Gradinita Coccinelle - Colentina

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Eu una nu am mai fost sa o vizitez, am dat fata la o gradinita in Mogosoaia, daca tot tin copilul atatea ore pe zi la gradinita, macar sa stiu ca sta la aer curat (langa padure), temperaturi ceva mai scazute si curte imensa cu iarba si pomi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirellay spune:

Buna dragi mamici,
as avea nevoie de pareri proaspete de la voi despre gradinita Coccinelle caci e cea mai aproape de unde locuiesc si ma gandesc sa dau fetita la grupa mica de acolo.
Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MystiqueCiel spune:

Buna ziua!Copilul meu merge la gradinita Coccinelle,e inscris din timpul verii si noi suntem foarte multumiti.A mai fost inscris inainte si la alta gradinita particulara,unde a stat cateva luni,dar au fost multe lucruri, care nu mi-au placut acolo si l-am retras.Aici imi place ca se ocupa foarte mult de copii,au foarte multe activitati,educatoarele si restul personalului sunt foarte draguti,iar copii le indragesc foarte mult.Eu cand l-am inscris la gradi,avea foarte multe lacune(nu vorbea bine,nu se juca frumos cu copii,nu manca mai nimic si ar mai fii de zis),dar a progresat mult,intr-un timp destul de scurt.

Mergi la inceput