Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
citat din mesajul lui clabur

mama, mama ce vanzoleala si ce euforie pe aici. Habar nu am avut de asa gasca vesela si imi pare rau ca nu am intrat mai devreme. Eu voi naste pe 1 august (probabil) prin cezariana si vin din Constanta sa nasc la Bucuresti (figuri ).
Felicitari pentru asa o comunitate legata si vesela.

Claudia: Ania 9 ani si cu Ilinca Maria 36+

Claudia, bine ai venit!!! Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si mesajele tale sa apara in timp real!!!

Poti sa ne dai datele tale sa te trecem pe lista?? Data nasterii tale si data ultimei menstruatii. Unde in Buucresti vrei sa nasti???

Cristina 35+ ,cu Mihai Daniel

AMR 34 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut mamicilor!

Dupa cum am fost instruit va scriu despre Diuta. Aseara la 22:00 am plecat la spital. Dupa o consultatie in care eu am ramas pe dinafara (women stuff) dia zicea ca nu ramane. Am intrebat-o pe doctorita daca a m dreptul sa stiu care e situatia si a spus ca e bine sa ramana. Am hotarat ca sa ramana si am plecat dupa bagajel acasa. L-am adus si pe la 11:15 minute am plecat urmand sa sun dimineata la 5:00 cand plec la serviciu s avad care e situatia. Cand am sunat Diuta mi-a spus ca a nascut de ceva vreme si totul e ok. Avem o fetita de 3 kg, 53 cm si ochi albastri. Diuta este bine totul e OK. Astept sa termin programul si la ora 14 sa ma duc la spital cu un buchet mare de flori. Succes in continuare pt mamicile care au nascut sa dea o "generatie de aur" tarii ca avem nevoie si viitoarelor mamici nastere usoara si apoi urarea de dinainte.Mai multe va povesteste Diuta!Oricum pt mine e cel mai frumos cadou mai ales ca e si Ziua Inginerului Chimist!

PS. De mult vroiam sa va zic ca aveti nevoie de o mana d einginer pe forumul asta s ava organizeze treaba bine. Mi-a luat aproape o ora pana sa reusesc sa scriu. Bafta!

Dia 39+ Miruna

Sper ca barza si-a notat corect adresa si nu intarzie!
AMR: Any day now!

strumfuletz
poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
citat din mesajul lui dia_filipas

Salut mamicilor!

Dupa cum am fost instruit va scriu despre Diuta. Aseara la 22:00 am plecat la spital. Dupa o consultatie in care eu am ramas pe dinafara (women stuff) dia zicea ca nu ramane. Am intrebat-o pe doctorita daca a m dreptul sa stiu care e situatia si a spus ca e bine sa ramana. Am hotarat ca sa ramana si am plecat dupa bagajel acasa. L-am adus si pe la 11:15 minute am plecat urmand sa sun dimineata la 5:00 cand plec la serviciu s avad care e situatia. Cand am sunat Diuta mi-a spus ca a nascut de ceva vreme si totul e ok. Avem o fetita de 3 kg, 53 cm si ochi albastri. Diuta este bine totul e OK. Astept sa termin programul si la ora 14 sa ma duc la spital cu un buchet mare de flori. Succes in continuare pt mamicile care au nascut sa dea o "generatie de aur" tarii ca avem nevoie si viitoarelor mamici nastere usoara si apoi urarea de dinainte.Mai multe va povesteste Diuta!Oricum pt mine e cel mai frumos cadou mai ales ca e si Ziua Inginerului Chimist!

PS. De mult vroiam sa va zic ca aveti nevoie de o mana d einginer pe forumul asta s ava organizeze treaba bine. Mi-a luat aproape o ora pana sa reusesc sa scriu. Bafta!

Dia 39+ Miruna

Sper ca barza si-a notat corect adresa si nu intarzie!
AMR: Any day now!

strumfuletz
poze
poze burtika

tati de Miruna, multumim de vesti!!!

Dia, felicitari!!!! Refacere rapida si laptic mult pentru Miruna!!!

Te asteptam sa vii si sa ne povestesti cum a fost!!!

Miruna, bune venit pe lume !!!! Sa fii sanatoasa, cuminte si sa aduci numai bucurii parintilor!!

Cristina 35+ ,cu Mihai Daniel

AMR 34 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

'mneatza

Cate evenimente de aseara!

Capri, Dia, Alina, Ana- felicitari si recuperari usoare! Bebelusilor- bine ati venit!

Sun- ai stiut tu ce ai stiut cu o Mirunica. Da' a mea cand vine?(nu ca s-ar fi terminat ziua de azi). Faina faza cu lenjeria verde, dar sa stii ca nici eu nu am observat. Cum o sarbatoriti maine pe Thea?

Oare Camy a intrat deja in cezariana?

Diana- La multi Ani Iuliei!Sa fie sanatoasa, norocoasa si fericita!

Pupicei tuturor

Ralu
39+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Capri, Alina, Dia, Ana

Sincere felicitari!
Sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei!

Bine ati venit minunilor!
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Dia, felicitari mamico muncitoare, bun venit Mirunicii iubite, taman de ziua Chimistului Refacere usoara si o viata minunata alaturi de familia ta!!!

Ileanna, special pentru tine, www.youtube.com/watch?v=X7H1-S32-IQ&feature=related" target="_blank">balsam-anti-baby-blues

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

v-am spus eu e ca invazie de pepenasi??????????

FELICITARI DIA! BUN VENIT MIRUNA!

sun chiar ma gandeam ca un soc ca asta lasa urme!bine ca e doar parul!

bai mandra mea se impinge in burtica si in col de ma indoaie de durere, oare nu mai are rabdare???????
ce zici sun? ca doar tu esti mama omida!

ce bine ca ploua s-a mai dus din caldura

azi merg la dr dupa ce vine sotu acasa

camy tinem pumnii!!!!!!!!!

M.A. 34s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Camy nastere usoara si recuperare rapida!

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

LA MULTI ANI IULIA!

M.A. 34s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pagurschimag spune:

Buna dimineata dragele mele....

Suntem si noi prin apropiere...citesc de zor capitolele din urma, ca se pare ca nu mai reusesc in veci sa va ajung....

Noi tot 2 in 1 suntem si asteptam cu nerabdare ziua de 17 sa meregem la spital pt cezariana...Abia asteptam sa vedem noul membru al familiei...
Fab este mai bine, se lupta cu bubitzele de la varicela...si l-am trimis la tzara la soacra..ca sa am timp sa ma pregatesc pt marea zi....Mi-e mila de el ca l-am trimis de acasa dar m-am gandit ca asa va fi cel mai bine, mai ales ca nu are cine sa stea cu el pe perioada cat eu voi fi la spital...

Am spalat toate hainutzele, am aranjat totul (carut, patut...etc) iar acum ma lupt cu emotiile...Stiu ce ma asteapta si ma rog la Dumnezeu sa scap cu bine si peste aceasta cezariana si sa ma intorc cat mai repede acasa...

chiar daca sunt la a doua sarcina am uitat multe din prima experienta, asa ca mai iau notite de la voi, noile mamici...Sper sa trec cu bine peste furia laptelui care m-a terminat data trecuta...

Vreau sa felicit si eu noile mamicutze, sa aiba niste puiutzi sanatori si mancacosi..

V-am pupat, mai revin....

Magda mami de Fabian Stefan(17.11.2003)asteptand37+ Patrick Ioan
pozele mele

Mergi la inceput