*Gravidute curajoase de Noiembrie Decembrie (57)*
Raspunsuri - Pagina 9
criss703 spune:
Wndyctygirl sa sti ca tot asa de scumpa e si in Romania Mustela si eu am facut niste ochi maaaari cand am auzit pretul (aprox. 120 lei)pt crema de corp si cea de sani ...sper sa-si faca treaba
Babyzapi cred ca ai soacra ideala , nici eu nu ma pot plange de a mea , desi locuim in ac. oras ne vedem destul de rar iar in 7 ani nu ne-am certat deloc
Criss 20+
http://community.webshots.com/user/criss703
monicabo spune:
Nu prea am mai apucat sa citesc pe aici, din lipsa de timp, insa urez succes tuturor fetelor care urmeaza sa mearga la eco morfo, si nu numai!
Din ce am mai retinut:
Catalina, ma bucur ca esti un pic mai bine.
Diana, f frumoasa povestea. Insa sper ca la sarcina asta nu mai esti asa de panicata
Dandusa, superbe pozele.
Eliov, ai grija de tine.
Maria_k, cum mai esti?
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 21+ Ana Maria
monicus spune:
Suntem alaturi de tine. Nu iti fie frica. Si eu am sa am un pic de frica, cred ca este firesc, cand o sa imi vina si mie randul pe 18 august.
Te inteleg. Dar, sper ca nu te duci singura, asa-i?
Suntem cu gandul la tine si sa ne tii la curent, ok?
Succes si sa ne aduci vesti bune.
17+
quote:
citat din mesajul lui VonHelen
Buna burtici?
nu am mai scris cam de mult..am fost ocupata cu serviciul si mai mereu pe drumuri.
astazi am schimbat si noi semnatura! am implinit 21 saptamani iar maine mergem la morfofetala de trim.II. ufff sunt asa de stresata incat nu cred ca o sa pot dormi la noapte!!!!
21+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
cherieactiv spune:
buna fetelor!..am un net de tot cacatu!!!!!mai intru din cand in cand sa citesc, dar se deconecteaza dupa 10 min..si imi e greu sa o iau de la capat..sunt obositaaaaaaaaaa!nu mai rezist!!!nu ma obliga nimeni sa particip zilnic la ..macelul de la munca..da na...asa sunt io facuta...sa dau inainte pana pic in nas!
catalina, sunt aici..vorbind pe mess cu una dintre fete,zilele trecute....am aflat ....nu am stiut nimic...!am cautat si rasfoit din urma..si am citit..:((((((((...zilele trecute ,mi-am dat afara toata apa din corp..:(((((((...nu imi gasesc cuvintele,ce pot sa iti spun..sa scriu un ..jenant ..imi pare rauu????ce sa ziic?ca nu stiu......imi vine doar sa plang..mi-am revenit din soc si durerea aia de suflet..cand am citit un alt mesaj de-al tau..si la sfarsit,am zambit si mi-am spus..da,tot ea e!haioasa pana la capat..si m-am bucurat enorm ...
si iar ma gandesc la mine..merit sau nu baietelu asta?ca nu mai stiu pana unde sunt doar..normala, fara obsesii...si ..de unde incep sa fiu tampita si neglijenta, atunci cand..merg la mare de la ora 14.00..beau o bere rece fara sa respir...de fumat nu mai zic,etc...plus eterna jena de a suna doctorul la nevoie, de frica sa nu ma ia la ochi rai ca il deranjez, f ...u-i muma-n..c..r!
na...nu mai are rost..
aaaa...am citit si eu despre intamplarea cu parola..fetelor..eu am cerut cu ceva timp in urma userul si parola de la contul cu poze, nu de la contul comun dc...pe astea din urma nu le-am avut ever..nici nu le-am cerut...daca cineva face vreo legatura ,etc..nu am nici o vina..deci am doar de la webshots..ei..si daca combina cineva si pe acolo necazuri...din partea mea..be sticked in her throat!
si daca schimbati parola..trimiteti si mie..doar de la poze..va mai vad, mai pun si io..apropo de poze...mi-a ramas in minte dandusa...fatala!seamana cu o actrita dar nu imi vine acu..of...
ma duc si io sa ma spal, merg la o degustare de vinuri..iar beau!mi pofta...o sa fie vin buun si gustarici,tartine..goooooooood...o sa beau max 2 pahare..
o zi buna fetelor!
cherie..hmm..astept semnatura otiliei...asa imi dau seama cate sapt am.......ce sa fac?a dat dumnezeu copii la zapacite..
ginger(ve)
cherieactiv spune:
inca ceva...pt cine are timp , chef...referitor la fumatul in sarcina...cum, unde, dauneaza ...efecte...mi-a zis doctorul printre dinti ceva...si imi spune toata lumea...ioc!cauzeaza malformatii fizice????????????????ca drept mor...sau retardare????ok ok...clar dauneaza ..si poate depinde si de organism...nu am gasit ff multe info ....
toate prietenele mele au fumat in sarcina, si au copii ok..scumpi...ma mai consolez cu asta...dar sunt rea!f rea!nu ma pot lasa!:((((((((((((((((
ginger(ve)
VonHelen spune:
quote:
citat din mesajul lui monicus
Suntem alaturi de tine. Nu iti fie frica. Si eu am sa am un pic de frica, cred ca este firesc, cand o sa imi vina si mie randul pe 18 august.
Te inteleg. Dar, sper ca nu te duci singura, asa-i?
Suntem cu gandul la tine si sa ne tii la curent, ok?
Succes si sa ne aduci vesti bune.
Din pacate ma duc singurica. nu are cine sa mearga cu mine, eu lucrez in alt oras fata de cel in care locuiesc si ecografia o sa fac aici; deci nu va fi nimeni cu mine..decat bebe !
21+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
cherieactiv spune:
hmmm...si inca ceva...un subiect suparator si..rusinos...scurgeri...
am si io o mare nelamurire...inainte de a fi gravi...dev cateva ori pe an..chiar dupa ciclu..imi aparea o scurgere fff urata...suparatoare..si nu aducea deloc a °giorgio armani° la ..nasuc, de ex...am tratat o data..de doua ori...cred ca o am de cand aveam 17 ani!!!..aparea fff rar...faza e ca ...de cand am ramas gravi..nici urma de scurgere..dar sigur nu am tratat-o!nici nu vreau sa ma gnadesc ca poate aparea din nou!...uff...am tot citit eu..si pe net...si am vazut ca in cazul unei nasteri naturale...ar putea exista probleme cu bebelushul...
ginger(ve)
cherieactiv spune:
von helen...las..si io merg tot singurica de obicei, cam peste tot..e bebe cu tine..hehe...dar daca iti este putin °tarsha°..nu ai o colega ceva?sa mearga cu tine...
ginger(ve)
VonHelen spune:
quote:
citat din mesajul lui cherieactiv
von helen...las..si io merg tot singurica de obicei, cam peste tot..e bebe cu tine..hehe...dar daca iti este putin °tarsha°..nu ai o colega ceva?sa mearga cu tine...
ginger(ve)
nope...si asa plec mai devreme de la job..asta mai lipseste sa mai iau si pe cineva cu mine; acum suntem mai putin , multi sunt in concediu, deci nu se pune problema de asa ceva...o sa fiu singura , dar ma mobilizez eu!!!!!
21+
cherieactiv spune:
pai atunci..las..singurica...
carmendu, in sfarsit...ai pm cu somon afumat..pofta buna..
ginger(ve)