Strumfi de un an (iul-aug 2007) (88)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

ptiu ptiu opriti-ma ca termin capitolul singura! Se vede ca nu am de lucru zilele astea. In loc sa ma pregatesc de motz stau pe net.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Salutare, strumfime! Se simte pana la voi mirosul asta demential de prajitura calda cu branza si piersici? Da? Vine de la mine din bucatarie! Tre sa ma laud si eu ca m-a gasit azi harnicia, servesc virtual pe toata lumea cu praji si cafea. Daaaaar numai daca papati tot la pranz!

Va multumesc tuturor celor care mi-au vizionat Minunea, am tot promis ca aleg aseara poze mai recente si-am abandonat pentru un pic de bucatareala. Da' ma revansez eu! Am vazut in schimb o avalansa de poze faine de la Timi - mi-ati facut un chef de vacanta!!! -, de la Fianna - ai asa un pusti frumos si senin! -, de la Brazuca - ce-a crescut Denisa de cand n-am mai vazut-o, o adevarata don'shoara de acum - de la Lavinia: cred ca Lorinutei i-a placut mai tare tortul de cioco, ca celalalt a scapat neatins pentru poza!

jadi, cred ca pozele is toate facute aici, in Sv, prin parcuri si parculete. Si zici ca se vede fain ce-i pe acolo? Eu vesnic ma plang ca-i orasul naspa...

Mamii, multam fain ca ai apreciat si contributia mea generoasa - 50% - la crearea Unei. Dar ca s-o spunem pe aia dreapta: Una e, fizic, clona lui ta-su. Si tot ca taica-su, are pata pusa pe mine: nu m-ar scapa din ochi pentru nimic in lume. Nu mai spun ca de ceva vreme ar suge si de 15 ori pe zi numai asa, ca sa ma simta aproape. In schimb aerul asta de tara in care o tin pare sa-i fi priit, fiindca acum doarme noaptea si cate 3 ore legate, chestie care nu ni s-a mai intamplat de cand avea ea 2 luni.

Ame, la mare mergem incepand cu 7 iulie pana pe 14 probabil. Daca sunteti si voi acolo - si oricine mai are timp si chef sa ne cunoasca - cu mare drag ne vedem. De-abia astept sa vad bebeii pe plaja, la joaca, si noi la un Pepsi rece (sau ce vrea fiecare)! Plus ca-s buna de cinste - Una implineste un an la mare, asa ca dau de baut la toata lumea! Aviz amatorilor!

Timi, cum merge somnul vostru de noapte? Citisem mai demult ca incercai sa obisnuiesti strumfita sa adoarma fara san...

Carla, nu-ti fa probleme! Nu e Saby singura strumfita precoce din gasca, asa ca relax! (Eu glumesc acuma, sper sa nu se inteleaga altceva!) Ideea e ca fiecare copilas e deosebit, eu chiar nu mi-am pus problema ca ai exagera in vreun fel sau ai minti, la fel cum iau de bun orice povesteste aici fiecare mamica pe care am mai citit-o. La fel, nici prin cap nu-mi trece sa-mi compar copchila cu a altcuiva - are saracuta timp sa fie etichetata, catalogata, notata in momentul in care ajunge la scoala. Se vor gasi acolo destui oameni de treaba care sa-i spun aca ea e mai putin buna decat X fiindca X face liniutele mai repede sau decat Y, fiindca Y e mai popular, mai descurcaret etc. Deocamdata imi vad copilul perfect asa cum e, liber de orice ierarhizare. Iar Saby e o dulce si-o frumoasa si e pe lista mea de favorite, na! (Si am o lista lunga, sa fie clar!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Corina, am admirat-o pe Deni si raman la parerea mea ca e delicata si extrem de finuta.
Imi place masinuta pe care o impinge. De fapt cred ca e un doi in unu, pt ca vad ca sta pe ea ca pe o tricicleta. Ei ii place? Se joaca cu ea? Daca ai putea sa-mi spui de unde ai luat-o si cat costa ti-as fi recunoscatoare. Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Lia, eu tind sa cred ca mergeti de pe 7 aug nu iulie hihi

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
citat din mesajul lui Amethyst

Lia, eu tind sa cred ca mergeti de pe 7 aug nu iulie hihi

Tind sa cred ca ai dreptate. Da' in august ne putem vedea, ce spui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

La Multi Ani Maria Raluca si David Eric, sa va dea Dumnezeu sanatate si istetime.

Incerc si eu sa vad poze du Denisa si Matei insa imi merge f greu netul, nu vrea sa le incarce.

Lia buna placinta faci cand vrei !!

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Luna1

Asa ca sa rezum, m-am bucurat atunci pt Daria iar acum ma bucur pt printesa mea deopotriva caci stiu ca asta nu inseamna neaparat ca Daria va ajunge presedinte si fie-mea numai prim-ministru. Ci amandoua actrite pe Broadway.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Neaparat cu propriile stele pe "Bulevardul Gloriei" de la Hollywood. De aici si vine defapt - 'mamica de stelute'.

Carla nu trebuie sa te superi, insa este normal ca nu toate sa fim la unison ci sa gandim si sa filtram un mesaj diferit. Astfel ca eu nu am pus la indoiala progresele absolut uimitoare ale Sabinei. Din toata inima o felicit insa, trebuie sa recunosti, din graba sau, pur si simplu, din prea multa mandrie (ceea ce e firesc) ai scris cu un aer putin exagerat. Cum spuneai si tu, faptul ca ti-a adus litera G nu inseamna ca stie litera G (asa cum reiese din mesaj) ci doar ca a fost o coincidenta uimitoare. Sau ca se piaptana singura. Eu stiu ce ai vrut de fapt sa zici: ca te imita si ca isi duce pieptanul spre cap incercand sa se pieptane singura. Asa face si Daria dar ca intotdeauna are pieptanul invers si numai pieptanat nu-i ala, e doar o imitare a activitatii asteia, pe care o vede/ simte zilnic, la ce par are.
Felicitari pentru mica printesa precoce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Vedeti daca aveti fete cu par lung? Se piaptana!Fie-mea cu prosopu' doar!

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare si la multi ani sarbatoritilor de azi, Maria Raluca si David Eric!

Andreea, multumim de intrebare; nu prea am avut timp de pus poze (ma bucur ca macar fac poze la copii).
Lia, vroiam sa-ti spun de mult ca mi-a placut asa de mult numele 'una', incit l-am pus la masina (bine ca n-ai copyright).

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Ioana ma bucur ca mai dai si pe la noi. Hai poate ne pui si vreo doua poze.
Inteleg ca te solicita mai mult noul job ? E OK ?

Mergi la inceput