Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Eu am fost la un bridge pe doizece.
Felicitari pentru papa in scaunel.
Si eu ii mai dau papa afara, stiu sunt multe care se uita lung mai ales cand ii dau san.

quote:
citat din mesajul lui LaLa_20

unde a-ti disparut?
Sa ne laudam si noi:astazi am papat si fructele si legumele in scaunel si oul ne-a placut tare mult!!!
Noi pana acuma papam mancarea solida numai afara in carut(numai asa accepta Bibi),avem si castonele speciale pt afara si desi am am vazut multe mamici care procedeaza aza,am intalnit si mamici care spuneau ca e ceva rusinos...voi ce parere aveti?Sunt eu mai nesimtita?!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Ma bucur ca nu sunt singura care gandesc asa...
Mai fetelor asa urat e si la voi?e un nor afara si un frig...brr...noi nu am avut curaj sa iesim...da cand s-o trzi buburuza trebuie sa mergem sa facem piata...am vrut eu sa se racoreasca da nu asa...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Cescka, si eu tot cu borcanasele ii masor fructele, legumele.
Sa stii ca sunt bune borcanasele. Nepotul meu a facut enterocolita si i-a dat mancare la borcanase dupa ce a terminat tratamentul, pt. ca sunt sterile si continutul lor nu fermenteaza in burtica.
Ema, felicitari pt. Milan rostogolici. De acum sa vezi ce o sa mai "alerge" prin casa.

Noi am iesit un pic pe afara ca se criza-se Antonia. S-a constipat de la supa si am fost la farma sa-i cumpar supozitor, in caz ca nu face pana diseara sa-i pun jumatate. Ei, ce credeti? a adormit fata mea bine mersi si m-am dus spre parc (5 minute de mine), nu ma asez bine si incepe sa ploua. SZi uite asa m-am intors urgent acasa si m-am postat in fata blocului sa nu ne ploua si am asteptat sa se trezeasca domnisoara.
intre timp a facut si kk - asa mai tare, dar i-am dat si para sa manance, poate rezolvam fara supozitor.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

si la noi e urat si frig, dar tot ies mai tarziu nu pic. Rascolesc dulapu lui Oc, ca i-am ascons hainele mai groase

Mergi la inceput

Mai Lala, cum adica e rusinos sa-ti hranesti copilul in parc? Pai ce daca copilului ii e foame ce faci, dai fuga acasa? si daca stai mai departe? Dupa parerea mea sunt niste sclifosite. Si eu mai iau borcanel cu fructe sa-i dau in parc si daca i se face foame sau sete ii dau si san, ca doar nu o sa las copilul sa urle.!!!!!!

Felicitari Bibi pt. prima papa la "masa".

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Mai Lala, cum adica e rusinos sa-ti hranesti copilul in parc? Pai ce daca copilului ii e foame ce faci, dai fuga acasa? si daca stai mai departe? Dupa parerea mea sunt niste sclifosite. Si eu mai iau borcanel cu fructe sa-i dau in parc si daca i se face foame sau sete ii dau si san, ca doar nu o sa las copilul sa urle.!!!!!!

Felicitari Bibi pt. prima papa la "masa".

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello,

Doamne ce tastarnita ati avut .. 13 pagini de aseara pana acum. bitzi a mea a luat-o iar cu maraiala .. de abia se potolise. uff .. daca nu-s colici, sunt dinti, daca nu-s dinti sunt colici .. sau pur si simplu rasfatz ..

a treia zi de supa a fost un semi esec ... adica piureul nu-i prea place in schimb e lesinata dupa zeama aia ..

lala bitza are 71 cm .. si galbenusul se da tare tare tare!!

ana ce voinic ai tu acolo. ma zapaciti fetelor cu kg astea si cu cm astia ..

ceska si a mea a avut o faza din asta cu tatal meu .. plangea de-i sarea camasa de pe ea. incet incet i-a trecut, acum sta fara probleme la el, se joaca etc .. cred ca a durat vreo 2 saptamani faza asta.

iepuruta e superba ioana ta!!!

laurici ce minciunica ai gasit ca sa-l pacalestri pe dimitri. mi-l inchipui mititelu' cum se uita la acul acela .. ai un baietel tare sufletist, sa stii. e lucru mare asta!

lala cum sa fie rusinos sa hranesti puiul afara??? Doamne fereste .. eu ii dau si tzitzi si piureul de fructe afara .. si nici nu am castron special .. am un borcan normal de sticla .. cine nu vrea sa nu se uite ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

CARLA

ANDREI

CONRAD

MATEI

LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI SI CUMINTI!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Fetelor, voi de unde ati cumparat umbrelutza pt carucior?

Ereena, pe tine te interesa parca; i-ai luat? de unde?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui ginnette

Fetelor, voi de unde ati cumparat umbrelutza pt carucior?

Ereena, pe tine te interesa parca; i-ai luat? de unde?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

au in cora umbrelute ptr carut. costa 35 ron.

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput