Mamici din Arad...! (102)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ada, multam de invitatie, te sun daca venim.
Mie nu mi-a venit coletul din 26 iunie, de fapt am doua.

Fetelor, din 15 august incep oficial munca... Incep sa ma stresez ca n-am inca femeie la Ade.
Ada, d-na Delia a primit o oferta de lucru in Italia, sa ingrijeasca o batranica si nu stie sigur ce face, pana saptamana viitoare trebuie sa se gandeasca. Asa ca eu caut in fiecare zi, dau telefoane, astept raspunsuri...of..

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ada venim si noi cu Alina 33. Vine si Flavia ca am vorbit cu ea. Ai destui gogosi? Nu cred ca ajungem mai repede de ora 18.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Super! Eu am facut mai mult aluat...acuma...cati sunt atatia mancam. Hadeti numai! Ca ne descurcam noi!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Uauuuuuuu ce fain ca va intalniti asa ad-hoc...putem veni si noi ca aici ploaua in draci si e frig?? brrrrrrrrrr, dupa caldura de ieri azi e ca naiba. Toata ziua am rancezit

Pana dorm ai mei ma chinui sa pun niste poze . Anca, tie sigur ti-ar fi placut aici, e de vis, in fiecare zi se merge la calarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

aici sunt cateva din sutele de poze facute Sper sa va placa si voua!

Mergi la inceput

Ioi Clau ce super e fiecare poza!!! Minunat arata pe acolo!!! Hai sa facem o intalnire acolo!
Ai mei acum i-am scos din vana si Vladut s-a imbracat in pijamaua Iuliei. Se distreaza inca.
A fost tare faina intalnirea noastra de azi. Copiii s-au distrat nemaipomenit de bine! Si noi chiar ne-am relaxat.
Cine a facut poze sa puna, ca eu nici n-am scos aparatu'.

Mergi la inceput

Fetelor, trebuie sa veniti in fiecare zi la mine!!! Asta e solutia ca sa slabesc in sfarsit! Azi am uitat sa mananc cu atata agitatie! Iuuuuuppiiiii! Ma duc la nani. Iulia a picat rupta , Vladut si acum se joaca cu Diana.

Mergi la inceput

Chiar a fost super intalnirea asta rapida. Copiii au fost cuminti, si cei mici si cei mari, s-au inteles de minune.
Ada, multumum de gazduire si de gogosi, a...si pentru inghetata.
Cand am plecat Iulia a zis sa mai stam ca nu s-au jucat decat putin.

Clau, wow ce locuri superbe (inca n-am vazut toate pozele)! Chiar ar fi fain sa facem o intalnire acolo, un week-end.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Intalnire Ada

PS a fost o intalnire extrem de reusita!

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui pufymic

Intalnire Ada

PS a fost o intalnire extrem de reusita!

Ioana, faine pozele!
Te rog sa-mi trimiti pe mail poza cu Ade si Nicolas cum se tin de manuta si cu Dragos cu rolele...si altele daca mai sunt cu noi.

Mergi la inceput