Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Am schimbat si semnatura!!!

Inca o tura de plans: pana si doctorita s-a speriat cand a vazut cat de tare imi sunt umflate picioarele. In curand nu cred ca voi mai putea calca pe ele, cand merg am niste dureri groaznice. Doctorita mi-a zis ca trebuie sa stau cu tot corpul la orizontala pentru a se vedea o schimbare, dar cine mai munceste atunci???

Asta este! Ce a fost mult a trecut de acum...sanatate sa fie ca picioarele TREBUIE sa se desumfle dupa nastere!

Ingry 37+ Alexandru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Felicitari noilor mamici Jjovana, Caprioara, Alina25 si Ana_a !!! Refacere rapida si pozici cat de repede! sa aveti niste bebelusi sanatosi, papaciosi si cuminti!!!

Camy, bafta pt.maine! Dia si tie la fel daca e cazul!

Diana, La Multi Ani! scumpei tale Iulia, sa creasca mare si sanatoasa si sa aibe parte numai de fericire si bucurii alaturi de fratiorul ei si de parintii ei minunati!

Adriana 36+ AMR 25 zile

Mergi la inceput

M-am uitat si la pozicile cu pepenasi. Ioiiiiii ce de ingerasi!!! Sunt toti adorabili.

Camy, a venit si clipa mult asteptata. Sa ai o nastere usoara!

Mergi la inceput

M-am uitat si la pozicile cu pepenasi. Ioiiiiii ce de ingerasi!!! Sunt toti adorabili.

Camy, a venit si clipa mult asteptata. Sa ai o nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

La multi anisori, Iulia! Sa ai parte de tot ce-i mai bun si mai frumos pe lume! Diana, sa va traiasca si sa fiti fericiti!

Camy . Doamne-Ajuta!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

m-am trezit si eu...ii multumesc lui Dumnezeu am reusit sa dorm foarte bine, nu m-am trezit nici macar ca sa merg la toaleta...pe langa asta inca nu simt ca as avea emotii foarte tari, astfel incat sa-mi provoace frica sau panica...inca sunt foarte relaxata, mai greu insa cu foamea...

Multumesc fetelor pt incurajari si pt galerie...

Abia astept sa vad azi ce ascund in burtica, ce e oare Darius Eduard sau Timeea Cristina...mmmm...azi vom afla cu siguranta.....si abia astept sa-mi vad puiul...puiul meu...

Ma gandeam ca bebe a fost conceput intr-o marti...si se naste tot intr-o marti......

Cris a plecat pana la firma ca sa puna baietii la lucru...si se intoarce pe la 8:00..pana atunci sunt singura...si nu stiu ce sa fac...cred ca incep cu un dus...mai aclc niste manusi pt bebe si termin cu totul...pt ca vreau sa uit de foame...asta ma chinuie cel mai tare...

Cami 39s+, cu ?????????

De azi, voi fi mamica...

pustai

Mergi la inceput

La multi ani pt micuta Iulia, care are aceeasi data de nastere cu a copilasului meu... sa-i dea Doamne Doamne muuuuuuulta sanatate!!

Cami 39s+, cu ????????

De azi, voi fi mamica...

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Camy la ce ora plecati spre spital?

Bai sa vedeti faza. Vorbeam mai devreme cu mama pe mess, i-am mai dat poze cu nepoata-sa. Mama : "mami, da' nu mai schimbi si tu lenjeria aia verde? ca numai poze cu ea imi dai". Io, deja cazuta pe spate incerc sa-i aduc aminte ca ea, matusa-mea si soacra-mea mi-au luat fix aceeasi lenjerie...verde. Si ca eu o schimb saptamanal, dar e drept, am pus tot una...verde, aceeasi, ca-s identice.
Pe ea a pufnit-o rasul, pt ca si-a adus aminte dar eu stau si ma gandesc...daca mama care stia patzania s-a luat de mine, oare ceilalti oameni ce-or spune? Am probleme existentiale dis de dimineata:)

Anka ma bucur ca sunteti bine, sanatoase! A luat perfect in greutate, ca la carte!

Biriiiii? Tu chiar ai disparut?

Dia ce faci? Cum esti cu sangerarea?

Ralu pai eu as vrea sa vina ambele Mirunici, daca se poate!

Ingry mai da-l incolo de job si stai si tu cumintica. Mai ales acum pe final e foarte important sa ai grija.

Ieri in parc m-a abordat o doamna mai in varsta, care impingea un carut cu un bebe de vreo 8 luni, asa. Si ma intreaba cat are, bla bla si dupa introducere imi spune "da' sunt bashtani ceva parintii de ti-au lasat-o asa de mica". Io incurcata ii zic "pai nuuuu..." ea intrand peste mine "si cat iti dau? ca as vrea si io sa-mi gasesc altceva, ca pe asta il trimit la tzara la masa-mare". Am lamurit femeia ca nu-s bona copilului ci ma-sa:)). Si concluzia a fost "credeam ca esti vreo fata tinerica asa, ca nu arati a mama" Super compliment, nene. A ce-oi arata oare? A bau-bau???

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

...la spital plecam pe la 8:30...adica peste o ora...si eu am terminat cam tot...nu stiu ce sa mai impachetez...incep sa am asa niste emorii ..miiiici...miiiici...sa vedem ce-o sa iasa....sper ca sa iasa bine...Doamne Ajuta!!!

...Doamne...nu mi-ar spune si mie cineva ca sunt bona.....as pupa omu' nu alta...

Cami 39s+, cu ????????

De azi, voi fi mamica...

pustai

Mergi la inceput

eu de aseara caut peria de par si nu o gasesc...sa va zic cum arata parul meu???????....
...mda...mi-am facut de lucru...si pe deasupra...Cristi nu raspunde la telefon...sper sa nu ma enervez azi...si asa de dimineata....

Cami 39s+, cu ?????????

De azi, voi fi mamica...

pustai

Mergi la inceput