Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 14
andre_ea spune:
quote:
citat din mesajul lui onitza
ANDREEA, stai ma ca te cunosc!!! Te-am recunoscut, uitandu-ma in pozele tale din concediu 2008!!! Ce mai face Tudor????? Offff, ce nauca sunt! Sa te felicit pentru bebe 2!!! CHiaar nu am stiut ca esti graviduta!!! Andreea, daca fac o fetita, ne incuscrim????Stii ca sunt topita dupa fi-tu cu ochisorii aia mari si frumosi si genele lungi , e un scump! Hai ma, ca fac si eu copii frumosi!!!!
Fetele, scuze ca am fost off-topic, dar mi-era dor de Andreea, ca pe mess e "scumpa" la vorba!
Oanasi
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
Hai ca esti tare! Da' ce credeai ca ma iau asa de fete pe care nu le cunosc?
La serviciu n-am mess si acasa intru rar.
pentru urari! Vedem daca se plac si copiii. Stiu ca faci copii foarte frumosi!

Bafta multa!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
15+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
Aalina spune:
Bun venit floryela.
Silvi nu toate suntem din orase mari. Eu stau intr-un oras mic dar medicul meu are o clinica super dotata. La spital...e jale...imi amintesc de la prima nastere.
Luiza speram sa te alaturi noua.
Maria ce ai facut la medic??
8+
floryela spune:
multumesc aalina. sper sa prind si eu curaj si sa discut cu voi. deocamdata citesc, ma documentez... foarte interesant site-ul acesta.
Aalina spune:
Floryela primele mesaje iti vor fi moderate si apar cu intarziere asa ca poate nu le vedem in timp real. Dupa ce scrii repede repede 12 sau 15 va fi ok :)))
8+
Adee spune:
Noapte buna fetelor. Ma duc sa mananc ceva, sa imi tina de foame, ca altfel iar ma trezesc dimineata la 5, si la somn.![]()
elilov3 spune:
seara buna fetele
bun venit noilor fete sanatate si numai bine 
Maria K acuma deja numai am rabdare asteptam vestile tale 

23+
Dimitrie
jersey3681 spune:
Salut din nou, eu nu pot tine pasul cu voi...ati scris 4 pagini intre timp. Onitza sper sa iasa testul pozitiv dar ti as recomanda sa iti faci testul de sange ca sa fii sigura. Fetele care fumeaza...renuntati pentru ca fumatul este atat de daunator noua d'apoi copilasilor care ii avem! Maria K cum a fost la doctor?
Aici e super frig, sunt -3 grade afara si de abia astept sa vina primvara sa pot iesi putin la plimbare. Eu nu stiu cum va simtiti voi dar eu deja dupa pranz sunt super obosita si as dormi intr-una. Seara pe la 8 sunt in pat (eu incep serviciul la 7 si ma trezesc in fiecare dimineata la 5:15AM). In rest apar dureri din cand in cand (aici nu se da No-Spa) si greata tot spre dupa amiaza. Ieri am fost si am vazut-o pe doctorita mea si mi a marit doza de acid folic. Voi face ecografie in fiecare saptamana Miercurea ca sa verificam ca totul e bine si injectiile le am de facut cel putin pana la 12 saptamani. M am bucurat ca mi a recomandat sa ma duc la Spitalul care il aveam eu in minte sa ma duc asa ca ii sun azi sa aranjez cu ei sa ma aiba sub supraveghere de la 12 saptamani. Sper sa aveti o zi buna si fara probleme!
onitza spune:
JERSEY am facut de dim testul Sure Check, azi fiind a 11-a zi de intarziere...a iesit negativ...nu stiu ce sa mai zic, dar nu cred ca sunt, totusi. O sun azi pe doc sa vedem cand ma poate primi la un cosult, sa nu fie vreun chist care trebuie eliminat!
FETELOR VA PUP DULCE! MULTUMESC DE SPRIJINUL MORAL, SUNTETI GROZAVE!
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
silvi8 spune:
saluater fetele!!!
ce fac burticile?
dupa cum vedeti am schimbat saptamana...suntem mari, defapt cred ca suntem cei mai mici din listuta![]()
aalina, tot e bine ca ai la tine in oras un medic bun, chiar si particular...noi nu avem nici macar asa ceva...ar trebui sa merg la faimoasa clinica de la medgidia da inca ma mai gandesc...
maria, hai cu vestile!!!
eu ma simt in continuare bine si asta ma ingrijoreaza cand vad ca toate experimentati diverse stari...ma incurajey ca eu n/am decat 5 saptamani
o zi minunata sa aveti!
silvi
5 + http://community.webshots.com/user/flovivi
joanna27 spune:
Buna fetelor,
ati scris ceva de cand nu am mai intrat.
Bun venit noilor fete, sa dea Domnu sa fie bine.
Silvi nu sunteti cei mai mici si noi tot asa suntem.
Onitza tinem pumnii, poate tostusi e bebe, dar cel mai bine du-te la medic sa te linistesti.
Simina daca ti-a zis medicu sa nu stai la soare oate mai bine l-ai asculta.sa ne dai vesti cu analizele.
maria K astepatam vesti.
Eu sunt in a doua zi in care ma chinui sa nu fumez, sper sa reusesc pana la urma.
Oboseala, dureri de picioare si sani, in rest e ok.
Pupici la burtici.