Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 15
Maria_K spune:
fetelor!
am o gongutza minunata de 15,10 mm a carei inimioara batea asa tare si frumos ca m-a apucat bocitul pe acolo. saculetul meu deformat si-a revenit complet si e acum cum ar trebui sa fie. azi avem 8 sapt si 1 zi. sunt asa fericita ca as sari pe aici intr-un picior, dar mi-e friga sa nu zgaltai ingerasul
scuze ca nu am scris mai repede dar de la cluj am plecat la mama unde am ramas pana azi dimi, iar acolo nu am net
Maria
7+
vine bb!
Pozele noastre
adirys21 spune:
Pupici pentru burtici!
Ce fac fetele?Cum va simtiti?Imi doresc sa va simtiti toate la fel ca mine...azi ma simt perfect chiar daca e tare urat afara...eu sunt vesela si optimista, si nici nu mi-e rau....De-ar da DD sa fiu asa toata sarcina.....off ce bine ar fi.
Ma treceti si pe mine in listutza....UM 07.06.2008 , DPN 15.03.2009.
Va pup si va urez o zi superba si sa auzim numai vesti bune.
adirys21 spune:
Am uitat:
Care dintre voi il vrea pe sef sa-i treaca greturile? Pe cuvant ca functioneaza :)))
Pupici la burtici
Gina2008 spune:
Neatza viitoarelor mamici! Uau, ati fost ocupate nu gluma... Eu din pacate ieri am stat toata ziua in pat pentru ca luni dimineata m-am trezit cu o durere de spate care ieri a devenit insuportabila. Si azi ma doare, desi am venit la serviciu si nu stau prea bine pe scaun. Cred ca m-a tras curentul pentru ca uit tot timpul ca voi fi mamica si trebuie sa ma ingrijesc mai tare... Uuf, sper sa treaca mai repede.
In rest, ieri am intrat in 8 saptamani
si sper ca totul e bine acolo la mogaldeatza. Fetelor, eu sunt programata abia pe 26 august la urmatoarea ecografie (cea de 12-14 saptamani) dar nu cred ca am rabdare pana atunci. Cred ca peste vreo 2 saptamani ma duc sa imi mai fac o ecografie sa vad ce face puiul meu. Cum sa stau atat fara sa il vad 
Floryela si eu am 35 de ani dar eu vreau sa mai fac inca un copil asa ca nu mai spune ca e primul si ultimul tau copil. Ce, la 39 de ani nu se mai fac copii?
Va pup fetelor si sa ne fie bine in continuare
simina_kin spune:
Buna ziua burticile!!! va pup..da vad ca ati comunicat in dimineata asta..nu gluma
Maria..MA BUCUR MULT PT TINE. BRAVOOO

JOANNA....hai ca facem galerie sa treci cu bine de perioada asta cu tigarile!!

in rest sa aveti o zi buna , fara stari de rau .
Eu m-am trezit de la 5 dim , si nu-mi vine sa cred ce bine ma simt , deocamdata. profit de asta sa fac niste curatenie si mancare. va pup pe toate.
Amabella spune:
Buna...dimineata! Nu stiu daca sa mai zic "dimineata" sau nu...
Eu nu am avut curaj sa fac testul. Nu mi-a venit ciclul, dar uitandu-ma la ce pateste Onitza, nu cred ca asta inseamna mare lucru. In rest, ma dor in continuare sanii (dar totdeauna ma dor pana imi vine ciclul, asa ca nici asta nu inseamna nimic) si, da, fata de alte luni, am niste ameteli crunte, care au inceput de pe 14 iulie si inca nu au trecut. Pe 14 iulie eram in Paris si ma uitam la artificiile pe care le-au dat de ziua Frantei, cand am fost la un pas de a lesina. Si nu pentru ca erau foarte frumaose, desi erau, ci din cauza unei ameteli pe care m-am incapatanat sa o ignor. Si ieri a trebuit sa ma asez ca sa nu cad din picioare. Dar ameteli poti sa ai foarte bine si fara sa fii insarcinata, de la o glicemie scazuta, de la lipsa de calciu sau de fier.
De dimineata aveam TB 36,8.
Maine fac testul. Daca nu vin rusii pana atunci.
Onitza, tu ai un ciclu regulat? Ti s-au mai intamplat astfel de intarzieri? Apropo de picatura ta de ieri dimineata, eu de vreun an si jumatate, cu o singura exceptie (si anume acum 2 luni, cand mi-a venit cm in Z36), am avut inainte de declansarea menstrei un spotting de 2-4 zile. Cred ca si luna asta va fi o exceptie, ca sper ca daca imi vine, avand in vedere ca deja sunt in Z36, sa imi vina ca lumea de la inceput, sa nu mai tina 4 zile si cu spotting, ca sa putem trece mai repede la actiunea din a 9-a luna de incercari.
Luiza
de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)
elilov3 spune:
Maria k felicitari iubita sa fi sanatoasa si tu si bb mic si sa cresteti pana la termen

amabella facem galerie sa faci testul hai curaj 
joana si la tine facem galeri sa lasati tigariel 

onitza asa sa faci sa vb cu doc neaparat...afli exact care e problema
sanatate si sa ne aduci vesti bune 
23+
Dimitrie
Aalina spune:
Yupyyyy Maria asa DA :))
Jersey si eu dorm ca un bebelus de pe la 8-9 seara.
Onitza acum numai medicul te poate lamuri ce si cum.
Silvi lasa ca va faceti voi mari. Si nu iti dori stari extra...ca vine ele singure :)
Joanna sper sa reusesti cu fumatul. Pe mine doar faptul ca imi era foarte rau m-a ajutat. Sper si dupa ce trece perioada asta sa nu fiu tentata sa ma reapuc de fumat. Odihneste-te!
Adyris si tie o zi minunata. Si nu, multumim dar nu il vrem pe sef :) Avem si noi :)
Gina sper sa iti treaca durerea.
Simina ce harnica esti :)
Luiza hai la noi :)
Fetelor cand sa ma programez pentru urmatoarea ecografie? La 11 + e bine? Ca inseamna ca sunt in saptamana a 12. Sau trebuie sa fie 12+ ??
Caci noi atunci avem programat concediul si as vrea sa stiu dinainte ce si cum sa imi fac planificarile.
Pupici
8+
elilov3 spune:
aalina in perioada 11-13sapt si 6 zile e recomandata urmatoarea ecografie acuma tu trebuie sa te hotarasti cand faci echo...daca faci si DT e foarte bine ..cel putin eu asa am fost informata la varsta aceea gestationala de ginec am facut echo la 12 sapt si apoi in aceeasi zi am facut DT...acuma na tu faci cum vrei
sanatate si tie si lui bb mic 

23+
Dimitrie