*Gravidute curajoase de Noiembrie Decembrie (57)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

si eu dupa ce am stat duminica pe terase toata ziua fara mare efort am ajuns acasa cu niste picioruse dragalase si niste glezne butucite......dezvoltasem cred ca de la 38 cat port niste 44 de toate frumusetea.....am fugit si mi-am luat de la mustella gelul ptr pic obosite si a fost tareeeee bine dupa....

AUZIIIII 50 de kg???????? eu bat 70 deja

...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 22+ Deniel Alexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Si eu saptamana trecuta am inceput-o cu 51,800 si joi aveam deja 52,600...

Ramo 18+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

incetaaaaaaati ca ma sinucidddddd

AUZI 51 de kggggggggggggggggggggg?

...Vine unla mami...

LAURA 22+ Deniel Alexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Eu 67 in zilele bune...las Alexa ca la tine nu se vad..eu nici burta nu ti-o vad,,cred ca toate kg ti s-au pus pe Macar spune si tu ca ai 1.25 m!
Da Ramo, ce de kg ai si tu!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Buna burtici?
nu am mai scris cam de mult..am fost ocupata cu serviciul si mai mereu pe drumuri.
astazi am schimbat si noi semnatura! am implinit 21 saptamani iar maine mergem la morfofetala de trim.II. ufff sunt asa de stresata incat nu cred ca o sa pot dormi la noapte!!!!

21+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Alexa-eu ma agit pt ca nu vreau sa iau mai mult de 12kg. Si am luat in 2 luni 5 . Daca o tin tot asa ajung la 20. Si faza e ca nici nu mananc mult. Chiar mananc mult mai sanatos si cumpatat decat inainte. A...si am si eu burtica. Adica e ditamai burta. Nu stiu cand a crescut, ca pana acum ma plangeam ca nu am burtica.
Si sa va spun si de ce ma agit atata. Pe 26 sunt nasa si mi-am luat rochia pe 30 mai. Cu 2 numere mai mare, pt ca am zis ca nu ma ingras eu asa mnult . Mare greseala. Asreara am probat-o. E fusta si corset, De abia ma mai incape fusta. Daca mai pun 3 kg pe mine clar nu-mi mai vine. Si am dat o caruta de bani pe ea.

==========
Corina 20+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

1,25 cred ca o sa aibe o tzatza dupa ce se lasa ......o sa mi le fac fular dupa ce alaptez.....

...Vine unla mami...

LAURA 22+ Deniel Alexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

VonHelen- felicitari pt semnatura si bafta la eco! Te asteptam cu vesti bune!

==========
Corina 20+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Olivia nu stiu ce sa-ti zic de ceaiul din coditele de cirese, am dat cautare pe net si tot nu prea m-am lamurit

Mav multa sanatate lui Sebi. Daca se face vreo intalnire eu ma bag. E o idee chiar buna sa ne cunoastem.

Andreyutza ma bucur tare mult ca ne-am vazut. Esti o dulcica. Chiar aveam asa niste emotii pana sa vii...dar mi-ai placut mult de tot. Iti tin pumnii pt rezultatul de la triplutest.

la toate mamicutzele!

Babyzapi fericita 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Diana, ce-i cu tine, ca n-ai mai scris dupa ce ne-ai dat reteta? Esti ok? Sper ca nu te-ai suparat ca ti-am raspuns cu linkul catre dex referitor la pasteurizare... n-am avut intentia sa te jignesc si sper sa n-ai luat-o asa!
Daca am gresit fata de tine, te rog frumos sa ma scuzi!

25+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput