Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 5
dma2007 spune:
magda ce putin mai e si la tine!

M.A.
34s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
dma2007 spune:
azi ne ducem sa luam creditul pt mobila, sper sa reusim!
M.A.
34s+!
surpriza

Gini75 spune:
Ce de bebei!!!
Felicitari proaspetelor mamicute Alina, Caprioara, Dia, Ana.
Refacere rapida si bebei sanatosi.
Noi am luat o camera de monitorizare si acum am pe Irinuta non stop pe TV. Ma uit la ea ce dulce doarme, micuta mea draga. Am mai inceput si noi sa crestem un pic, in cateva zile ajungem la 2,5 kg.
Camy, ce faci?

Sursula, esti bine?
Sun, la cat de copil arati, nici nu ma mir de intamplarea din parc.
Irda, tu la cat timp ai scos-o pe Antonia afara?
Pup fetele.
Gini
dana81 spune:
FELICITARI DIA, BINE AI VENIT MIRUNICA

Ce de-a minunatii si inca nu e week end...
Ce o fi facand CAMY?
Claudia bine ai venit, mai ai asa putin si tu, da-ne datele tale!!!
37 si 
CLARA ANDREEA
AMR 20 ZILE
dma2007 spune:
sa stii gini ca si eu am mai intrebat de sursula, oare ce face?
n-a mai intrat de mult
n-are nimeni tel ei?sau messengerul?
M.A.
34s+!
surpriza

Gabriela82 spune:
FELICITARI NOILOR MAMICI CAPRI, ALINA, ANA SI DIA! SA VA TRAIASCA PUIUTII SI REFACERE CAT MAI USOARA!
GABRIELA
de rasfatata mica IRINA PAULA
dr_anca spune:
Felicitari Caprioara, Dia, Alina si Ana sa fiti fericite si sanatoase alaturi de pepenasii vostri!!!!!!!!
Eu am devenit agitata ma gandesc ca poate intru noaptea in travaliu si dr mea nu vine si tot felul de ganduri din astea negre. Ea mi-a spus cum simt ceva aiurea sa merg la spital si de acolo o suna pe ea .
Sunt stresata ca nu apuc sa fac anestezia epidurala si chestii din astea tampite.Imi pun intrebari daca e bine ca nasc natural etc.
Abia astept sa vina bebelina !!!!!! Voi cum stati cu colostru ca m-am trezit aseara uda pe pijama si ma gandesc sa nu fie vreun semn ceva ca se apropie momentul.
Citesc mamicile care ne tin la curent cu vesti despre bebei si sper sa ne raspunda si noua la nelamuriri cand o veni vremea.
Ce vaccin alegeti la micuti ca eu ma gandeam la cel cu 6 valente desi e mai scumpel dar sa nu o intep prea des.
Va pup!
Vesti de la Camy?
Anca
39s cu
Sara-Stefania
Kimmy spune:
Oau ce de mamicute noi!!!Felicitari din inima,sa fiti sanatoase toate si sa aveti bebelasi papaciosi si cuminti!!!
Camy bafta multa,recuperare rapida!Abia astept vesti!
Fetelor dupa parerea voastra e mult 120 ml de formula la 3 ore pentru bebita mea?Pls help ca nu stiu ce sa fac!!In schimb daca ii dau mai putin e agitata si plange si mai vrea si nu doarme!Si mi se pare ca e grasuna tare.Abia o pot spala pe la gatutz ![]()
Alta intrebare:voi dati la bebei ceai?Daca da,de care?Ca mie mi s-a spus la spital ca daca alaptez nu e nevoie...dar cum ii dai bibe,si mai mult formula decat lapticul meu,uneori am impresia ca ii e sete.
Cat de mult ma bucur pentru fetele care alapteaza exclusiv.E o binecuvantare si usureaza treaba cu mult.E foarte greu cu bibe...Fiarta apa,racita,sterilizat bibe...uneori pana termin de facut bebita urla de mi se rupe inima.Uof!!
Kimmy mami de Timea Cristina
pica1 spune:
CAPRI sa iti traiasca fata si sa fie sanatoasa si fericita..
Eu cum fac sa apar in listuta voastra? Am dat datele in primul mesaj, dar daca este nevoie le mai dau o data.
a.cicel spune:
Kimmy eu credca e mult lapte. S-ar putea sa planga si pt faptul ca e prea plina. La spital am patit si eu ca Denisa a mancat 2 ore si urla in continuare si cauta tzitzi. A venit o asistenta, a chimbat-o si s-a speriatcand a vazut ce burta umflata are. I-am spus ca a mancat 2 ore si cauta in continuare. Mi-a spus ca are colici si cel putin o ora sa nu ii mai dau papa. A avut dreptate asistenta. A plans ea cat a plans. Pana la urma am reusit sa o linistesc cu nasaj pe burtica (caceai si picaturi nu aveam voie sa ii dau) si apoi a adormit. Si a dormit frate ca nu se mai trezea. A schimbat-o asistenta inca o data in somn si ea tot nu s-a trezit. Cred ca 5 ore. iti dai seama ce satula era.
Legat de ceai...poti sa ii dai ceva ceai de colici, sau apa fiarta si racita. Eu asa i-am dat Biancai, pt ca nu ama vut lapte cu ea.
Andreea
Denisa Ioana si
Bianca Maria
POZE