*Gravidute curajoase de Noiembrie Decembrie (57)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Am vazut ca va faceti griji pentru greutate.

Eu am plecat inca de la inceput cu multe, multe kg fata de cate ar fi trebuit sa am. Imi este si jena sa spun cate am avut cand am ramas gravida.

Am pierdut insa in perioada de inceput, cand mi-a fost extrem de rau, 7 kg. Tot citind mesajele voastre m-ati facut sa ma urc si eu pe cantar. Am pus la loc 5, deci inca mai am o rezerva de 2.

Oricum imi propusesem ca greutatea sa fie ultimul lucru care sa ma ingrijoreze. Cu ceva efort vom recupera noi (cele la care va fi cazul!!!) dupa ce nastem.

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

MariaK- e bine ca vomiti. Inseamna ca bebe creste. Eu devenisem sadica...daca nu-mi era f rau ma gandeam ca bebe nu e bine, asa ca imi doream sa ma simt rau, ca sa fiu sigura ca bebe mai e in burtica.

==========
Corina 20+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChristinaB spune:

buna ziua, fetelor!
m-am inscris si eu, in sfarsit...
bebe al meu are 22 sapt+
as vrea sa nasc la medlife, cu dl.dr mendez, dar am prima intrevedere cu el abia pe 29; sper sa mai gasesc si eu un loc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChristinaB spune:

babyzapi, am vazut ca tu nasti tot cu mendez...spune-mi, accepta sa faca cezariana la cerere?
tu pentru ce ai optat?
multumesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

problema e ca iau duphaston 3/zi si am inteles ca raul poate fi si de acolo, desi nu stiu daca ala da rau in special dimineata?!
raul meu nu a inceput imediat ce am luat duphastonul ci la vreo 4 zile.
ma consolez totusi ca durerea de tzatze nu poate fi decat de la bb

Maria 6+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Mav, dragutel, cum sa ma supar din senin??? Pe bune, nici macar o secunda nu m-am gandit ca ar fi ceva de suparat in dex-ul ala pus acolo, sa fim seriosi! Nu am mai avut timp sa scriu, desi am fost aici si am citit tot ce ati scris!

Elilov si VonHolen, va tin pumnii maine la eco morfo, sa fie bine si sa veniti cu super vesti!

Nu am timp nici acum sa scriu pe indelete tot ce vreau sa scriu, o sa revin deseara cand ajung acasa!

Pe scurt, vreau si eu la intalnire, daca organizati una

............

Imi pare rau ca v-am facut sa plangeti cu povestea Nasturelului, dar ma bucur ca v-a placut! Eu, mai nou, citesc la "Nasterea unei stele" numai povesti de genul asta!

Babyzapi, am tot uitat sa-ti spun, spre rusinea mea, ca ma bucur si eu pt. sora ta, sa-ti traiasca nepotica si sa fie sanatoasa! Sa ne pui poze cu bebemic!

Schimbam si noi parola aia de la webshots inainte sa avem surprize si acolo???

Cine face mail nou?

Pupicei, trebuie sa fug acum! Revin pe seara!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 22+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

MariaK, raul este putin probabil sa fie de la duphaston (sau nu integral). Iti va fi foarte greu o perioada, dar nici nu stii cat de repede vei uita de asta cand va trece. Daca ai totusi momente ale zilei in care nu iti reste rau si poti sa mananci ceva este OK - sa imi citez medicul "daca manaci de 5 ori pe zi si vomiti doar de 3 ori este in regula". Eu am trait mai bine de 2 luni cu o felie de cozonac (sau ceva asemanator) si o portocala-doua pe zi, si pe astea le mancam fortat. Nici apa nu puteam sa beau, luam cate 2-3 inghitituri odata.

Totul va trece si puisorii nostri merita orice efort!

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Diana bine ca nu esti suparata!
In privinta intalnirii, speram sa organizati voi ceva, cele de la Buc.... ca eu nu am habar unde/cum... stiu doar cand are Sebi programarea la Oftapro... Si nu-i musai sa merg si eu cu el la Buc., l-as putea trimite doar cu ta-su...
Asa ca, astept sugestii...
Adresa de email am vrut sa deschid eu, dar n-am avut timp ieri si nici azi nu cred ca reusesc....

25+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

buna fetele
sa nu va suparati dar azi nu ma simt in stare sa vorbesc despre nimic..va zic decat ca ma doare ingrozitor coloana imi vine sa plang oricum as sta ma doare, azi noapte nu am dormit de 2 lei, iar ziua de maine absolut mi se pare infernala.
va doresc sanatate revin pe seara daca ma simt ok..la noapte plecam la buc sper sa fie totul ok
numai bine dragelor
22+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

ELILOV
sa tleaca la fata durerea....

...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 22+ Deniel Alexi

Mergi la inceput