*Gravidute curajoase de Noiembrie Decembrie (57)*
Raspunsuri - Pagina 6
simona_1402 spune:
Buna fetelor!
Vin si eu cu vesti bune.
Am fost la dr si nu e nevoie sa imi faca cerclaj. Chiar mi-a fost teama, dar daca am fost cuminte am scapat.
Am schimbat si semnatura, de azi avem 21!!!
Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
19+
BraveGirl spune:
Corsetul are o placa la spate ca sa poti sa-l lasi mai liber. Il strang doar sus, la sani si in jos doar in leg usor peste burtica. Cel putin asa sper. Daca nu mai imi vine, am alta rochie luata pt nunta surorii care e pe 30 august.
==========
Corina 20+
My baby
Albumul meu
BraveGirl spune:
Simona- ce bine ca ai scapat. Ai grija de tine si o sa vezi ca totul o sa fie bine. Felicitari pt semnatura!
==========
Corina 20+
My baby
Albumul meu
babyzapi spune:
BraveGirl cat de frumoasa este rochia abia astept sa vad si pozici de la petrecere. O sa-i dai pe toti pe spate.
Oceanborn ce bine k ai revenit la kg avute inainte de sarcina.
Simona felicitari ca ai reusit sa scapi de cerclaj. Sanatate multa si tie si lui bebita.
MariaK indrazneste si spune-ne cum te mai simti...banuiesc ca ceva greturi?
Babyzapi fericita 21+ cu
Ramo2007 spune:
BraveGirl, superba rochita!
Simona, bravo, bine ca ai scapat ...vezi, daca stai cumintica...
Si eu am o nunta pe 16 august, dar nu prea ma agit...nu o sa stam prea mult, habar n-am cu ce ma imbrac, probabil imi voi cumpara in saptamana aia ceva...
Ramo 18+
Puiutul meu scump
simona_1402 spune:
Am citit si eu in diagonala cate ceva din urma. S-au intamplat multe, multe intre timp bag de seama, aniversari , examene, analize, eco. Felicitari tuturor cu intarziere.
Am pus si eu 2-3 poze aici, din pacate nu am nici o poza facuta cu burtica mare (si e mare, credeti-ma pe cuvant), dar remediez eu zilele astea.
http://family.webshots.com/album/564099511vYUuOs
Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
21+
Maria_K spune:
da mi-e cam rau. mai ales prima parte a zilei. dimineata cred ca de rau ma trezesc (sau se trezeste raul inaintea mea). doar azi am vomitat, pana acum am scapat, dar se pare ca pe zi ce trece e mai rau.traiasca insa muraturile si lamaia!!! cand se tarmina, vin sa cersesc eu sunt destul de happy pe tema asta si dispusa sa suport orice.
Maria 6+
vine bb!
Pozele noastre
mav spune:
Multumesc pt idei! Deja 3 retete sunt prea multe... ca n-am atatia ficati si mi-e pofta de toate....
Maria, ce bine ca ti-e asa rau, bb creste!!!!
Simona, ce mare este scumpul tau!!!
25+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)