec de "temutele"12 saptamani.Oricum analizele le-am facut si acum astept ziua de joi pentru prima ecografie.Sigur va fi emotionanta aceasta prima intalnire cu bebe pt noii parinti.Noi, mamica si taticul suntem la prima sarcina si suntem extrem de fericiti.Singurul lucru mai putin placut este faptul ca nu suntem in tara, sa ne bucuram de aceste momente impreuna cu familiile noaste!Sunt sigura ca imi vor lipsi "sfaturile" mamei si a viitoarei soacre.Dar se compenseaza totul prin dragostea si grija pe care ne-o ofera zilnic viitorul tatic.Va pup pe toate si aveti grija de voi si de bebiti.