Strumfi de un an (iul-aug 2007) (88)
Raspunsuri - Pagina 18
ioanaiub spune:
Alina am aruncat un ochi si pe la odisee si a inceput sa-mi para rau ca nu v-am "cunoscut" mai devreme, am vazut si poze de la intalniri cu burtici si va invidiam ca sunteti asa o comunitate frumoasa, ca va impartasiti trairile si experientele dar nu am simtit ca ar fi bisericute, va vedeam asa ca pe o comunitate, ca pe o familie "largita", e drept ca unele sunt cu "state vechi" pe aici dar am incercat sa ma strecor pe aici si vreau sa cred ca acum sunt si eu o membra a acestei frumoase familii ... 
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
lorinaoo1 spune:
Ioana esti o membra a acestei familii
Am vazut filmuletul cu Mara care incerca sa sufle in lumanarea de pe tort
, ce dulce era. La multi ani pt buni Nely 

. Mi se pare ca Mara seamana tare bine cu bunica.
Alina.a, Ioana
multumesc pt aprecieri 
Tzontzonica mea
Lorina Maria (5 iulie 2007)
Miillyy spune:
Buna diminetza si de la noi!
La multi ani !!!David Vlad - redai
Adina Nicoleta - pepi
Lavi, esti foarte talentata.Mi-ar placea sa am si eu timpul si indemanarea sa fac asemenea minunatii.
alina.a, iti dorim sa scapi cu bine de perioada asta mai grea si sa plecati in concediu ca meritati din plin. Iar cu alaptatul, draga mea, eu zic ca e foarte bine ca Elisa s-a obisnuit cu laptele praf. E foarte greu sufleteste pentru mamica sa renunte la alaptat, simti ca pierzi ceva unic, dar o sa treceti cu bine peste momentele
astea.
ioanaiub si eu chiar cred ca suntem o familie extinsa aici pe forum si ca orice familie, avem si momente frumoase si momente mai tensionate.Eu am gasit intotdeauna aici raspunsuri la intrebari, incurajari, cuvinte frumoase ... Mie imi suntetzi drage cu toatele,ca sa nu mai zic de plozii vostri
- cei mai frumosi si mai destepti!

M. si
Mihnea
http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1
otim spune:
multumim tuturor mamicilor pentru urarile facute
si va iubim ![]()
LA MULTI ANI Adina Nicoleta
LA MULTI ANI David Vlad
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
jadi spune:
La Multi Ani Adina Nicoleta si David Vlad, sa fiti sanatosi, voiosi, voinici!
Ok, mai am 48, cine se baga? ![]()
Deni &
Vlad & Tudor
mamii spune:
La multi multi anisori Adina Nicoleta si David Vlad
Lorinaooo deci este superba salopetica ...eu mi-as deschide un magazin de hainute online in locul tau PE BUNE!
Cafera asteptam poze cu printesicile!Cred ca este super sentimentul asta care te incarca cu bucurie pana la lacrimi...Si eu de multe ori il admir pe alex cand doarme si simt ca leshin de fericire... mi se pare ca cuv ' te iubesc' este prea putin pentru a-mi exprima sentimentele fata de un omushor asa de mic care mi-a 'furat' toata inima
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Un AN de FERICIRE
povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe
Ioana75 spune:
Buna dimineata si la multi ani sarbatoritilor din ultimele zile, Andrei, Iaris, Laurentiu, Adina si David!
Otilia, sa va traiasca baiatul!
Dana, multumesc de intrebare
. E foarte fain la noul serviciu, dar am asa o retinere sa stau pe forum (in mai toate firmele e monitorizat traficul, chiar daca nu zice seful
). Iar acasa ma joc, nu mai am timp de net. Poze nu am mai pus de foarte mult timp, dar din fericire am o mama internauta care isi updateaza www.elenat2005.piczo.com/?cr=4" target="_blank">site-ul ei cu pozele copiilor mei (are mai multe sectiuni cu poze).
Lia, bineeee, am retinut, dau Pepsi
. Anul asta ajung doar pe fuga la Botosani, dar poate la anul o sa stau mai mult si ma achit de datorie. Ce frumos nume, Medeea
- sa va traiasca nepotica! Eu nu am tinut lectii nici Mirunei nici Smarandei; Miruna arata cu degetul si ii spuneam ce e, Sma vad ca nu arata dar prinde asa, din zbor.
Simo, mi-a placut si mie poza 'asortata'
.
xerxe, m-am uitat si la pozele voastre de pe malul marii, frumoase.
Lavi, si eu m-am gindit la Oanabbb si operatia de sini; era programata acum citeva luni. Am admirat gogosarul
. M-ai speriat ca nu-s normala
daca n-o laud pe Sma, asa ca:
Va zic din nou ca Sma merge singura de la 9 luni si un pic, e foarte curajoasa, o atrag jucariile Mirunei aproape in exclusivitate, lipeste si dezlipeste abtibilduri din carti, pune chestii pe batz, incearca sa puna piese de puzzle dar nu le pune chiar unde ar trebui puse
. Daca vrea ceva nu se lasa pina nu obtine (consider asta o calitate, sa vedem pina cind
).
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
CarlaV spune:
Lavi, superb gogosarul, bravo, esti o mamica talentata.
Cafera, fericirea voastra razbate din fiecare cuvintel, ma bucur mult de tot pentru voi
.
Ioana, felicitari pentru Miru si Sma, esti foarte norocoasa, sa fie sanatoase in continuare si sa te bucuri de ele. Sma e mortala cu codite si in galeata, Miru e deja domnisoara cu pantofii tai, iar tu esti slaba si vesela, bravo
.
Eu nu mai zic ce face Saby ca sa nu lezez pe cineva "mai neexperimentat", o sa povestesc cu fetele in particular.
sarbatoritilor de azi, Adina Nicoleta si David Vlad.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ioanaiub spune:
Ioana, hai ca m-ai dat gata cu mama ta, e u internauta in toata regula ... am admirat o gramada de poze frumoase cu doua fetite superbe ... sa-ti traiasca, si ele si mama ta 
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
cafera spune:
Ioanaiub, nu m-a luat somnul si din cauza ca ieri s-a implinit un an de cand doctorii nu imi mai dadeau nici o sansa la viata. Starea mea era critica, analizele fiind foarte degradate, si organismul nu raspundea la tratament. Cand mai multi doctori iti spun sa te rogi la Dumnezeu, constientizezi dureros de limpede ca atat ti-a mai ramas. Probabil ceva de dincolo de noi a hotrat ca Ilinca trebuie sa se nasca si ca fetele trebuie sa se bucure de mama lor. Iar de atunci stiu sigur ca acel ceva a fost Dumnezeu. Azi noapte am rememorat prin cate am trecut si m-am bucurat de ce am.