Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
elilov3 spune:
onitza daca vrei poti sa faci insa dac nu a aparut nimic pana acuma e ciudat
de ce nu faci analiza beta hcg-ul si ai sa vezi sigur acolo dace bb la burtica...parerea mea 

23+
Dimitrie
jersey3681 spune:
Buna fetelor, in sfarsit vin si eu cu vesti bune. Azi am avut primul ecograf si mi am vazut albinuta
Are 6 sapt si o zi si bataile inimii erau peste 100. Masoara 4mm si totul era in regula. mcrissa daca doctorul e bun si ecograful performant poti vedea bataile inimii prin ecografie transvaginala. Sotul meu era atat de fericit si incantat
Am primit o poza de la ecograf si mi a cerut o sa o ia cu el la servici
Simptome: a inceput sa imi fie rau dupa amiaza spre seara si sunt in continuare obosita. Desi m am cantarit si nu am pus deloc in greutate burtica mi a crescut pentru ca ma strang toti pantalonii. Am inceput sa nu suport usturoiul dar in rest nu am probleme. Dupa amiaza ma duc sa o vad pe doctorita mea si voi vedea daca mai trebuie sa continui cu Clexane-ul sau nu ca doare rau de tot. O zi buna va doresc!
Aalina spune:
Salutare la burtici.
Eu am o leneeee... In rest sunt ok. Ma odihnesc cat de mult pot. Rezultatele la toate analizele mi-au iesit bine asa ca sunt linistita.
Hai sa va iau pe rand :))
Mady faina semnatura:)) Cum mai esti?
Simina ar trebui sa iti faci ceva analize pentru ametelile alea. Vorbeste cu medicul.Vezi ca pana la urma se poate si fara tigari :)) Are bb grija :))
Adee cauta ceva hainute care sa stea sub burtica ca sa nu te mai deranjeze.
Gina cred ca toate am prefera sa dormim dacat venitul la job dar...
Maria sa ne spui cum a fost la medic. Tinem pumnii.
Silvi cum mai esti? Lorin, Novus, Petra?
Joanna bun venit. Trebuie sa iti gasesti un medic in care sa ai incredere. Si important e sa nu te stresezi. Scrie repede primele mesaje ca sa treaca perioada de moderare.
Onitza eu zic ca depinde de test. Pe unele scrie clar ca se pozitiveaza in prima zi de intarziere.
Jersey felicitari pentru intalnirea cu bb.
Elilov multumim mult ca ne esti aproape.
Va pup
8+
joanna27 spune:
Neata buna,
Pentru care o aveti buna.La mine e cam nasoala.Mi-e fooorte somn si pentru prima oara au aparut greturile cand m-am spalat pe dinti.![]()
Cate mesaje trebuie sa scriu sa treaca perioada?
Ma bucur pentru cele care s-au intalnit cu bebe si totul e ok.
sa dea Domnul ca toate sa avem parte de ceea ce ne dorim.
Simina un sfat cum sa las tigarile, dmineata ma calca cate o dorinta de a fuma ca ma ia cu ameteli.
Pupici.
onitza spune:
ELILOV, multumesc de raspuns! Mi-a venit de dim!
asta e, mai incercam, va pup dulce pe toate si sarcina usoara in continuare! 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
Maria_K spune:
joanna trebuie sa depasesti 12 mesaje din cate stiu eu, ca sa scapi de moderare.
pe voi va dor sanii tot timpul? ca pe mine parca nu ma mai dor atat de tare....
Maria
7+
vine bb!
Pozele noastre
novus spune:
Buna fetelor,
eu sunt foarte mandra ca m-am lasat de fumat definitiv , ceea ce nu credeam vreodata ca se va intampla....dar mi-am dat seama ca daca vrei si ai o motivatie puternica poti face orice !!!
In ret, m-am ingrasat cam 1 kg (am intrat in sapt a 8 a) si sanii nu ma mai dor asa tare
Va pup pe toate !!
simina_kin spune:
Buna ziua fetele..trebuie sa va spun ca-m facut analizele si pe 28 aflu rezultatele , poate rezolv problema ametelilor , ca nu mai suport , ma apuca pe la 10 dim si nu ma lasa decat dupa amiaza pe la 16.
MARIA cum a fost la nunta?? si pe mine a inceput sa ma mai lase durerea de sani
ONITA imi pare sincer rau ca ti-a venit. Mai inceraca
JOANA27 : NU STIU CE SA-TI SPUN...eu am vb aici cu fetele si m-au certat si incurajat in acelasi timp sa le las , si-am zis gata..de maine nu mai fumez...am rezistat fara pana pe la 12..am fumat ...si-am mai fum pana seara vreo 2 , a doua zi doar 2 toata ziua, iar a 3 zi n-am mai fum deloc. Nu pot sa zic ca dc vreau acum nu pot sa fumez ca nu le suport , pt ca mai fumez ..dc mi-e pofta , dar am scapat de nevoia de-a fuma. Am cumparat ultimul pachet acum 12 zile si-l am si acum , mai are in el, da nu ma ating de el.
AALINA ma bucur ca ti-au iesit analizele bune. si eu astept resp
JERSEY bv tie ..ma bucura
ELILOV3...eee...la tine vroiam sa ajung..
Nu am spus eu ca am infectie urinara , ci Joanna. Eu am spus doar despre analiza de secretie ca n-o pot face acum , pt ca alea de la laboratot mi-au spus ca trebuie sa intrerup medicamentul intra..si eu am zis ca scrie pe el ca se poate adm oral si nu-l mai intrerup. De ce trebuie sa schimb ginecologul???
joanna27 spune:
Tre sa scriu sa scap de moderare.mersi Maria K.
Simina nu fumez mult poate o tigara pe zi, maxim 2, dar daca nu o fumez ma ia cu ameteala si o senzatie de nu o pot descrie.
Eu sunt cu infectia urinara si medicul mi-a spus sa nu iau nimic.Acum nu mai e asa nasol, saptamana trecuta a fost mai greu.
Pe mine sanii ma dor ingrozitor, cateodata trebuie sa ii iti in maini cand ma deplasez cu toate ca am sutien.
Dureri de picioare aveti, pe mine ma dor ingrozitor picioarele si nu inteleg de ce , ca nu am luat deloc in greutate.
Am tot 47 de kg, apropo vi se par putine pentru a avea o sarcina normala?
madymar spune:
Salutare fetelor
Simina ma bucur ca ai reusit sa lasi tigarile, pachetul care l-ai inceput sa-l tii acolo mult si bine
Joanna bine ai venit printre noi si hai lasa si tu tigarile si cred ca ar trebui sa asculti si parerea altui medic.
aalina ma bucur ca ti-au iesit bine analizele si eu sunt tare mandra se semnatura mea.
onitza imi pare ca nu a fost luna asta dar te asteptam cu vesti bune cat de curand.
maria te asteptam cu vesti bune de la medic si iti tinem pumnii,sa dea Dumnezeu sa fie bine,sa vii mai bucuroasa ca data trecuta.
Eu,fetelor, nu ma simt bine,mi-e tare rau, pana acum nu am vomitat dar mi-e rau la stomac,abia astept sa trec peste perioada asta. Azi dimineata am fost si am facut niste analize si daca nu mancasem nimic eram lesinata si aratam ca o fantoma si m-a bagat saraca asistenta in fata,lasa ca trecem noi si peste asta.
O intrebare: voi ati inceput sa va dati pe burtica si pe sani cu ceva sau mai incolo?
Eu mi-am luat ulei pt bebei dar am inteles ca uleiul de migdale e mai bun,voi ce folositi?
pupici si o zi usoara
7+