*Gravidute curajoase de Noiembrie Decembrie (57)*
Raspunsuri - Pagina 5
loren@ spune:
Von Halen la mai multe!
Alexa nu e chiar asa..cunosc o tipa care a alaptat 10 luni si a avut sini mari si inainte si dupa alaptat nu i s-au lasat...bine, e printre exceptii cred! Eu dupa ce ca le aveam mici, dupa alaptatul Biei 3 luni jumate s-au facut si mai mici si s-au si lasat!
Bravegirl nu ma face sa probez rochia pe care am luat-o ca sa fiu nasa pe 10 august, ca daca nu intru in ea sunt in pom..si eu am luat-o destul de fixa, dar fiind pe elastic si stilul gogosar m-am gindit ca poate totusi nu pun atit de mult pe spate..ca pe sini nu cred ca mai pun...la corset e mai greu cu aproximatul...las ca probez si eu diseara pentru linistea mea sa stiu daca beau numai apa si zeama de lamaie pina la botez! cit ai dat pe rochia si de unde ai luat-o?
Dar cu ceaiul de crusin cum e? Parca mi-*a zis cineva de el contra constipatiei..e permis in sarcina?
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena23+
mav spune:
Ah, ieri am avut pofta si mi-am cumparat ficatei de pasare. Daca aveti o reteta gustoasa si sigura pt gravidute, va rog sa mi-o trimiteti si mie!
25+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
loren@ spune:
Pate de ficatei de pasare..ii fierbi la un loc cu o ceapa sau 2...scurgi bine, dai la blender, pui unt, sare, piper si mustar si iese un deliciu de pate!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena23+
oceanborn spune:
Von Helen maine tinem pumnii si pt tine!!
Mav dupa o saptamana in care am si visat ficatei, ieri m-am dus si mi-am luat si de pui si de vitel(nesatula). eu i-am prajit simplu, in ulei de masline la foc mic , sub capac, sa fiu sigura ca nu ramane miezul crud(ieri am mancat ficateii de pui) si mi-am pus un sos de usturoi peste..nu stiu retete speciale pt ficatei..
20+
babyzapi spune:
VonHelen felicitari pt semantura si multa bafta maine la eco. Sa vii cu vesti bune.
Alexa vine iarna e bun si fularul, dar nu din sani. Nu cred ca o sa fie cazul sa se lase atat de mult.
Cu kg...sa dea D-zeu sa ma trezesc maine cu 5 in plus...
Babyzapi fericita 21+ cu
andreyutza spune:
fetelor am fost la medlife sa-mi fac TT si am cunoscut-o pe babyzapi. e tare, tare dulcica si sincer e mai frumoasa decat in poze si foarte de treaba. am innebunit-o, am vorbit incontinuu. babyzapi ma bucur mult ca te-am cunoscut.
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
16+
BraveGirl spune:
Lorena- rochia mi-am luat-o de la Galati. Am dat 1100 lei pe ea. O poti vedea aici: http://www.salongala.ro/salon-gala.php . La colectia Papilio 2008, l apagina 4, e cea crem cu negru din poza aia cu 2 rochii: cea crem si una bleu.
Dupa cum vezi nu pot sa fiu o balena si sa imbrac rochia asta.
Mav- eu fac ficateii cu apa si ulei. Ii pun la fiert pana scade apa si apoi pun usturoi si mai las cateva minute. Fac piure de cartofi si fac un cuib din el in care pun ficateii cu sosul ala care ramane. Vezi sa nu scada complet apa, ca se ard. Noua ne plac f mult asa. Chiar maine o sa fac si eu.
==========
Corina 20+
My baby
Albumul meu
BraveGirl spune:
a.. si duminica am o nunta si ma duc tot in rochie cu corset. Am mai fost la o nunta cu ea acum vreo 3 saptamani. Si pt ca nu se vedea burtica asa bine, mireasa, care nu stia ca sunt gravi a zis ca in sfarsit m-am mai ingrasat si eu. Sa-mi pice fata, nu alta, pt ca la nunta era si fosta iubita a sotului. M-am crizat si mi-am rugat sotul sa-i spuna si aleia ca eu sunt gravi, nu m-am ingrasat . De...sunt cu capul.
==========
Corina 20+
My baby
Albumul meu
loren@ spune:
vai vai..ce rochie misto...dar nu stiu cum ai ales corsetul,zau, ca burta creste atit de imprevizibil...Doamne ajuta sa fie taman buna rochia la momentul la care iti trebuie!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena23+
oceanborn spune:
ieri m-am cantarit si eu, si surpriza si la mine...am reusit sa ajung la greutatea ce am avut-o inainte de sarcina, am pus la loc cele 4 kg pierdute.iar de acum,.....Dzeu cu mila..am observat si eu ca burta pe zi ce trece e din ce mai vizibila..
Pentru picioare eu mi-am luat de la chicco o crema(antifatica gambe)..inca nu stiu cat e de buna , in ultimele zile nu mi s-au mai umflat.mi-a recomandat-o farmacista
20+