Gandire in devenire (vizigotul si perlele lui...)
Raspunsuri - Pagina 5
mina spune:
Alte perle...
Bunicile, binevoitoare, in ciuda rugamintilor mele, presteaza asupra copilului educatie religioasa. Nu am nimic impotriva, dar as prefera sa o fac eu, ca sa ma asigur ca e pe intelesul lui. Ca nu se tine cont de dorintele mele, se va vedea din ceea ce urmeaza:
Mami, mi-a zis Nana ca Dumnezeu le-a facut pe toate. Si ca Isus e fiul lui Dumnezeu. Si ca Isus e Dumnezeul Nostru. Pai nu inteleg, avem doi?
Mami, stii ce vreau sa te intreb? Cine au fost parintii lui Adam si Eva?
==========
Din ciclul "reflectii existentiale"
Mami, ce bine era daca traiam invers?
Adica cum MAtei?
Adica asa, invers...sa ne fi nascut batrani, dupa aia eram tineri, si dupa aia copii. Taaare bine ar fi fost.......
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
bobocel_07 spune:
Tare haios este vizigotul tau.Sa va traiasca si la cat mai multe perlute.
alexia_07
Anina_n spune:
Pupam vizigotul istet !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
magdita spune:
Sa va traiasca baiatul, e super haios si destept .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
Elena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mina Discutie seara inainte de a ne aseza pentru cina: Tati: ce avem de mancare? Mami: Friptura de porc cu legume. Tati: Hm...porc...as fi preferat pui. Matei: Tati, stai linistit. E friptura de pui de porc. Am vazut eu cand a facut-o. Era o bucata mica de carne. Era pui de porc. Mina si Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati din:09.09.2004 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului Some people dream of success...while others wake up and work hard at it |
supeeeeer!!
_
Cred in soare chiar daca nu straluceste, cred in dragoste chiar daca sunt singura, cred in Dumnezeu chiar daca nu-mi raspunde.
mina spune:
Mami: Matei, te rog adu-mi o foaie de hartie....Multumesc, esti un dulce!
Matei: Cu placere, Mami, si tu esti o dulceaga!
Mina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
mina spune:
Azi in sala de asteptare la pediatra, cand am ajuns era plina, dupa care s-a cam golit
Matei: Mami, in sala se face din ce in ce mai nimeni!
Mina si
mina spune:
Seara la cina, pui cu legume gratinate.
Matei: Mami, ce legume-s astea?
Mami: Legume gratinate.
Matei: Aha, asta vine de la gratis.
Mami: Nu, gratinat adica pus mozzarella pe ele, dupa ce au fiert, si date la cuptor sa se inmoaie si... (etc, ce-aveam eu de explicat....)
Matei: Ba nu! Vine de la gratis! Pentru ca le avem de la Bunica, si ea nu ne-a cerut bani pe ele. Sunt legume gratis!
(are dreptate, n-am dat bani pe ele )
Mina si
Anina_n spune:
Bravo, Matei, asa e, sunt gratis, de la Bunica !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !