Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 12
simina_kin spune:
ELILOV3 ..vad ca poti sa dai un sfat bun!!! mie mi-au iesit niste bubite pe limba si pe buza de jos in interior si ma jeneaza mai ales cand mananc. oare de la ce or fi?? pot fi de la faptul ca am poftit la ceva??? V-am povestit eu ca am fost sambata intr-o macelarie si mirosea bine rau, nu mai spun iar ce facusera ,da am iesit din mag ametita rau si m-am trezit duminica cu bubitele in gura
OOOFFF DACA N-ATI FI VOI AICI M-AS PLICTISI INGROZITOR!!!
SI MI-E TARE GREU CAND INTRU SI NU GASESC NICI UN MESAJ NOU!!
VA PUP PE TOATE
lorin7774 spune:
simina incearca niste glicerina boraxata cu nistatin - asta imi dadea dr. pentru Miruna care avea bubite de-astea in gurita; tamponezi cu vata si nu mananci o juma de ora. Poate reusesti asa.
Aalina spune:
Mady eu ma dau cu ceva crema de corp si am si ulei de bebelasi da am si o lene de ma doare. Noroc ca ma pisicesc la sot.
Lorin ai grija cu raceala. Baga lamaie preventiv.
Adee fugi la medic.
Pupici la toate celelalte. Tare active sunteti. Eu insa am de lucru...asa ca numai cate un pic apuc sa trag cu ochiul.
8+
elilov3 spune:
simina iubita ceea ce ai tu apare foarte frecvent la gravide..unii spun cum ca ar fi vorba de herpes, altii ca sunt bube dulci ...tot ce stiu este ca trec cu glicerina boraxata gasesti la farmacii.iei pui pe betisor de urechi si dai pe bubite trec dupa o zi...e valabil si pt bebelusi cand fac bubite in gurita...a inainte sa te dai cu ea..sa fi facut igena gurii macar un simplu clatit pe dinti ajuta inainte de aplicarea glicerinei...sa nu o inghiti, nu face rau, dar mai bine asa...o scuipi
scuze de detalii
adiry pai imprumutal pe sef si fetelor sa le treaca great si starile de ameteli se pare ca e cel mai bun remediu ![]()
...vremea e cu tot somnul 
23+
Dimitrie
silvi8 spune:
salut burtici!!!
simina, sa iti treaca bubitele repede si sa poti sa papi tot ce poftesti!
eu in continuare nu am simptome de sarcina...adica f rar simt intepaturi prin burtica si ma simt putin mai obosita dar am si mult de lucru si la serviciu si acasa asa ca nu cred ca se pune![]()
ma bucur si in acelasi timp va invidiez pe cele care stati in orase mari si puteti alege medici buni, puteti face ecogravii intravaginale, si tot felul de alte analiye...
eu ar trebui sa merg la ct sau bucuresti si nu pot sa plec de la serviciu pana in august...iar in august deja il vad pe bb la eco normala![]()
o yi minunata sa aveti!
silvi
4 + http://community.webshots.com/user/flovivi
onitza spune:
FETILI, va multumesc mult pentru suport! Io sunt Stan-Patitu' mai fetelor, n-am pomenit! Va anuntasem eu de dim ca au venit rusii....pai dupa ce am facut un dush relaxant, a curs o picatura rosu curat si am zis ca aia e, mi-a venit, eram asa suparataaaa...dar..doar atat a fost , o picatura...si de dim , nimik nu a mai venit...ma urc pe pereti...stau cu tel in mana si ma uit ca prostu' ca nu stiu daca sa imi sun doctorita sau nu....daca ma fac de ras ca deranjez pt atata lucru??? si ea ce poate sa imi zica la tel..decat sa astept probabil pana maine sa vina...si dac anu, vorbim dupa????? io v-am zis ca o iau raznaaaaa!!!!
Sa o sun totusi? E justificat deranjul???
...e o doc fff ocupata! 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
andre_ea spune:
Onitzo, nu inteleg. Ai test de sarcina pozitiv? (scuze n-am citit in urma) Daca da, suna dr. acum. Hai ca vreau sa stiu daca te pup pe burtica sau pe frunte.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
15+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
joanna27 spune:
Ce active sunteti fetelor azi.Imi place si ma simt mai bine cand ma uit la ce ati mai scris.
Simina, mersi de galerie, sper sa le las cumva si tigarile.sa iti treca bubitele cat mai repede.
Elilove, mersi de sfaturi. am citit toate articolele despre sarcina si fumat, pana la urma tot le las.sper
Onitza poate ar fi bine sa iti mai faci un test inainte sa o suni pe doctorita.si dorinta ta mare de a avea bebe , pshic poate produce intrazieri de menstruatie.
Ade vezi un medic.Am vazut ca esti din Mures.La ce medic esti?
Maria K sa intri sa ne dai vesti.
Va pupic pe toate.
PS Ce ma enerveaza moderarea asta.
Aalina spune:
Testele sunt negative la onita.
Eu zic sa te calmezi si sa astepti pana maine. Oricum daca nu vin si testele tot negative ies trebuie sa faci un control.
8+