*Gravidute curajoase de Noiembrie Decembrie (57)*
Raspunsuri - Pagina 10
elilov3 spune:
seara buna dragelor
mada imi pare rau sa aud ca de la bal la spital acuma ai grija mare de tine pana iti mai revii uff 
andreyutza 
bravegirl mama lor de kg eu deja sunt la 5 kg juma peste greutatea mea normala ...cica la mai multe 
vonhelen inteleg starea ta si eu sunt tot acolo pana maine la 14.30 ...

Maria K hihih e de bine [voma] ia o
ca lamaie nu am ![]()
Christina b bine ai venit sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos 
diana 
alexa
multam de incurajare
fetelor multumesc de gandurile 'calde'
legate de socrii ![]()
off numai ce m-au sunt de la medlife sa confirm programarea 
ma lasa nervi
spatele tot ma doare si cu no-spa nu trece ete asa face cu mine spatele
..uff maine cum aflu rez cum va anunt..dau eu de un net cafe ceva daca tot faceti o intalnire acu rapid cat stau si eu in buc
ca apoi sufletul 
va pupacesc gata merg sa fac bagajul si sa ma pregatesc de nani sa fie baiatul frsh pentru babizapy 
pa fetele imi vine sa plang nu alta nush ce am
, dar na vb voastra neste inectii cu optimism mm ce buna e 
22+
Dimitrie
mamiseli_11 spune:
quote:
citat din mesajul lui cherieactiv
hmmm...si inca ceva...un subiect suparator si..rusinos...scurgeri...
am si io o mare nelamurire...inainte de a fi gravi...dev cateva ori pe an..chiar dupa ciclu..imi aparea o scurgere fff urata...suparatoare..si nu aducea deloc a °giorgio armani° la ..nasuc, de ex...am tratat o data..de doua ori...cred ca o am de cand aveam 17 ani!!!..aparea fff rar...faza e ca ...de cand am ramas gravi..nici urma de scurgere..dar sigur nu am tratat-o!nici nu vreau sa ma gnadesc ca poate aparea din nou!...uff...am tot citit eu..si pe net...si am vazut ca in cazul unei nasteri naturale...ar putea exista probleme cu bebelushul...
ginger(ve)
Fa o analiza de secretii vaginale si vezi daca e ceva periculos acolo pt bebe in caz de nastere naturala. Daca nu, e OK. Zapaceste-l pe doctorul ala scortos al tau, nu-ti mai fie rusine, sa iti dea analizele de care e nevoie. Daca dai cautare pe net la vaginita in sarcina, vei vedea ca nu e asa grav iar daca zici ca nici nu mai e, poate a trecut de la sine, ce sa spun. Analiza e de baza. Pupici
Mihaela
21+
Mihai CosminGargarita lui mami
Pozele mele
mamiseli_11 spune:
Bafta fetelor care au eco. Sa veniti cu rezultate bune.
Eli linisteste-te ca ai sa faci un atac de panica pana ajungi in fata doctorului. In legatura cu durerile de spate, nu stiu ce sa-ti spun. Pe mine ma doare non-stop, doctorita OBG a zis ca pot sa dau cu diclofenac dar cand am citit prospectul, m-am lasat pagubasa. Eu suport durerile fara sa iau nimic.
Mihaela
21+
Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele
anes spune:
dandusa
, Amalia,
Mirtha
intr-adevar, merg 'ceva" la serviciu...si la volan. Ma gandesc sa o las mai moale incepand cu luna august. Oricum, de vreo doua saptamani, mai stau la soacra-mea (locuieste in orasul in care lucrez eu).
Catalina
cum sa nu ne lipsesti...? Ma simt mai linistita cand vad ca nu ti-a pierit simtul umorului, desi, ce este in sufletul tau, numai tu stii!
24+ 
anes spune:
Mada Slava Domnului ca acum totul este bine. BB a fost cuminte, mama lui a fost mai obraznicuta... din cauza drumului lung!
minicus, daca la interpretare testul a iest ok, atunci nu ai de ce sa-ti faci griji!
