Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...nu are tel la el...normal........am vb cu fratiso...se intoarce acum...slava domnului....
...mei...mie incepe sa-mi fie frica?????????????devin paranoia...ok...merg sa caut peria...

I-am sunat pe ai mei...tata mi-a zis ca are treaba...era in magazin..si m-a expediat repede...nici bafta, nici nimic...i-auzi mai..il sun eu ca sa-l anunt ca o sa-l sune Cristi sa-l anunte...dar pe ei vad ca ii doare fix in dos!!!
...o sa-l sune bau-bau pe tata...ca eu nu...asa de tare vad ca il intereseaza...
...chiar mai...desi stie toata lumea ca eu azi intru in operatie, nimeni nu mi-a trimis macar vreun mesaj de incurajare nu mai zic de sunat ca costa....

...in fine...acum ma simt singura...dar o sa-mi treaca...nu vreau sa-mi strice nimeni ziua de azi...e prea importanta pt mine...si apoi...o sa-mi vad buburuza mica...

...fetele...va pupic pe toate...sa stiti ca plec optimista...chiar deloc suparata pt ca nu conteaza...daca ei nu vor sa fie langa mine nu au decat...

Pa....si sper sa ne ''vedem'' cu bine peste cateva zile...
Va pup tare de tot...aveti grija de voi si de bebelusii vostrii

Cami 39s+, cu ?????????

De azi, voi fi mamica...

Cami 39s+, cu ???????

De azi, voi fi mamica...

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Wow, Ankule ce-ati mai crescut in 2 saptamani, felicitari!

Si la noi a venit doamna doctor de familie, ne-a masurat, ne-a cantarit, ne-a ascultat inimioara, a zis ca e perfect puiul, a luat 180 de gr in 5 zile de cand am iesit din spital deci avem acum 2780 gr si 50 cm, f bine ne-a zis doamna doctor, a fost asa linistita Garga, tare mandra fu mami

Apoi am fost la Starea civila, am scos certificatul de nastere si am depus actele pentru trusou, o zi plina. Of si in tot timpul cat am lipsit vecinul a dat gauri cu bormasina ca si-a tras aer conditionat, vai de somnul puiului...

Azi ne pregatim sa facem prima incursiune pe afara, deocamdata in brate si doar vreo 10-15 minute, sa vedem daca si cum ne place. Doar ca nu mai stiu daca avem caini vagabonzi prin jurul blocului si m-a apucat o friiiica... Asa, in mod normal, mie nu mi-e teama de ei si nici nu ma latra sau musca, dar voi fi cu fata in brate, daca se ia vreunul de noi?

Camy uraaaaa!!!! Azi e ziua cea mare!

Felicitari prospetelor mamici, refacere rapida si puiuti veseli, sanatosi si necolicosi va dorim!

Sun, e mortala mamica ta cu lenjeria . Auzi, semnul de pe piciorusul Theei e si usor adancit? Iar de doamna din parca ce sa mai zic... bine ca nu te-a intrebat ce tarife practici

Sa va zic si eu: am un pui de pescarus pe blocul vecin si mi se intampla sa sar si sa fug la fata cand se pune ala pe chitzait, am impresia ca se declanseaza alarma cu Gargaritza

Diana La multi ani! si multa sanatate si bucurie Iuliei de ziua ei. Ce i-ati luat pina la urma?

Fetelor, Biri, The_Andreea, Nati dati va rog un semn sa stim ca sunteti bine, cel putin Andreea de la nastere nu a mai intrat.

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Neatza!!

Felicitari noilor mamici Anna_a si Caprioara!!Refacere rapida!!Sa va traiasca bebelushii!!Sa fie sanatosi!!

Camy multa bafta azi!!!Totul o sa fie bine!!!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Felicitari mamica ana, refacere rapida si laptic din belsug!

camy, nastere usoara inca o data si, mai ales, refacere rapida!

vicky, narci mersi de incurajari, deci si pe la voi e sistem asemanator. M-am mai linistit cu treaba asta, am mai vorbit si cu alte colege si toata lumea mi-a zis ca moasele sint baza oricum la nastere.
Cu concediul pre-natal o sa rezolv eu ceva, as vrea ca macar ultimele 2 saptamini sa stau acasa.

ingry, nu poti sa lucrezi pe laptop? In felul asta poti sa iti intinzi picioarele? Treaba asta cu lucratul de acasa e cu doua taisuri, pe de o parte e bine ca nu mai tre' sa te deplasezi, pe de alta parte te trezesti cu o tona de proiecte cum ai patit si tu.

sunu, m-a distrat patania ta din parc. Ce sa-ti facem daca arati ca si cum n-ai nascut? Am vazut si eu toate pozele voastre, arati super, thea e-o frumusica, iar io detaliile verzi nu le-am observat

hai ca merg la birou, mai intru dupa-masa, dupa ce ma intorc.
pupici tuturor

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

NEATZA!!!

CAMY curaj mamico, va fi bine sa te intorci repede acasa cu puiul in brate!!!

DIANA M IULIEI sa creasca mare si frumos sa va bucure su sa fie sanatoasa!!!!

ANA FeLICITARI sa-ti fie puiul cuminte si papacios!!!

SUNULE, doamna aceea era invidioasa mama...nu ca nu ar fi de bine faptul ca ti-ai revenit dupa nastere usor. Eu mi-s chitita pe lenjerii verzi, si am cateva, bine ca spusesi sa am si eu grija la poze
DIA cum e cu sangerarea?
M-am cantarit de dimineata...doar 21 kg, mai pot oare?

BUJO te asteptam cu vesti calde de acolo din Brasov...PUPICI

37 si

CLARA ANDREEA

AMR

21 ZILE

Mergi la inceput

Iar acum... pt ca citisem ca la 8,30 Camy va pleca spre spital si vroiam sa prinda si ea mesajul de la mine putem continua cu completarea mesajului!

Sun la analiza aia de glicemie provocata mi+a iesit ca reyultat 167 iar bine ar fi fost sa nu depaseasca 140. Limita maxima era de peste 200 unde sigur te incadrezi la diabet gestational. Cele care au rezultate ca mine peste 140 si pana in 200 nu au decat 1in procent de 15+20% diabet. Pe foaia de analiya doctorita a scris ca imi recomanda testul de rezistenta la glucoza de 3 h. Eu i le+am aratat doctorului dar a mormait ceva... si nu a zis sa refac analiza si m+a poftit la ecograf sa vada cat a mai crescut bebelna. Prin urmare.. nu a spus ca as avea... de altfel, dupa parerea mea nici nu cred ca ar fi avt cum sa spuna ca am sau ba... nu cred ca e concldenta doar analiza aia.
Ideea e ca ma baga in cezariana din cauza greutatii ei....a luat cam 350 gr pe saptamana. Si asta monitoriziata de 5 saptamani incoace. De la 32 sapt ea tot asa a luat ...Chiar daca ecograful are indice de eroare, chiar scrie pe foia aia ca are in jur 400 gr eroare plus sau minus cantitatea pe care a luat+o e aceeasi. Si cum mai stam inca o saptamana pana la 38 implinite... si daca mai ia inca 350..ajunge la 4kg!!!Sunt curioasa care va fi diferenta fata de realitate!
Oricum partea nasoala e ca am si colul deja scurtat!!Voi stiti cam cat se poate sta asa cu el, scurtat??

Cat despre carucior.... ne+am decis de vreo 3 sapt... am luat de la Peg Perego, tot sistem 3 in 1 +Modular Tri+Fix+, dar inca nu ne+a sosit pe culoarea pe care o vroiam noi. Pe rosu cu buline...bubbles red se numeste imprimeul!!avem oprit unul pe verde.... si in cazul in care nu ne vine cel rosu pana se naste bebelina il luam pe cel cu verde!La Inglesina am fost si noi la depozit acolo... doar ca nu mai aveau decat pe un visiniu inchis si nu ne+a placut si ne+au spus ca poate dura si o luna pana le vine transportul! Asa ca am renuntat!!!

Leaganul a sosit in Romania dar e in vama la cei de la DHL care nu mai suna odata!!!Ard de nerabdare... mai ales dupa ziua de ieri cand am aflat ca voi naste atat de repedee!!Eu trageam nadejde ca voi naste dupa 1 august!!! Dar se pare ca fi+mea vine cand vrea ea!!!DaCA mananca nene nu gluma!!Si nu am totul aranjat nici in casa...!!Incep sa ma stresez!!

Dma mai e foarte putin!!!Deja incep sa ma stresez si eu referitor la operatie!Atat de ametita am plecat de acolo ca nici nu am intrebat doctorul cu ce fel de anestezie.. nada!!Miercurea viitoare il voi intreba!!!Dar e posibil ca a doua zi sa ma si opereze!!

36+

Mergi la inceput

Anka si Erika ta e tare mancacioasa!!!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Saru'mana dulcicilor. Stiam eu ca voua pot sa va povestesc orice, pt ca ma intelegeti!
Da' sa stiti ca prea bine nu arat eu. Ok, am slabit bine dupa nastere si port clamitzele alea in par si bluzite colorate. Dar din cauza socului am albit. Si am muult par alb in varful capului si la fatza sunt imbatranita. Da' ce mai conteaza, atata vreme cat am "chestia":) minunata acasa, bine-sanatoasa?!

Dana ai grija cu lenjeriile verzi!

Estrelush acum am inteles. In cazul asta tin pumnii sa fie o operatie usoara! Caruciorul il stiu si este super dragut si util. Hai nu intra in priza ca vin toate in timp util, o sa vezi!

Boti nu-ti fie frica, n-or sa-ti faca nimic cainii. Ma bucur ca Garghi frumos creste bine! Hihihi, sa stii ca apropos de tarife, i-am zis lui Dragos ca trebe sa ma plateasca nene, daca tot ma crede lumea bona lu' fii-sa.:)

Afara e innorat, mai tuna...da' iau si husa de ploaie si ma risc la o plimbare. Ca aerul asta mai rece sigur ii face bine.

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!!

Ce de-a evenimente!!!

Camy, nastere usoara!!! O sa te ajute DD!!!! Sunt curioasa ce ai ascuns in burtica...

Diana,LA MULTI ANI, Iuliei!!! Sa fie sanatoasa, cuminte si sa va aduca numai bucurii!!!

Ana_a, felicitari mamico!!! Refacere rapida si laptic mult pentru bebe!!! Bun venit puiutului pe lume; sa fie sanatos, cuminte si paapcios!!

Sun....ce spirit de observatie are mama ta!!! patania din parc mi-a adus aminte de o batranica care tot comenta o data in spatele meu ca fetele din ziua de azi nu mai asteapta sa termine scoala ca sa faca copii..)

Narci...nu am cum sa stau in patru labe la computer...e scaunul prea mic... Imi dai idei , insa...

Ce bine ca azi e nor afara!!! Azi trebuie s ama duc sa imi ridic concediu prenatal...

Cristina 35+ ,cu Mihai Daniel

AMR 34 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clabur spune:

mama, mama ce vanzoleala si ce euforie pe aici. Habar nu am avut de asa gasca vesela si imi pare rau ca nu am intrat mai devreme. Eu voi naste pe 1 august (probabil) prin cezariana si vin din Constanta sa nasc la Bucuresti (figuri ).
Felicitari pentru asa o comunitate legata si vesela.

Claudia: Ania 9 ani si cu Ilinca Maria 36+

Mergi la inceput