Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
lorin7774 spune:
BUNA DIMINEATA, BURTICI!!!![]()
N-am disparut, dar nu pot nici macar sa tin ochii deschisi de somn (asta de vreo 3 zile si numai dimineata...) La Brasov ploua cu galeata de azi noapte si asta ajuta enorm la somnolenta mea...
Si sa ma vedeti dupa ora 18-19 cum intru in priza si ma apuca lustruitul aragazului si al faiantei, gatitul pana azi-noapte la 1 si cine stie ce o mai veni ... Parca s-a intors ziua cu noaptea !!!
In rest toate bune. Sotul e racit cobza si l-am bagat in carantina de ma intreaba fiica-mea de ce sta tati singur in camera...
Iau in continuare utrogestan (oral - ca mai am cateva picaturi nedorite) si no-spa si parca nimic nu mai e la fel.
Am citit ce ati scris, ma bucur pentru cele care sunt ok si-mi pare rau ca s-a intamplat onitza. Data viitoare o sa fie bine !!!
In ceea ce priveste schimbatul doctorilor, cred ca cel mai important este sa va simtiti voi in siguranta cand stati de vb cu dr. si sa aveti mare incredere in el/ea. Mie asta mi s-a parut vital; nu cate ecografe mi-a facut sau cate analize/medicamente mi-a dat sau nu mi-a dat. Ci simplu fapt ca in momentele "acelea", daca mi-ar fi zis sa stau in cap ca asa trebuie sa nasc, as fi facut-o fara cea mai mica ezitare si as fi fost convinsa ca asa e bine...
Poate sunt eu mai de moda veche, dar la prima sarcina am facut 3 ecografe (20 saptamani - cand mi-a zis ca totul e ok si copilul e bine; 8 luni - cand mi-a zis ca e fata si la 41 de saptamani - ca nu binevoia sa vina !!!) Astea au fost marile consultatii iar in rest discutii libere; si am trecut prin toate fazele : ca vreau cezariana ca mi-e frica; vreau epidurala sa nu ma doara si pana la urma m-a convins ca tot nesterea normala este cea mai buna varianta atat pentru mine cat si pentru copil. Si nu am patit nimic nici unul din noi si totul a evoluat ca la carte.
Va dati seama ca la fel o sa procedez si acum, chiar daca toata lumea face nu stiu cate chestii. Am fost la control si mi-a zis ce probleme sunt, imi iau cuminte medicamentele, saptamana asta la sfarsit merg din nou (dar asta nu implica eco ci control normal)si sunt convinsa ca totul o sa fie super ok.
Gata ca m-am intins cam mult cu "parerile mele de baba".
Va pupacesc pe toate; parca mi-a mai sarit somnul.
Hai sa mai si muncesc ceva !!!
Loredana, Miruna si bb
elilov3 spune:
buna fetele
onitza imi pare rau, oricum barem sti o chestie nu...lasa ca vine el si bb la timpul lui
simina acuma na mai incurc si eu borcanele de miere
stai ca merg sa citesc in urma sa vad unde a fost buba ![]()
jersey ma bucur ca sa vazut bulina...asa sunt tatii prima poza e cea mai importanta...deabea incep sa realizeze ca vor fi tatici ![]()
joana dupa cele 15 mesaje din cate stiu eu numai esti moderata si poti vb cu fetele in timp real...cat despre tigari nush...sunt nefumatoare, nebautoare..ne...cred ca numai cu ambitie da o cautare pe google dupa fumatul si sarcina si iti spun ca iti trece cheful de fumat
mai multe informatii aici
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=30
Maria k azi facem galerie ? 

23+
Dimitrie
elilov3 spune:
simina gasit buba
...acuma na nu iti place si tie carnea de miel? mai botez si eu...
![]()
joana daca tu crezi ca nu exista o comunicare buna intre tine si ginec si te trateaza cu superficialitate parerea mea e ca trebuie sa gasesti un alt ginec...cel mai imp esti tu si bb...si pentru asta trebuiesc multe analize si atentie sporita...sanatate 
23+
Dimitrie
elilov3 spune:
lorin si la noi ploua de azi noapte si cand ploua eu dau la boboci de sa nu uit ca sunt gravi....
sanatate sotului foarte bine ca sunteti in carantina..sa aeriseasca camera de multe ori si sa evitati orice contact direct...si totul va fi bine....oricum eu in primul trim am racit de 4 ori deci...
cu Dumnezeu inainte
numai bine 
23+
Dimitrie
madymar spune:
elilov si acum in sapt23 mai dai din cand in cand la boboci,ma gandeam ca nu ne tine asa mult daca a inceput din sapt 7-8
ma bucur ca esti printre noi,ca ne mai vizitezi si vii cu sfaturi bune
7+
elilov3 spune:
madymar pai am un delicat tot timpul cand e inourat sau ploua asa mi e intampla cand e soare nu am nimic...sa speram ca nu o sa treci prin asa ceva..doc zice ca toat sarcina o sa merg asa..suntem mai speciali 
fetele facem galerie lui Maria K azi are intalnire cu doc pt bb mic
Maria k sa ne aduci numai vesti bune, bune despre bb mic

pup fata draga si iubita si o imbratisez cu drag 

23+
Dimitrie
Adee spune:
Cred ca am candida. Sunt iritata , ma mananca, ma ustura....
Am inceput sa ma spal cu ceai de musetel si parca putin mi sa mai calmat.
elilov3 spune:
adee pentru linistea ta mergi si fai o secretie vaginala sa sti exact ce se intampla acolo jos si prin urmare sa primesti un tratament adecvat..intradevar si musetelul face bine insa daca este o infectie grea iti trebuie neaparat un tratament..orice infectie netratata duce la ruperea membranelor inainte de termen, infectarea copilului si alte cele
recomandarea mea mergi la doctor
Maria k inca facem galerie .pe la ce ora te intorci sa stiu sa te vanez cand vi? 

23+
Dimitrie
simina_kin spune:
ELILOV3 esti o draguta!!!
de fel imi place carnea de miel , friptura de Pasti ,da in perioada asta nu prea mai pot manca carne. in ultima sapt am mancat numai rosii cu diverse( branza salam sau cascaval)
LORIN..nu esti singura cu fusul orar schimbat...si eu sunt la fel...pana pe la ora 16 am ameteli , somn , si lene, dupa ora asta ma apuca harnicia.Aseara la 21 calcam.
JOANA facem galerie pentru tine sa reusesti sa lasi tigarile!!

adirys21 spune:
Salutare burtici...am revenit dupa o calatorie prin tara..iar la serviciu si nu am chef de nimic..e o vreme asa urata si mi-e un somn de nu mai pot.
PetraTudor felicitari pt medic,asa imi doresc si eu un doctor care sa stie sa vorbeasca cu pacientul.Maine am programare la alt medic si abia astept sa vad ce face bebe meu.
Madymar poate ne vedem in weekend ca noi iesim mereu inspre Piatra ca ne place tare mult orasul tau si parcul cu pisicina...as sta acolo non-stop :))
Azi dimineata a fost prima data cand m-am simtit cu adevarat rau...eram ametita si vedeam in ceata ..o stare de lesin si nu-mi mai reveneam cu nimic....pana cand am ajuns la servici si mi-am vazut "seful".Mi-au trecut toate.
Acu mi-e o foame de toate abia astept sa pap.
Fetele gravidutze va transmit ganduri pozitive si va tin pumnii ,o sa vedeti ca o sa fie bine,eu sunt mai optimista de fel.
Sa auzim numai vesti bune.
pupici