24+ 
criss703 spune:
Vonhelen si Elilov3 bafta maine . sa veniti cu rezultate bune
Cherieactiv cum zice si mamiseli mergi la dr. si fa-ti o analiza la secretie...daca iti mai apare ca acum nu ai la ce (sti eu te incurajez pe tine ca sa ma mobilizez si eu sa merg pt. ac. lucru..stiu cum e cu jena dar tre sa ne gandim la bb in primul rand ), prima care mergem sa povestim cum a fost
si cum am depasit momentul 
Criss
20+
http://community.webshots.com/user/criss703
wndyctygirl spune:
Leeloo multumesc frumos pentru tot, ii voi transmite incurajarile tale!!!!
Din experientza personala pot sa spun ca am ramas gravida exact dupa ce am facut pace cu ideea ca nu se intampla si gata, neam..cand vrea DD, El are propria lui agenda dar asa cum am mai spus, toate se intampla pentru un motiv, tre sa invatzam ca multe lucruri in viatza nu sunt sub controlul nostru...
Cherie si ce daca esti zapacita?????pai uite-asa te bucuri de viatza. Eu m-am lasat de fumat dupa 17 ani pentru bebelica, si de baut, si de cafea, dar am putut!!!! Multe femei nu pot, asta nu te face mai rea....dar sfatul meu prietenesc este sa incerci sa previi niste probleme, n-are fi fair fatza de bebel, intelegi? Ambitioneaza-te puternic si gandeste-te ca fiintza mica si delicata pe care ai creat-o nu te are decat pe tine si e pacat sa ii faci rau....io una sunt convinsa ca ma voi re-apuca de fumat dupa ce termin de alaptat, visez deja momentul undeva, pe o plaja in Jamaica ingropata in nisip si Campari Orange...dar deocamdata ma concentrez pe bebeuu. Am incercat sa trag cateva fumuri de la barbata-miu sau prieteni si m-am simtit cumplit de vinovata plus ca m-au luat ametzelile! Este exclusiv o decizie mentala, eu mi-am jurat ca le las in prima luna de sarcina cand am avut niste sangerari si am promis ca daca totul e ok cu bebelica ma las de fumat pana la sfarsitul sarcinii.
Pe de alta parte, tobacco withdrawal symptoms si gretzurile din primul trimestru m-au bagat intr-o depresie acuta din care inca lupt cu toata fiintza sa ies!!!! M-am si ingrasat suplimentar cand m-am last de fumat. Unii doctori spun ca decat sa fii deprimata mai bine fumezi pana la 5 tigari pe zi maximum, si fara sa tragi cu sete din ele.
Riscuri pt bebe de la fumat: malformatii, nastere prematura, alergii, plamani bulitzi....gandeste-te ca in afara de tutun, in tigari sunt o gramada de substantze chimice sinistre.
In legatura cu scurgerea sfatul meu este sa faci o lama( analize) imediat, si sa ceri analiza pt toate STD-urile plus streptococ -b caci astea pot da defecte nasoale la nastere. Eu asa mi-am descoperit strep-b -ul asimptomatic si mi-a zis doctoritza ca ma vor pune pe antibiotice intravenoase in timpul travaliului sa nu se transmita la bebeu.
Frattzilor( ahem, surorilor, ma rog) ce usor se fac in Ro cezariene!!!!! Pai aici nici macar nu discuta cu tine daca n-ai un motiv viabil. Personal cred ca o nastere naturala e de preferat( if possible, bieninteles)!!!!!Am inteles ca in Ro se intampla atat de multe cezariene gratie dragutilor si umflatilor de bani doctori care nu vor sa isi strice week-end-urile asistand la nasteri!
