Strumfi de un an (iul-aug 2007) (88)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
citat din mesajul lui ioanaiub

nu vreau sa torn gaz pe foc dar inteleg ca sunt persoane care sunt citite pe acest forum si care nu? de ce asa? eu citesc pe toata lumea, consider ca toate care suntem aici avem ceva de spus si chiar ma intereseaza ce spune fiecare ... sa inteleg ca se citeste selectiv? nu pot sa cred ...

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Ioana, nu-ti face ganduri, cititul selectiv nu e o regula. Doar ca uneori, in trecut, cand au mai fost oarecari discutii, au fost replici de genul "daca nu va convine ce scriu atunci nu ma cititi". Oricum, vei vedea, discutiile noastre sunt constructive si civilizate, de altfel e cat se poate de normal sa existe si sa acceptam ca exista diferente de opinie.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Nico ce frumoasa e Andra in costumas de tarancuta, dar si mai bine ii sta cu rochita cu flori Chiar ca e pacat ca nu ai o poza cu tine copil in costumasul ala. Bravo tie ca ai curaj sa faci buba la tzatzi, zic eu, o fricoasa care nu stiu de unde a avut curaj la ceza (ba stiu, pt minunea mica).

Ioana nu te supara, in graba se mai citeste printre randuri, cum spunea si Anto. De ex, daca eu am ramas in urma cu vreo 2-3 cap mai mult rasfoiesc, dar asta nu inseamna ca citesc selectiv. Si cum spuneam si la ultima disputa... s-a mai discutat despre bisericute si inca sa va mai discuta, e un subiect prea incitant

Paticut tare frumos ai mai scris, exact ce trebuie, cu bun-simt si la timpul potrivit Un pt we prelungit.

Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Si acum sa va arat de ce sunt mai laconica in ultima vreme si de ce pierd eu capitole (nu e cazul ultimului ). Aveti aici motivul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Repede repede sa nu treaca ziua de 17 iulie!

La multi ani Laurentiu, Andrei si Ianis! Sa aveti o viata minunata alaturi de mami si tati.

Simo sunteti mult prea frumosi. Fara cuvinte.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

mai ma ucideti cu croitoria! eu is paralela! mereu mi-am dorit sa fiu capabila de asta, dar nu-mi ramane decat sa admir munca altora....iar modelul...ce sa mai zic

Luna...multam fain! si voi sunteti o familie tare reusita si nu numai fizic.

Anto...inteleapta ca de obicei. Io tac, stiti voi ca sunt musulmana, deci nu fac parte din nicio biserica

pace pace! heheheh

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de ieri, azi si maine!

Simo, sunteti frumosi rau de tot! Te si vad peste cativa ani incadrata de barbatii din viata ta si tu tot liceana fiind (imprumut vorbele Oanei). Casa de piatra fratelui tau!

Tarancuta de la Valcea mi-a placut si mie.

Lavi, cum e cu talentul de croitoreasa? Sa punem totul pe inspiratia care ti-a dat-o modelul? Sunt sigura ca vei reveni in forta intrucat inceputul e promitator. Felicitari!

Daca tot nu am dormit pana la ora asta, sa va spun ca azi am alergat dupa turta pt mot si tort. Pana la urma am dat comanda, sper sa fiu si multumita.
Alexia s-a intors de la munte si m-a coplesit cu imbratisari si pupicuri. Ne-a facut cate un cadou, atat mie cat si Ilincai si m-a emotionat pana la lacrimi. Cat despre revederea dintre ele doua, nu am cuvinte sa descriu...Au fost chiote din ambele parti, topaieli din partea Ilincai, avalansa de vorbe din parte Alexiei si dragoste multa. Au stat toata seara ochi in ochi, Alexia i-a povestit ca o adevarata sora mai mare ce a facut, iar Ilinca a sorbit cu gura cascata toate vorbele si din cand in cand ridica din umeri si zicea: "Da, da!", dand aprobatoare din cap. A urmat o baie cu chicote si au adormit tot impreuna, de unde mi-am dat seama ca s-au dorit tare mult. Am fost tare fericita vazandu-le si am multumit lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. Le-am vegheat somnul ore bune si m-am gandit ca nu exista fericire mai mare.

