Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 16
simina_kin spune:
Fetele am stat si m-am gandit la odiseea durerii mamicilor si-am ajuns la concluzia urmatoare:
- 1-8 luni intrauterin -mamica are dureri de burtica , sani , picioare
-luna a 9 -durerile nasterii
- 1 an- dureri de maini si picioare , de la tinutul in brate si impinsul caruciorului
-1 si 2 ani- dureri de coloana- pt ca bb incepe sa mearga si trebuie tinut
-de la 3 ani in colo- dureri de cap
Asta ne asteapta..

7#
lorin7774 spune:
Sarcina usoara noilor venite si numai bine
Bravo, Maria, asa da...
Maine merg si eu la control, sa vedem daca s-a lipit mai bine; ca pleaca dr. 1 luna in concediu si raman nesupravegheata. Da' si cand s-o intoarce .....
Simina ai sintetizat foarte bine; si cresterea varstei este direct proportionala cu durerile de cap
; dar e si foarte frumos, nu-i asa?
Sanatate la burtici si multi pupici.
silvi8 spune:
joanna, ma bucur ca si tu ai tot 5 + ca am cu cine sa ma consult...da sunt si mai ingrijorata acum ca tu ai diverse dureri de picioare, sani iar eu n/am nimik...poate ca are vreo importanta si faptul ca sunt foarte activa, merg pe jos f mult, fac sport
adirys, zici ca la tine e vremea urata? la mine e canicula...vreau sa vine iarna!
maria, felicitari! ma bucur ca totul e in regula cu bb mic
simina, ai punctat bine cred starile prin care vom trece da ai uitat si de partile bune! eu ma inseninez numai cand vad ochisorii unor copii necunoscuti pe strada ...nu pot sa/mi inchipui ce va fi cand il voi avea in brate pe al meu.
o imbratisare mare ptr toate burticile!
silvi
5 + http://community.webshots.com/user/flovivi
adirys21 spune:
Intru rapid sa va salut.
Mi-am pus si eu semnatura hihi:))
Doar ce am terminat de papat niste snitele cu piure ca asa imi era o foame...si acu vad ca ma incearca niste crampe si intepaturi..s-a smecherit bebele asta al meu.
Vremea e tot urata, mohorata tare,nu-mi place..e si rece afara.
Simina...ai dreptate in ce spui
Joanna..trebuie neaparat sa lasi tigarile..sunt sigura ca stii asta..iti fac si eu galerie.
Acum imi doresc sa zboare timpul sa se faca 6 sa plec acasa si sa dorm ca tare obosita ma simt.
pupici la burtici
6+
silvi8 spune:
simina, daca tot m/am luat de tine
, ia zi/mi si mie ca vad ca ai 7+, ai facut deja analize, eco...ca pe mine la 7+ m/a programat dr de familie...
silvi
5 + http://community.webshots.com/user/flovivi
Pisik06 spune:
Buna fetelor,
Sunt si eu una de-a voastra, dar nu am avut curajul sa scriu pana acuma, pt ca sarcina mea este o minune de la Dumnezeu, noi eram programati pt FIV din cauza problemelor, atat la mine cat mai ales la sot, asa ca va dati seama ca sunt tare tematoare.
Date despre mine: UM: 14.06.2008; DPN: 21.03.2009
Eu am fost ieri la ecografie, la Giulesti (pt ca acolo ma stiu medicii ca pe un cal breaz, dar nu stiu daca o sa raman acolo pana la final, e f aglomerat, dar medicii merita), s-a vazut bebe la eco abdominala, dupa ecograf are 4 saptamani, dupa UM are 5 saptamani si cateva zile. E bine, e in evolutie.
Eu am abonament la Centrul Medical unirea de la serviciu si m-am programat si acolo la o eco pe 14 august, pt ca la Giulesti nu am vazut nimic pe monitor, nu mi-a dat poza, nimic...abia astept, poate i se aude si inimioara pana atunci.
Silvi, nu te impacienta, ca nici eu nu am simptome, doar sanii un pic umflati si foame, in rest nimic. Poate avem noroc si scapam de greturi, cine stie...
simina_kin spune:
Am facut eco acum o sapt si ceva , analizele ieri , astept rez pe 28. la med de fam am fost dupa vizita la gineco de mi-a dat trimitere pt analize si m-a luat in evidenta ca
. va pup
quote:
citat din mesajul lui silvi8
simina, daca tot m/am luat de tine, ia zi/mi si mie ca vad ca ai 7+, ai facut deja analize, eco...ca pe mine la 7+ m/a programat dr de familie...
silvi5 + http://community.webshots.com/user/flovivi
Amabella spune:
Slaba activitate azi... V-a lovit somnul pe toate?
Mie inca nu mi-a venit, nici test nu am facut, asa ca sunt in acelasi stadiu ca azi dimineata.
Onitza, cum mai esti? Au venit uratii sau mai speri?
Luiza
de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)
PetraTudor spune:
Buna tuturor!
Eu am fost astazi la eco si se vede embrionul cu activitate cardiaca! Eu sunt
7+, la voi s-a vazut mai devreme? La mine saptamana trecuta se vedea doar sacul gestational.
Oricum, doctorul mi-a spus ca este totul in regula si ne mai vedem pe 18 august, si tot atunci voi face si "triplul test" (dry test). Sunt putin confuza deoarece eu am doar 28 de ani si am inteles ca e recomandat gravidutelor care au 35 + anisori...dar il facem, avem incredere in doctor ca stie el ce spune.
Cu poftele cum stati voi? Eu in mod normal sunt o mare mancacioasa
, dar acum nu mai vreau decat fructe, si mai ales caise si nectarine...numai pepene rosu sa nu vad sau sa miros, ca nu-l suport
Azi mi-a fost pofta de snitele de pui si cartofi piure, am facut gratar si cartofi natur...dar nici nu m-am atins!!!!! Unde a dispraut pofta![]()
Cu mult drag,
PT
7+