Mamici din Arad...! (102)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani clau!!!e beton destinatia voastra.
cristina felicitari pt sarcina,sa fie usoar si bb sanatos.
alina fff faine pozele,si hotelul,apa,ce mai totul.
ada v-am admirat si pe voi.

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Hello! Clau, m/ai terminat!!!!!!!! Ce poze mortale! Pt mine asta chiar ar fi vacanta ideala.Cam cat v-a costat aceasta superba vacanta?
Am vazut si pozele de la intalnirea voastra, sunt f faine.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Cu intarziere LA MULTI ANI CLAU.
Faine pozele ,locurile ,ma bucur ca va simtiti bine si aveti un concediu reusit.
Maria felicitari pentru sarcina ,sa fie una usoara.
Alina m ma bucur ca ia trecut buba Adelinei . Spor la gasit femeie .Se vede in poze ca esti supi ,tu de obicei zambesti ,acum esti mai abatuta ,dar las ca se rezolva toate .
Moni mai un pic si vine si vacanta mult asteptata. Tu astepti
saptamana viitoare sa te vezi plecata in concediu ,eu astept sa ma vad odata in spital ,ca numai am rabdare
Alina a si voi tot saptamana viitoare plecati ,fain.
Nico cum mai esti? Ai mai fost la dr?
Anca voi cand mergeti la Praid? E frumos si acolo ,mai ales daca iti place muntele ,plimbarile ,aer curat ,eu mai mult de 3 zile n-as rezista la munte ,pentru mine marea e totul ,simt ca ma incarca de energie.
Miha ce mortal e Victor ,imbracat in buburuza ,si Matia tot dolofanel a ramas ,ioi ce l-as strange .
Flavia ma bucur ca v-am mai vazut si pe voi ,chiar daca numai in poze.
Gabi ce scumpa e Ioana cu codite ,acum mare parca e si mai frumoasa ,ochii mei de soacra au filat-o bine
Ada mi-ai facut pofta cu gogosii ,bine ca n-am intrat decat seara si n-am putut sa merg si eu ca ramaneati fara, la cat sunt de mancacioasa in ultima perioada
Ioana scumpi si gongolinii tai , ce s-a lungit Nicolas cel putin in poze pare mare.
Carmen cand faceti botezul?

Se vede din poze ca a fost reusita intalnirea ,asa in viteza ,cand ne tot organizam nu iesea nimic asa pe fuga a fost mai fain .

AMR 7 zile

Ildi si David (2 mai 2006 )

Mergi la inceput

Fetelor, daca puteti, ajutati/ma cu un sfat. Cum sa il fac pe Alex sa poarte chilotei, ca nu vrea nicicum, iar daca reusesc sa i/i dau, ii confunda cu scutecul si face pishu pe ei. Nici scutecul nu prea il mai suporta, ca s-a obisnuit tot in fundul gol... Acuma nu stiu cum sa fac cu el,ca de facut la olita face tot si se pune singurel cand ii vine, dar numai daca e dezbracat.De zis zice doar dupa ce face...Ma gandesc ca poate inca e prea mic si nu intelege asa de bine ce ii spun si ce ar trebui sa faca.

Anca , mami de Alex
Poze

Mergi la inceput

Ildi, noi mergem la Praid din 28 iulie pana in 4 august si pe urma poate mai zabovim putin pe la Toplita, ca vine su cumnatu-meu din Germania si vrea neaparat sa ne intalnim si cu ei si sa mergem la pescuit.Acuma vedem noi cum va fi.
Care ati fost la Praid,spuneti-mi, am vazut ca sunt locuri de joaca pt copii in salina.Cum e? Se plateste sa iti lasi copilul sa se joace acolo si daca da, cam cat? Nu ma refer la masinute si alte chestii din astea umblatoare.

Anca , mami de Alex
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau fetele , eu n-am apucat sa vad nicio poza din ultimele puse,ca sunt super prinsa cu treburi ... Azi am ramas acasa ca am un maldar de acte de terminat aici,imediat trebuie sa fug la dentist sa imi lipeasca dintii provizoriu de proba,pe urma la 18 am intanirea de 20 de ani cu fostii colegi de liceu,sunt curioasa cati apuca sa vina - pe strand.In rest, printre picatzele am apucat si eu sa merg la cosmetica,la cumparaturi ,trebuie sa bag si o tura de solar ca-s alba ca naiba si duminica mai am si de mers la un botez Saptamana viitoare mai am o groaza de rezolvat la birou,sper ca macar vinerea viitoare sa reusesc sa raman acasa sa pot pregati bagajele pe sambata.
Diana e bine,doar ca e calare pe mine de cum ajung acasa,vorbeste si intreaba intruna numai "da' de ce? cine? ..." etc.
Va pup pe toate.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Salut!
Si noi ne-am simtit tare bine ieri la Ada. Am mancat gogosi de-am plesnit.Ioana a mancat vreo 5. A mancat si pentru Tudor care nu a avut timp...
Clau superbe locurile pe unde va petreceti concediul.
Anca lasa-l in panatalon scurit faza chilotei in prima faza. Nu stiu sa iti zic nimic de Praid ca nu am fost niciodata.
Ildi aveai de unde manca gogosi ca a fcut Ada doua castroane cu diametru de jum a de metruChiar Ada din cate kg de faina ai facut aluatul? Zici ca ai pus ochii pe fiica-mea? Si mie imi place cum ii sta cu codite dar nu si le tine mult.... ieri a si pierdut un elastitc de par si erau ultimele care le aveam pereche
Am fost azi cu copiii sa-i trecem in pasaportul lui Cipri ca al meu expira intr-o saptamana. M-a costat 9 lei. Stiati ca taxa de urgenta pentru includerea copiilor in pasaport e 10 lei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Gabi, hanar n-am din cate kg? Ma gandesc ca din vreo doua..
Ioi, am ramas datoare cu reteta de gogosi:
3 galbenuse
4lg de zahar
zahar vanilat
2lg unt
drojdie
sare
500ml lapte
faina cat cuprinde

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

No, am plecat la Alba. Duminica ne intoarcem. Maine ne chefuim cu sarmale, prajituri si tort facute de sora lui Teo.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ada, drum bun si distractie placuta!
Noi mergem la Cicir mai tarziu si maine mergem la Bihor pana duminica.

Anca, la Praid (in salina) sunt locuri de joaca pentru copii, nu se plateste nimic decat la masinute cu fise. Copiii nu se plictisesc deloc, voi poate va plictisiti. Poti sa-i duci galetica cu lopatica ca se poate juca in sare ca in nisip. Eu n-am intrat deloc in salina ca in primul an eram gravida si in al doilea era Ade prea micuta. Noi am ami fost cu cineva si Calin nu se plictisea prea tare ca avea companie, mai mergea la internet...dar trebuia supravegheat si copilul.
In ceea ce priveste problema cu chiloteii nu stiu ce sa zic, incearca asa cum a zis Gabi.

Ildi, da, poate sunt mai abatuta acum ca s-au nimerit mai multe probleme...Ade cu abcesul, trebuie sa merg la lucru si n-am bona, trebuie sa merg cu pruncii saptamana viitoare sa stam cu soacra-mea care ii aproape imobilizata la pat...

alina.a, ceva poze cu noul aparat nu ne pui? Te-am "citit" pe la "zona artelor".

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput