Strumfi de un an (iul-aug 2007) (88)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

va salut dragelor.....

mai fetelor lasati bisericutele, manastirile , troitele sau ce-or mai fi ele... bucurati-va de fiecare zi pe care o petreceti cu copilul vostru, bucurati-va ca va zambeste , bucurati-va de manuta aceea scumpica care se reazema de sanul vostru sau va apuca cu tandretea sau inocenta aceea de copil de dupa gat sau de par...bucurati-va de fiecare silaba si de faptul ca Dumnezeu ne-a bucurat cu existenta lor si cu sanatatea lor.

si ce daca merge mai repede? si ce daca vorbesc mai repede? si ce daca mananca singuri? nu sunt ai nostrii? - vorba Lunei - eu ii iubesc pe toti chiar daca nu-i cunosc..

am vazut pe tarancuta lui Nico? pai spuneti-mi care dintre voi nu a simtit asa un fior de bucurie si mandrie? care nu s-a gandit sa mai faca "sex odata" ca sa aiba o dulceata ca a ei?

va iubesc dragelor cu tot cu puii vostrii.....fie ei fetite (printisoare) sau baieti(cavaleri)

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru

Mergi la inceput

si intructa ieri nu am intrat si week-endul imi este prelungit acasa ca-mi pleaca bona pentru trei zile urez cu intraziere sau in avans la multi anisori cu multe bucurii sarbatoritilor:

David - de Eva
Maria Raluca - de safira1

pentru azi:
Laurentiu Ovidiu - de Otim
Ianis (doamne ce nume de grecotei cu piele de maslina si miros de portocala imi evoca numele copilului asta) - de Oanabbb
Andrei de Nonna76

pentru 18 iulie
David Vlad - de Redai
Adina Nicoleta - de Pepi

pentru 20 iulie (si aici lista e lunga ca pe 13 iulie)
Daria Stefania - de Ddanagh
Alexia Ilinca de Alexia 2007
Vlad de roxanadum
alexandru de pap elena
Denisa Maria de Brazuca (scumpica printisoara ai Doamna!!)
Eva Maria de pitzirica30
si nu in ultimul rand Dragos Cristian de MadalinaSC.

sa cresteti mari, sa va ocoleasca necazurile, sa fiti mereu zambitori si veseli si sa aduceti lumina si bucurie parintilor vostrii.

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Multumesc paticut Foarte frumos ai spus.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Alina eu va credeam la Croati deja si chiar ma gandeam ce fain de voi. Imi pare rau ca aveti necazuri cu soacra, sper sa-si revina iute si sa va puteti bucura de vacanta la care visezi de-ata timp. Soph a fost in centrul atentiei la BBQ dar de baietii astia doi ne-a placut in mod deosebit de-aia nu i-a cenzurat si pe ei sotul. Lasa sa roiasca baietii in jurul lor ca asa si trebe. Cand ne-om vedea la anu (asta daca nu faceti voi o vizita la Dublin)o sa schimbe fetele noastre impesii despre baietii irlandezi si roamni, papusile vor fi un subiect prea banal ca sa merite atentie Rad io acum da peste cativa ani....

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Laurentiu Ovidiu, Ianis si Andrei!
La multi ani pentru 11 luni si lui Miron Petru si un pupic special pentru Merwana Tahira.

Miillyy, nu esti printre cele pe care nu le citeam pana acum si nu cred ca o sa ajungi, am asa, un feeling .
Lia, multumesc, oricand vreau inca o portie de ceva dulce, mai ales daca e placinta aceea dupa care-mi lasa gura apa. Verisoara mea si fetita sunt foarte bine, multumesc pentru urari, dar e deosebita povestea cu taxiul si capsorul fetitei. Mie mi-a placut mult, din pacate nu eram in oras cand a avut loc evenimentul. Despre cum invata Saby, eu n-am ghidat-o pana acum, dar i-am raspuns la intrebari. Adica povesteam mai acum vreo 2 luni cum intreaba continuu "asta?, asta?" si cum ii ziceam de 100 ori pe zi tavan (de exemplu). Dupa o vreme a inceput sa o intrebe sotul "unde tavan?" si ea il arata cu degetul si zicea "asta". Cam asa a fost cu toate cuvintele pe care le stie (nu mai spun cate).
Luna, da, asa voiam sa spun si eu .
Monicabo, si eu.

Iar fug la treaba, off, nu se mai termina, asa e cand muncesc in salturi.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

quote:
citat din mesajul lui CarlaV

Miillyy, nu esti printre cele pe care nu le citeam pana acum si nu cred ca o sa ajungi, am asa, un feeling .

nu vreau sa torn gaz pe foc dar inteleg ca sunt persoane care sunt citite pe acest forum si care nu? de ce asa? eu citesc pe toata lumea, consider ca toate care suntem aici avem ceva de spus si chiar ma intereseaza ce spune fiecare ... sa inteleg ca se citeste selectiv? nu pot sa cred ...

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Andrei!!!!

Laurentiu!!!!

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui ioanaiub
nu vreau sa torn gaz pe foc dar inteleg ca sunt persoane care sunt citite pe acest forum si care nu? de ce asa?

Atunci nu turna . Am explicat mai devreme si nu sunt singura care procedeaza astfel, poate doar singura care o spune atat de direct. Am preferat sa fac asa decat sa nu mai citesc deloc, cum o fac alte fete din aceleasi motive. La inceput am fost si eu ca tine, citeam pe toata lumea si eram draguta si amabila cu toti. Ma opresc aici daca tot sunt off-topic, daca mai zic ceva imi sar iar fetele in cap.

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

multumesc CarlaV pentru gandurile tale si pentru "doar" cele 11 lunisoare ale noastre.

suntem mici dar voinici si pot spune chiar ca facem concurenta Sabinei adica suntem harnicuti sa crestem si sa ne dezvoltam repede, repede!!!

si eu trimit un pup dulce Merwanei Tahira pe care sper s-o mai citesc pe aici.

pe luni.. ...

Mergi la inceput

Felicitari pentru progrese! Ii transmit Merwanei gandurile voastre.

Pe mine m-au apucat nervii: ma chinui de 3 zile sa-mi gasesc timp sa ma spal pe cap, in sfarsit doarme fii-mea ziua si am intrat in baie, m-am udat pe tot parul cu apa fierbinte, ca apoi sa-mi dau seama ca e oprita apa rece . Cu ocazia asta mi-am stricat coafura la care am muncit 2 ore si n-am putut nici sa ma spal, nu mai suport sa stau la bloc si fiecare sa inchida apa dupa cum are chef!
Mi-am varsat of-ul, parca m-as indulci cu niste placinta, Lia, unde esti?

Mergi la inceput