Strumfi de un an (iul-aug 2007) (88)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Otim draga , eu in fiecare zi de 4 a lunii plang...asa mai timid, imi curge o lacrima de fericire, de nostalgie nu-s de ce, cert e ca ma uit la Albastrel si-l vad cum creste, cum descopera lumea, cum devine baietel...mi-e dor de bebele meu nou nascut, de primele zile, chiar si de momentul nasterii.
Lacrimutele in zilele de nastere sunt normale si acceptate.
Hai , sa iti traiasca strumful si sa va aduca bucurii sa nu le puteti duce!

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Lia, la noi Jasmi a invatat mult prin imitatie sau cum toata ziua imi arata cu degetul cate ceva si eu ii explic, cam asa. N-am facut 'lectii' cu ea, acum intr-adevar o invat si eu cum sa coboare din pat fara sa dea cu nasu' de parchet. In rest, sa exploreze si eu sa fiu langa ea sa-i spun cand ma 'intreaba'.
Cu siguranta ne vedem la mare. Vorbim la telefon.
Am deschis un subiect la Psihologie despre copiii precoce pentru ca mie mi se pare foarte interesant fenomenul (desi nu face parte din familia noastra).

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Adineaori am gasit pe DC pe cineva cu nick-ul AmethystRain, iar eu adresa de email o am pe RainAmethyst
Am crezut ca am halucinatii

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Salutare strumfarie!
La multi ani! dragi strumfi ce va serbati azi!
La multi ani! dragi strumfi ce ati suflat deja in lumanari!
Sa aveti parte de tot binele din lume!

quote:
citat din mesajul lui lorinaoo1
Ca mi-am adus aminte, oare Oanabbb si-a mai facut operatia aceea plastica la sani?

Nu cred ca era vorba de Oana. Eu vreau. Raspunsul e inca nu. M-am gandit sa o fac in toamna. Deocamdata strang bani caci e destul de scumpa.

Daca va era dor de domnisoara mea am pus poze cu micuta tarancuta . Aceleasi hainute le-am purtat si eu cand eram de varsta ei.

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani Laurentiu Ovidiu, Ianis si Andrei! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

Inapoi la munca!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

LA MULTI ANI Laurentiu Ovidiu
LA MULTI ANI Ianis
LA MULTI ANI Andrei

ce frumos ca mergeti la mare, noi trebuia sa mergem din 21 iulie, nu cu bilet, la Constanta, dar nu mai mergem, sotul meu nu vrea sa o lase pe soacra-mea singura, chiar azi a fost la noi sa o scoata pe Mara la plimbare dar nu a putut pentru ca ametea si ii scazuse tensiunea, asa ca a zis ca nu se incumeta cred ca vom vedea marea doar in septembrie, cand mergem in Rodos, pana atunci poate mai mergem la strand, la Bazna sau la Ocna, ca e tare frumos si pe acolo ... David are oricum parte de "strand" in fiecare zi, ca i-am dus piscinuta in curte la mama

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Azi e zi cu sarbatoriti unul si unul. Asa ca sa transmit eu felicitarile si apoi merg sa-mi culc odorul (care odor sta pe burta si cred ca face ceva urat mirositor, dar in pozitia asta? ma rog...Te pui cu placerea omului....)

Asadar...

La multi ani,Andrei de Nonna!
La multi ani, Laurentiu Ovidiu, puiut de Otilia de Timisoara
La multi ani, Ianis de oanabbb(si eu stiam ca si oana vrea operatie)
Sa cresteti mari si frumosi. Si destepti. Si cuminti. Si ...

Nico mandra foc tarancuta!
Costumul e traditional din Valcea? Pacat ca nu ai o poze de-a ta cand erai asa micuta...

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

expresso??
La multi ani shtrumficilor de ieri si Strumficilor de astazi.

Bisericute sunt pestetot numai ca aici pe forum sutn cateva fete care se mandresc tare rau cu asta si vor sa scoata cat mai mult in evidenta.Eu ma amuz alte fete probabil se simt umpic date pe dinafara..

Cat despre ce face Plodu ALex cred ca e normal sa ma mandresc cu tot ce face..progresele lui sunt mai mult locomotorii decat lingvistice asa ca.... marea majoritate a lucrurilor le-a invatat singur si cu ceea ce imi bat eu capul si anume (ciao) nu il face nici in ziua de azi cand trebe asa ca am renuntat nu are dekt sa prinda singur

Despre muscatul sanului,pe mine ma musca doar cand il dureau alti dinti sau cei care tocmai ii iesheau!

am inceput sa il dezvat de sculatul pentru tzatzic noaptea aseara a plans 2 ore incontinuu dupa tzatzica lui ...AM CEDAT Idei ceva plssssssssssssssssss

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Un AN de FERICIRE

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

vizionat o gramada de strumfi frumosiiiiiiiiiiii foc

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Un AN de FERICIRE

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Laurentiu Ovidiu, Ianis si Andrei la multi ani, sa cresteti mari,frumosi,sanatosi,norocosi!

Otim plangi de fericire ca ai un copil perfect, nu-i asa?

E minunat ca putem lacrima admirandu-ne copiii, sunt atatea altele care n-au aceasta fericire, din pacate.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput