Gradinita Coccinelle - Colentina

Gradinita Coccinelle - Colentina | Autor: martie

Link direct la acest mesaj

Am primit astazi in parc un pliant si, fiind la doi pasi de mine, ma intrebam daca stie cineva cum se prezinta aceasta gradinita. Am intrat pe adresa lor, insa nu exista decat informatii generale, nimic concret, iar la galerie foto, nici o poza.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_20 spune:

Buna ziua pentru inceput , am vazut anuntul vostru aici si mam gandit ca sa va informez despre adevarata fata a Grainitei Coccinelle din colentina . Pe dinafara gradinita arata frumos dar inauntru e un adevarat pericol pt copii vostri , eu sunt o angajata a acelei gradinite si stiu exact tot e ce inauntru . E condusa de un Arab , nu are personal calificat ,sunt decat doua persoane din acea institutie care au calificare,la bucatarie mancarea o prepara mama acestiu arab care nu are nici o calificare in acest domeniu de copii de la grupa mica au grija surorile lui care tot araboaice sunt fara calificare bineinteles ,asa ca sfatul meu este sa nu va aduceti copii la aceasta gradinita daca tineti cu adevarat la ei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ecrina spune:

eu am baietelul la aceasta gradinita de 3 luni si e chiar la grupa mica. pana in prezent sunt foarte multumita de felul in care au grija de copil, nu am ce sa le reprosez
la inceput copilul a plans si s-a acomodat mai greu si de fiecare data il gaseam in brate la cineva, s-au purtat frumos cu el si din a 3-a saptamana nu am mai avut nici o problema
stiti cu totii cat de sinceri sunt copiii. acum robert spune la revedere la toata lumea cand pleaca, ba mai mult, le si pupa pe educatoare.
copilul mananca bine acolo - si nu imi e suficient cuvantul lor, vad pe el ca are falcute - si a invatat sa manance singur
noi inca avem papers si au grija sa-l schimbe des
dimineata abia asteapta sa mergem la gradinita, la copii, iar in weekend ne intreaba de 2 ori pe zi cand mai mergem la gradinita
chiar sunt curioasa sa mai aud si alte pareri in legatura cu gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Ecrina, spune-mi te rog, care este tariful la program lung, cam cati copii sunt in grupa, daca luna august au sau nu vacanta si de la ce varsta primesc copilasii, daca stii, desigur.
Multumesc

Te intreb pt. ca am 2 fete si as dori luna august sa le dau la o gradinita aproape de mine, pt. ca am un proiect foarte important si nu pot sa le tin acasa.

Mergi la inceput

Singura Mariana pe care o cunosc la gradinita este educatoarea de la grupa mica. Gresesc ? Si ne poti spune mai multe amanunte?

Martie, tariful la program lung este 1.000 RON (7.30-19.30), la grupa mica sunt acum 14 copii si stiam ca e si o fetita de 1 an si 2 luni, au vacanta doar ultima saptamana din august.
Daca mai ai si alte intrebari, cu cea mai mare placere.

Mergi la inceput

Oaau, Ecrina, iti multumesc, ce vesti bune mi-ai dat, daca au si curte sa iasa si ei sa se joace putin in curte ar fi mi-nu-nat.
M-ai convins sa merg sa o vizitez.
Crezi ca mi le-ar primi doar pentru luna august?

Hai ca te-am innebunit cu intrebarile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

eu mi-am dat fetita la gradinita pentru perioada vacantei pe care o are la gradinita de stat.
a mers o luna intreaga pina acum, nu i s-a intimplat nimic periculos, nici de la mincare nici de la altceva.
chiar daca mincarea este gatita de mama directorului, este mincare foarte buna si variata. fetita mea care este mai slaba de felul ei, maninca bine si cu placere si a inceput sa se vada, s-a mai implinit putin.
surorile care stau cu ei, ii supravegheaza afara cind se joaca in curte, unde au amenajat un loc de joaca (mic, pe dale de piatra). merge cu placere in fiecare zi (cu mult mai mult entuziasm decit la cealalta, recunosc).
pentru mine a fost un mare ajutor in vacanta, este linga blocul meu si are programul f lung, ceea ce e nemaipomenit.
in fiecare zi primesc raport pe hirtie cu tot ce a facut peste zi, ce program a avut, ce jocuri au facut, ce meniu, daca a mincat sau nu, daca a dormit sau nu. cind o duc dimineata intai o iau fetele si o duc la baie sa o spele pe maini, dupa care merge la micul dejun. sint foarte prietenoase, chiar daca nu vorbesc decit foarte putin romaneste si foarte grijulii. cel putin pina acum asa mi s-a parut.

Mergi la inceput

Nu ma innebunesti deloc cu intrebarile, ma bucur ca iti pot fi de folos.
Au o curte cu jucarii, nici mica nici mare, mie mi se pare suficienta si acolo sunt supravegheati cu atentie de surorile (cred, nu le-am intrebat si nu m-a interesat) directorului gradinitei. Am aceeasi parere ca si Patricia ca sunt foarte grijulii, atente, afectuoase cu copiii si pentru mine asta este suficient.
Repet: eu nu am ce sa le reprosez, iar daca au fost probleme minore, le-am semnalat si s-au rezolvat.
Copilul mananca tot la gradinita si merge cu placere.

Referitor la educatoarea Mariana, va pot spune ca nu mai lucreaza acolo. O sa ma intersez si din ce motiv.

Mergi la inceput

Ecrina, multumesc ! Sper sa ajung si eu azi pe-acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamilidia spune:

Buna dimineata
am si eu ceva de spus referitor la gradi Coccinelle.
L-am inscris inca din aprilie pe cel mic acolo insa nu am mers pt ca au taraganat f mult cu amenajarea curtii si nu am vrut sa-l tina numai in casa pe perioada verii.
L-am dus sapt asta 2 zile, acum este bolnav cu o indigestie serioasa, vomita de ieri si are febra.
Eu am convingerea ca este de la mancare. Nu stiu cine o pregateste, am incercat sa aflu dat nu mi-au dat voie sa cobor la buc sa vb cu bucatareasa, sa o intreb, ok cum ati gatit ieri, sa stiu ce spun doctorilor. :(
Personalul nu mi se pare de exceptie, singura cu care poti discuta e directoarea de altfel f draguta si amabila.
Imi place ideea ca au dormitor separat si deci nu dorm in sala de clasa cum sunt multe gradi, si mi-a placut si faptul ca au buc proprie...ci nu catering, dar dupa incidentul de azi...cred ca nu mai e o scoatere.
Cladirea e ok, insa curtea e insuficienta si neinspirat pavata cu date le beton in loc de nisip sau iarba cum era inainte de a fi gradinita.
Ce spun, eu nu-l mai duc acolo decat poate la joaca, dar nu va mai manca sau dormi acolo sub nici o forma. Prefer sa il tin acasa cu bona, sa mearga dim la un program de invatare si joac si sa-l luam la praz, inainte de masa.
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamilidia spune:

si am uitat sa mentionez ceva, nu stiu cate dintre noi dam copiilor de pana in 3 ani mezeluri de 3 ori pe saptamana si iaurt danone casa buna.
Aflati ca sapt asta aveau sunca de curcan 1 data, sunca de pui a doua zi si intre branza topita (dupa mine tot mezel si asta).
Mi se parea mai normal un ou, un cascaval sau un fagaras.
In plus, le dau fructe la desert, imediat dupa masa....eu una ma probleme mari dc nu respect intervalul de 2h dupa masa, si imi fac rau.
Toata lumea spune ca fructele se mananca pe stomacul gol sau la 2-3 ore de la luarea mesei.

Mergi la inceput