22+ cu 
dandusa spune:
citit pe diagonala,iertareee,indurareeee va rogggg[plecaciune]
nu am timp sa citesc tooot cum mi-as dori
da' promit sa-mi iau revansa...nu ma las nici de-a naibi...,va tin de urat atat cat poci...![]()
Mav,
am calculat cu Claudiu rota si iese ca munceste de noapte si pe 20 si pe 21 iulie...,deci navem sanse sa venim la intalnire...,poate doar daca se face in sect 2
atunci vom fi nelipsiteeee eu si pitika mea
da' avem toata viata inainte sa ne vedem in C-ta
Simona,
ma bucur ca esti mai bine
Mada,
imi pare rau ca ai fost cu probleme in spital,tin pumnii sa fie bine pana la capat
Cherie,
ma enervezi ca esti asa departe de mine...,ca de erai mai aproape zau ca te ajutam sa te lasi de fumat...
nu pot sa cred ca nu ai ambitie...refuz sa cred...,zi-mi ce zodie esti ca sa stiu cum te conving![]()
Diana,
abia astept sa citesc si eu povestea domnisoarei Nasturel
il rog pe Claudiu sa deschida un mail nou diseara dupa ce adormim printesa.o sa citesc aici inainte sa vad daca s-a mai deschis vreunul
Elilov,
imi pare rau ca nu te simti bine
sper sa treaca repede durerea
Vonhelen,
tinem pumnii sa fie bine
pfui ce tinere de minte am...,m-am intrecut pe mine![]()
de cate ori citesc de voi mamicile care muncesc,ma apuca asa o stare de tristete...imi imaginez cat de mult va chinuiti sa va treziti dimineata...sa mergeti prin traficul aglomerat sau autobuzele cu oameni mirositori...,sa stati pana la sfarsitul programului...trebuie sa fie groaznic pentru voi...si imi pare tare rau
da' cand ma gandesc ca voi la munca aveti mai mult timp de calc decat mine,va invidiez
pai la mine atat cat este calc deschis si Crinuta treaza eu nu am cum sa stau singura si sa ma relaxez...,nuuuu,musai sa stea calare pe mine cu fereastra ei deschisa...altfel nema calc...,poate daca doarme si n-am de facut mancare&co...
Mamica stralucitoare
24+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Amalia spune:
Seara buna, fetelor!
Madaimi pare tare rau sa aud ca te-ai intors din Bulgaria pentru asa ceva
. Ma bucur ca acum esti bine si nu s-a intamplat nimic si bebe e bine si miscaret!
Ti-a spus si motivul pentu care s-a intamplat asta?
Ramo carnetul gravidei tine ti-l da, medicul de familie? Eu nu-l am, e musai?
Elilov, VonHelen multa bafta maine la ecografie! Va asteptam cu vesti bune inapoi!
Simona ce bine ca nu mai ai nevoie de cerclaj! Multa sanatate si in continuare!
BraveGirl suuuper rochita!
MariaK pup sa mai treaca starea de rau!
Azi mi s-a parut o zi taare lunga la servici. Nu m-am simtit rau, in afara de durerea de mijloc care deja e "de-a casei"
, dar as fi vrut sa fiu in parc cu David decat la servici. La sedinta de astazi isi facea socoteli sefa mea ca vreo 2 luni tot mai vin..i-am zis sa nu-si faca planuri cu mine, pentru ca de principiu, daca ma simt bine, am de gand sa ma duc cat mai mult, dar cum nu se stie niciodata cum se schimba situatia, mai bine ia masuri de acum..
Ami, mamica lui David Alexandru (6 ani si 11 luni)
si
24+
Luca Gabriel
anes spune:
wndyctygirl, cherieactiv, ce haioase sunteti! Aveti un stil...!
cherie, chiar are dreptate wndy, trebuie sa incerci sa iti schimbi putin modul de viata (no ofense). Acum DOAR BB este important. Mai tarziu, vezi tu ce faci... In legatura cu secretia, sunt de acord cu fetele, trebuie sa iti faci o lama si in functie de asta sa urmezi tratament.
leloo ce bine te inteleg... sa te lupti cu infertilitatea este un lucru foarte greu! Pana la urma, cu vointa din partea ta ai reusit! Sa-ti dea DD un BB asa cum il doresti!
carmendu... unde esti? Sper ca esti ok! fetelor, stiti ceva de ea?
Christina b Bine ai venit! scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare!
Elilov, Von Helen, tin pumnii pt. eco!
24+