Mamici din Arad...! (102)
Raspunsuri - Pagina 3
alinamoro spune:
Ada, multam de invitatie, te sun daca venim.
Mie nu mi-a venit coletul din 26 iunie, de fapt am doua.
Fetelor, din 15 august incep oficial munca... Incep sa ma stresez ca n-am inca femeie la Ade.
Ada, d-na Delia a primit o oferta de lucru in Italia, sa ingrijeasca o batranica si nu stie sigur ce face, pana saptamana viitoare trebuie sa se gandeasca. Asa ca eu caut in fiecare zi, dau telefoane, astept raspunsuri...of..
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Ada venim si noi cu Alina 33. Vine si Flavia ca am vorbit cu ea. Ai destui gogosi? Nu cred ca ajungem mai repede de ora 18.
adablackcat spune:
Super! Eu am facut mai mult aluat...acuma...cati sunt atatia mancam. Hadeti numai! Ca ne descurcam noi!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Claudelu spune:
Uauuuuuuu ce fain ca va intalniti asa ad-hoc...putem veni si noi ca aici ploaua in draci si e frig?? brrrrrrrrrr, dupa caldura de ieri azi e ca naiba. Toata ziua am rancezit
Pana dorm ai mei ma chinui sa pun niste poze . Anca, tie sigur ti-ar fi placut aici, e de vis, in fiecare zi se merge la calarie.
adablackcat spune:
Ioi Clau ce super e fiecare poza!!! Minunat arata pe acolo!!! Hai sa facem o intalnire acolo!
Ai mei acum i-am scos din vana si Vladut s-a imbracat in pijamaua Iuliei. Se distreaza inca.
A fost tare faina intalnirea noastra de azi. Copiii s-au distrat nemaipomenit de bine! Si noi chiar ne-am relaxat. Cine a facut poze sa puna, ca eu nici n-am scos aparatu'.
adablackcat spune:
Fetelor, trebuie sa veniti in fiecare zi la mine!!! Asta e solutia ca sa slabesc in sfarsit! Azi am uitat sa mananc cu atata agitatie! Iuuuuuppiiiii! Ma duc la nani. Iulia a picat rupta , Vladut si acum se joaca cu Diana.
alinamoro spune:
Chiar a fost super intalnirea asta rapida. Copiii au fost cuminti, si cei mici si cei mari, s-au inteles de minune.
Ada, multumum de gazduire si de gogosi, a...si pentru inghetata.
Cand am plecat Iulia a zis sa mai stam ca nu s-au jucat decat putin.
Clau, wow ce locuri superbe (inca n-am vazut toate pozele)! Chiar ar fi fain sa facem o intalnire acolo, un week-end.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
quote:
citat din mesajul lui pufymic
Intalnire Ada
PS a fost o intalnire extrem de reusita!
Ioana, faine pozele!
Te rog sa-mi trimiti pe mail poza cu Ade si Nicolas cum se tin de manuta si cu Dragos cu rolele...si altele daca mai sunt cu noi.