Alexia, la cei 8 ani, este aproape o domnisoara, de o delicatete rara. Ilinca se apropie de prima ei sarbatoare aniversara si clar nu mai e bebe, deja se intrevad trasaturi de fetita. Ma izbesc asemanarile dintre ele, dar si diferentele.
Si daca e sa vorbesc de asemanari comportamentale, Alexiei ii placea acum 7 ani sa se joace cu sticlele: potrivea si insuruba dopurile cu o placere... Intamplator am descoperit ca si Ilinca e fascinata de "jocul" asta. Iubeste o papusa ciufulita (preferata Alexiei la vremea respectiva) si o taraste exact cum facea si surioara ei, dupa care o leagana pe picioare. Au amndoua un simt al muzicii foarte dezvoltat, iar Ilinca a priceput ca in timpul dansului se misca si picioarele, numai ca le muta pana ajunge aproape in spagat, figura care parca a copiat-o de la sora ei mai mare, pe cand aceasta avea varsta ei.
Totusi, Ilinca e mult mai independenta, cere afectiune, dar si libertate. Insa Alexia nici acum nu m-ar imparti cu nimeni, iar faptul ca si-a dorit-o pe Ilinca si ca accepta sa fiu mamica andurora in egala masura, ma emotioneaza pana in adancurile mele si imi dau seama cat inseamna Ilinca pentru ea. Ne pastram totusi momentele noastre de maxima tandrete, in care ne dragalim si isi incarca bateriile si constientizeaza ca nimic nu s-a schimbat in dragostea mea pentru ea.

Pupici!

Mergi la inceput

Neata! Azi sunt mai matinala, de pe la 4 Deci cafeluta e gata de mult timp

Simo nu e meritul meu 100%, am avut tipar din revista Burda

Cafera cand m-am apucat de salopeta asta chiar ma gandeam la tine, de fapt la conversatia noastra mai veche. Sa zicem ca am descoperit ca pot trage niste cusaturi acolo
Ce fain povestesti tu despre fete si relatia frumoasa dintre ele Parca as mai vrea o surioara pt Lorinush, dar inca nu e loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

LA MULTI ANI David Vlad - redai
LA MULTI ANI Adina Nicoleta - pepi

Lavi ce frumos ca ai talent la croitorie ... cand ne mai bucura si Cafera cu ceva rochite asortate?
David e tot la bunici, sunt curioasa daca va reactiona la fel cu Alexia cand se va intoarce acasa ... oricum Alexia e mai mare, intelege mai multe, David nu pricepe prea mult cum e cu relatia asta intre frati, deocamdata el e la faza in care nu imparte jucariile si tot ce are Mara vrea si el, jucariile primite de Mara la ziua ei au fost inaugurate de David ...

azi e ziua mamei mele LA MULTI ANI Buni Nely , ea vrea sa petreaca vreo trei zile, noroc ca e week-end, sper sa-i reuseasca petrecerea campeneasca programata pentru maine, sa avem parte de vreme frumoasa ... o sa pun poze ca tocami si-a luat sotul o "jucarie" noua si acum se "antreneaza"

Nico vazand tarancuta ta mi-am amintit ca si eu aveam costum de tarancuta, o sa o pun pe mama sa-l caute dar cred ca e mai mare, parca il aveam pe la gradinita ...

Lia nu ne dai si noua reteta ta de placinta? sau ai grija de silueta noastra, ca tot suntem unele la cura de slabire

Cafera observ ca esti "pasare de noapte" ( nu te supara pe mine) sau nu ai putut dormi de emotie ca s-a reintregit "gashca"

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

buna dimineatza!
lavi felicitari ,fff faina salopeta.
ioana cand ai timp citeste capitolele de la odisee si ai sa vezi ca existam de prea mult timp si cu bisericute si fara ca sa ne mai suparam acum asa de usor...au fost ele "vremuri mai grele"
timi-cristina ati avut intr-adevar subiecte tare faine de pozat.abia astept sa va revad,iti dai seama ce vor mai povestesti ele fiecare cu limba ei.si ce ture prin mol bagam....
eu sunt ca deobicei zombi de somn dar e o stare specifica mie cred,oare cand ma voi trezi odihnita?...
sa stiti ca faza cu muscatul e trecatoare,nu stiu daca va aduceti aminte dar pe la 9 luni si eli mi-a facut asta si apoi nu o mai dezlipeam de san,il pupa il dragalea...acum stam bine la capitolul lapte praf,a tolerat humana ha,dar o enerveaza sa mai suga,suge fff putin...tot trag de ea dar ....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Luna spune-mi te rog daca as putea sa-ti raspund aici despre musafira ta, si nu la celalalt subiect, ca sa nu fie deranjata persoana respectiva de le generale.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput