Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 13
andre_ea spune:
Hai ca am citit din urma. Nu prea ai de ce sa suni dr. Cel mult sa mergi sa-ti faci un test Beta HCG sau cum naiba se cheama. Dar stiu ca e cam scump. Asta sau sa astepti.
Hai ca poate tie iti iese sa fii mamica de primavara, io m-am grabit
. Si urasc faptul ca tre' sa nasc iarna.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
15+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
onitza spune:
ANDREEA , te pup, daca iesea testul pozitiv, eram acum intr-al 9-lea cer! Lasa bre, ca nu-i rau sa nasti iarna, sa vezi ce fain o sa te simti , cu spiritul sarbatorilor in suflet si bebe-cadou in brate!!!!! eu ador sa nasc in perioada asta a anului, sa fie cat mai aproape de Craciun!
AM nist epoze cu fi-miu la o luna in costum de Craciunel, Doamneeee ce topiti eram dupa el!!! si-uite cum imi vine sa bazai iar ca nu -mi ies testele pozitive!!! Dar las' ca pregatim un concediu la sf de august in Bulgaria! ![]()
N-am sunat doc !
Io cam am cateva semne, dar mi-e sa nu fie "sarcina falsa": marirea sanilor, stari de greata, dim, si simt ca ies calduri din mine, ceva de speriat !!! Imi cer scuze ca v-am stresat!!!!!
Iertare! Maine dim mai fac un test.
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
onitza spune:
ANDREEA, stai ma ca te cunosc!!! Te-am recunoscut, uitandu-ma in pozele tale din concediu 2008!!! Ce mai face Tudor????? Offff, ce nauca sunt! Sa te felicit pentru bebe 2!!! CHiaar nu am stiut ca esti graviduta!!! Andreea, daca fac o fetita, ne incuscrim????
Stii ca sunt topita dupa fi-tu cu ochisorii aia mari si frumosi si genele lungi , e un scump! Hai ma, ca fac si eu copii frumosi!!!!
Fetele, scuze ca am fost off-topic, dar mi-era dor de Andreea, ca pe mess e "scumpa" la vorba! 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
joanna27 spune:
Fetelor pe cand va laudam. ce faceti v-a luat somnu?
Adee cum e la Topmed si medicu?nu te-ai programat la el sa vezi daca e Candida sau nu?
Eu sunt la Dr Molnar.
Ma bucur ca mai e cineva din Tg Mures pe aici.
lorin7774 spune:
Onitza, eu am stat 10 zile cu pseudo-menstruatia aia care era de fapt sarcina....
Si eram ferm convinsa ca nu e sarcina pentru ca a fost relativ abundenta si culoare normala.
Daca mai ai un pic de rabdare, poate ca e ce-ti doresti tu, desi ar fi trebuit sa se vada la test...
Tinem pumnii...
simina_kin spune:
Buna ziua fetele :-))) acusica m-am trezit , am tras un pui de somn ca sa ma-mi revin ca altfel sunt leguma. Acuma , gata, sunt fresh , ma apuc de treaba prin casa.
Pe 1 aug plec in Grecia la plaja, da doc mi-a zis sa evit sa stau la soare , da nucred ca o sa fac asa . macar dimineata 2-3 ore si tot stau. Dupa ce venim din vacanta ne apucam sa reamenajam cameara noastra ca sa facem loc
patutului...:-))) , adica o sa renuntam la imensul pat si-o sa luam o
canapea extensibila...ata ete pt bb facem sacrificii!!!
7*
lorin7774 spune:
si inca ceva: prima sarcina UM - 20.07.2004 si 2 teste de sarcina au iesit negative, ambele facute la inceputul lu' septembrie (a iesit pozitiv abia pe 13.09).
Deci exista si exceptii.
floryela spune:
buna ! am intrat si eu pe acest site de curind si daca totul merge cum trebuie voi avea si eu un bebe in martie/aprilie. sper din toata inima sa fie bine ptr ca e primul copilas si la virsta mea (37 ani) presupun ca singurul.
multa sanatata voua si bebelusilor si sper sa mai vorbim. 
Amabella spune:
Salutare, viitoare mamici!
Ma numesc Luiza si nu stiu exact de ce nu am mai rabdat si m-am bagat si eu la voi. Ideea e ca eu as vrea sa fiu mamica de martie 2009, dar nu am curaj sa fac testul. Asa ca nu stiu daca sunt sau nu, dar inca sper. Sunt in Z35 si e a 8-a luna de cand incercam cu bebele asta. De obicei am un cm de 30-32 de zile, dar acum 2 luni a venit in Z36 si de aia nu am curaj inca sa il fac. Poate e iar o intarziere.
Mai am un copil, asa cum vedeti la semnatura (pozele nu sunt actualizate, cred ca va dati seama de asta), iar cu el am ramas insarcinata de la prima incercare. Acum se pare ca e mai greu. Dar mi-am luat inima in dinti si am zis ca maine fac testul, daca nu vine cm pana atunci.
Sper sa ma alatur voua de maine. Sau de azi, daca luam in calcul si mesajul asta. ![]()
Luiza
de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)