Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

GINA, multumesc pentru sustinere, imi prinde bine in perioada asta. Ce bine si ce emotionant ca ai vazut cum pulsa inimioara scumpului tau ingeras! Bravo! Sa creasca mare, sa fie sanatos si mancacios!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

neata fetele!!!

sunt extrem de ocupata la serviciu dar am intrat sa vad ce faceti!

lorin, aalina, madymar, si toate fetele va multumesc ptr urari!!!

maria, iti multumesc ca m/ai trecut pe listuta! si eu ma bucur sa fim impreuna

o saptamana minunata sa aveti!

silvi 4 + http://community.webshots.com/user/flovivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

buna fete dragi
Maria k ne bucuram ca iti este rau si facem galerie pentru maine sa ne aduci numai vesti bune despre bb mic
simina ai grija cu ametelile tradeaza o usoara anemie de urgenta analize si daca iese ceva treci pe prenatale
gina de intels starile de somnolenta sarcina e cu toata treaba trece ea si perioada asta din trim II o sa va simtiti super puternice
bun venit noilor burtici sa fiti sanatoase si voi si bb-i
sa auzim numai de bine
23+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

BUNA FETELE
AZI AM VRUT SA MA DUC LA ANALIZE, DA CAND SA IES DIN CASA MI-AM ADUS AMINTE DE PROBA DE URINA , AM UITAT DE EA , SI FUSESEM DEJA LA BAIE DE 2 ORI. MAINE NU MAI UIT.
IN REST , SIMT CA M-AM INGRASAT F MULT , DESI LUMEA SPUNE CA NU-I ASA , NU MAI SUPORT SA MA STRANGA HAINELE, AMETELILE NU MA MAI LASA DELOC , NU MAI SUPORT MIROSURILE PUTERNICE SAU FUMUL DE TIGARA SI BEAU F MULTA APA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Buna fetelor,
Sarcini usoare tuturor si sanatate sa aveti toate.
Vreau sa cred ca fac parte si eu din aceasta odisee,dar inca nu avem confirmarea medicului.
Testul a iesit pozitiv, ultima menstruatie in 16.06,am fost la medic si mi-a dat un raspuns ciudat.E 51% ca e sarcina, dar nu imi poate confirma decat luna viitoare.
Eu sunt sigura ca sunt insarcinata,e prima sarcina, dar am niste senzatii pe care nu le-am mai trait pana acum.
Ceea ce ma nedumireste pe mine e de ce trebuie sa astept atat sa mi se confirme sarcina.
Nu mi-a dat nici un fel de analiza de facut, in schimb mi-a spus sa ma comport ca o femeie gravida.
Voi ce parere aveti, sa ma duc la alt medic?
Am si dureri si cred o imfectie urinara, in plus ma omoara sa astept pana luna viitoare.
Un sfat ,o parere.
Mersi.

Mergi la inceput

bun venit la noi!!!!!!
dupa parerea mea clar trebuie sa te duci la alt ginecolog. Daca spui ca UM a fost pe 16 ai avea cam 5 sapt deci poti sa faci o intravaginala si te lamuresti , iar dc esti gravida , (ceea ce iti doresc si eu) vei primi un lung sir de analize de facut si vei afla si dc ai sau nu infectie. multa bafta ..si sa dea domnu sa-ti iasa eco cu bb

7'

quote:
citat din mesajul lui joanna27

Buna fetelor,
Sarcini usoare tuturor si sanatate sa aveti toate.
Vreau sa cred ca fac parte si eu din aceasta odisee,dar inca nu avem confirmarea medicului.
Testul a iesit pozitiv, ultima menstruatie in 16.06,am fost la medic si mi-a dat un raspuns ciudat.E 51% ca e sarcina, dar nu imi poate confirma decat luna viitoare.
Eu sunt sigura ca sunt insarcinata,e prima sarcina, dar am niste senzatii pe care nu le-am mai trait pana acum.
Ceea ce ma nedumireste pe mine e de ce trebuie sa astept atat sa mi se confirme sarcina.
Nu mi-a dat nici un fel de analiza de facut, in schimb mi-a spus sa ma comport ca o femeie gravida.
Voi ce parere aveti, sa ma duc la alt medic?
Am si dureri si cred o imfectie urinara, in plus ma omoara sa astept pana luna viitoare.
Un sfat ,o parere.
Mersi.

Mergi la inceput

maine dimineata eu si bb-ul facem analizele :-)) Vroiam sa fac si secretia tot maine da nu pot ca iau utrogestan si mi-au spus ca trebuie sa-l las cu cel putin 5 zile inainte de recoltare. Dar am vazut pe el ca se poate admin si pe cale orala si ma gandeam sa nu-l intrerup si sa fac analiza peste cateva zile. Ce parere aveti voi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Mersi Simina,nu ai fost la analize?
Stiti ce e foarte neclar:medicul la care am fost e printre cei mai buni din oras, mi-a facut eco intravaginal, se vede un mic punct, pe foi mi-a scris sarcina 4-5 saptamani, dar nu mi-a dat nici o analiza de facut.Mi-a zis sa nu iau medicamente, sa manac sanatos, sa ma odihnesc, sa nu fac efort si sa nu avem deloc contact sexual si ca ne vedem luna viitoare.A zis ca o va declara sarcina viabila doar dupa 6 saptamani.ori eu disper pana atunci.
Sunt si fumatoare si ma chinui sa nu mai fumez, in plus de o saptamana toata ziua nu ma pot concentra la altceva decat la bebe, e sau nu e.
Am iceput sa citesc despre sarcina tot mai mult si asa am dat de voi.
Cu tigara mi-e destul de greu, mai trag cate una ca nu ma pot abtine.
Si sper ca impreuna cu voi sa treaca timpu mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

simina kin de urgenta schimba ginecul, apoi ref la intreruperea medicamentului....dupa ce vb cu alt ginec intreabal pe el ei stiu cel mai bine..poate iti rec sa il iei oral...iar infectia urinara fai o urocultura+antibiograma si te vei linisti...senzatia asta poate sa fie si de la sarcina...eu am trata numai cu ceai de musetel in 2 zile max dispar orice usturimi sau dureri....cel putin la mine merge
fetele evitati sapunurile ce miros puternic, chilotii din plastic, absorbanetele de tip protej slip..si orice produs care ar schimba Ph in zona de jos...toate astea duc la dureri si...neluipsita infectie urinara sau si mai rau candida si alte cele...
23+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna fetelor! Nici acum nu am vesti de dat, din acelea bune , cu ochi! Dar am o intrebare pt voi, va rog mult, daca va faceti un picut de timp, sa imi raspundeti si mie! Maine intru in a 10-a zi de intarziere, eu ultimul test l-am facut azi in a 9-a zi ...si a iesit negativ.,....are rost sa mai fac unul maine dim??? am o prietena care mi-a zis ca de fapt ar trebui sa iasa un test pozitiv cam din a 10-a zi de intarziere, in schimb am citit pe net altceva, ca poate iesi testul pozitiv si din prima zi de intarziere...of...ce sa fac? mi s- a luat sa tot astept!

va pup, sarcina usoara in continuare dragele mele!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput