Strumfi de un an (iul-aug 2007) (88)
Raspunsuri - Pagina 8
jadi spune:
La Multi Ani Maria Raluca si David Eric, sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
Mai am 61!
Deni &
Vlad & Tudor
Luna1 spune:
Helou natiune.
Ame sanatate multa lui J.
Corina ma bucur sa va vad din nou si sa citesc numai vesti bune.
Eu la munca si azi. Si lis a devenit mai plangacioasa, si ce ma termina uneori, foarte mamoasa. Dimineata urla daca o pun pe jos la joaca si se urca inapoi in pat si urla de acolo. Seara cand vin de la serviciu nici sa nu indraznesc sa o dezlipesc de mine ca pana aici mi-a fost urlaaaaa. Asa ca gatesc cu copilul in brate va dati seama ce mancare iese.
Carla eu zic sa nu te enervezi si sa incerci sa intelegi motivele fetelor carora li se pare incredibil. Personal nu consider ca minti ci ca esti o mamica mandra insa imi dau seama ca pot fi mamici care se pot impacienta ca ai lor nu fac asa. Eu asta incercam sa explic mai sus, Sabina e un caz deosebit nu e un sablon dupa care trebuie sa ne catalogam copiii.
Eu la Cosmin imi aduc aminte ca la nici 2 ani stateam pe banca si el se dadea singur pe tobogan, fugea, se dadea pe bare (doar in leagan avea nevoie sa-l imping) si toata lumea se crucea ce dezvoltat era. Plus ca facea propozitii si vorbea super bine la 18 luni. Sincer cam asa e si acum, engleza a prins-o intr-o luna iar ieri s-a catarat pe stalpul de iluminat din fata casei.
Pe de alta parte Adelise face putin in comparatie cu multi copii de aici, are ritmul ei propriu insa e activa ca un viezure, sanatoasa tun, si fericita. Asta ma intereseaza in competitii de dezvoltare nu intru nici macar cu prietenele mele din viata reala deci clar ca nici pe forum.
Hai ca mai si muncim azi.
P.S. Iulia din Germania ne mai citesti? Musetto?
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Luna1 spune:
La multi ani David de Loredana si Raluca de Safira. Sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri!
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Miillyy spune:
Carla
,nu am vrut sa incep o disputa, de aceea am si editat post-ul.
Luna
, foarte frumos spus
brazuca25, bine ai revenit pe forum. Ce investigatii i-ai facut Denisei dupa infectia urinara si unde? Cistografie cumva?
La Multi Ani Maria Raluca si David Eric!
M. si
Mihnea
http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1
andreea c spune:
Hello!
David si Raluca! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii.
Loredana asteptam poze de la petrecerea srumfuletului. 
Timi, Carla multumesc pentru informatiile legate de aparatul foto. Eu tot spre Canon inclinam
, mai precis Canon PowerShot SV750.
Jadi spor la treaba!
Fianna e superb Matei
.
Ioana75, Luna, Brazuca cand mai puneti poze cu strumfitele? ...Eu intreb care nu am mai pus de un car de timp. ![]()

Andreea si
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
xerxe2005 spune:
Razvan al meu nu are inca nici un dinte, dar tot prinde sfarcul in gingii si il strange de ma trec toate caldurile. Eu il alaptez de mult intansa pe pat, ca in alta pozitie nici nu sta. De altfel si asa, cu tzatza in gura se intoarce, se rasuceste, se urca cu funduletul pe mine si "lupta si dai si impinge". In cel mai bun caz, dupa 20-25 de minute de lupta din asta, dupa ce a supt, a mai coborat din pat, iar a urcat si iar a supt si tot asa, adoarme cu tzatza in gura. Apoi incerc sa i-o scot si simte si se trezeste imediat cu plansete. Iar ii dau tzatza, mai suge 2-3 minte, iar i-o scot ca ma suzeteste si dupa 2-3 tentative de astea reusesc si eu sa ma ridic din pat si sa il las adormit. Se foieste in pat, ma cauta in somn si cam dupa 35-40 minute se trezeste si daca nu sunt langa el, plange si se trezeste de-a binelea. Daca sunt si reactionez rapid cu tzatza sau biberon de lapte praf, adoarme pentru inca 35-40 de minute.
Cam asta e odiseea noastra cu somnul. Care se cam repeta si noaptea.
Eu personal ma declar ingrozita de procesul intarcarii. Nu stiu cum o sa fac sa nu mai fie asa dependent de tzatza.
Luna, sa stii ca nu fac aproape nici o miscare fara el, sta lipit de mine si cum inca e usor, il tin in brate si mai fac cate ceva cu o mana, dar in curand va creste si nu voi mai putea nici sa mestec in cratita cu el in brate.
Si e marait si daca suntem mai multe persoane in camera, numai la mine vrea in brate.
Vrea sa mearga, dar nu are curaj decat tinut de manuta si daca cumva il apuc de manuta nu ma lasa pana nu facem ceva km de plimbare sau mers in cerc. Daca vreau sa ma opresc, sa mai trec la treburile mele, iarasi am scandal.
Face pa-pa, recunoaste masina-bibiu, stie care e catelu' si calutu'-dii-calut.
Si cel mai mult imi place cum da din cap a aprobare cand ii dau ceva de mancare ce ii place si cum neaga cand ii dau ceva ce nu ii place. Si il intreb "E bun?Da?" si el da din cap si mai si spune "Dddda!" apasat.
http://community.webshots.com/album/564132308jxvgZC
brazuca25 spune:
quote:
citat din mesajul lui Miillyy
brazuca25, bine ai revenit pe forum. Ce investigatii i-ai facut Denisei dupa infectia urinara si unde? Cistografie cumva?
I-am facut azi eco abdominala (a doua, ca prima a fost in aprilie dupa prima infectie urinara), apoi cistografia care spre surprinderea mea nu a fost chiar atat de ingrozitoare cum citisem. E adevarat ca a tipat Deni non-stop dar a fost plansul de "lasa-ma in pace" nu cel de "au ma doare". Trebuia sa scapam de incertitudinea asta.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletzwww.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
brazuca25 spune:
Cele mai recente poze le gasiti AICI
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
brazuca25 spune:
xerxe2005 parca ma descrii pe mine cu adormitul fiica-mii. Aceleasi "ritualuri" stil lupte greco-romane le avem si noi, si ziua si noaptea. Eu ziua ca sa o adorm o pun dupa ce ii dau sa suga si doarme in bratele mele, in balansoarul pe care il am de cand era bebe mic mic si doarme si cate doua ore uneori (mai rar).
Noaptea de mult nu mai doarme bine. E mare dezastru. face ture prin pat, se vaita, geme nu stiu ce sa ii mai fac. Nu e de la dinti ca si cu o doza de nurofen la fel a facut. Plus ca daca se trezeste clar numai cu tzitzi adoarme la loc. Asta de vreo 5-6 ori pe noapte. Sunt mai ametita de somn decat eram in primele luni dupa ce s-a nascut.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri