Strumfi de un an (iul-aug 2007) (88)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

nu plec, nu plec

am chef de forum acum
un moment de liniste

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

so....ca o mama mandra ce sunt, incep cu laudele

Matei merge f bine, prea bine, ca dispare rapid din raza mea de actiune..ii place la nebunie in parc, la tobogan, caluti, masinute, nisip...leaga tot felul de silabe. zice clar si cu directie mama, tata, nani, miam miam ( mancare), apa, la cafea zice ca frige (adica gestul de suflat), nana (maica-mii), bubu (taica-miu)....si mai are, dar astea imi vin acum imediat in minte.

am trecut la bibe cu cereale seara, ca nu se mai putea....si dupa urlete, am inceput sa-i explic, ca uite, mama nu mai are laptic...bla bla...si trebuie sa papi bibe...dupa 3-4 "niu" a luat singur biberonul si a papat...m-a terminat cu asta...cum pricep ei deja destul de multe!

la nunta a fost senzatia serii, normal!

acum is ocupata cu ziua lui, sa vad ce invitati, pentru ca nu-miplac musafirii, deci o sa fie un gratar, un biscuite..ceva, intre prieteni...sa ne simtim cu totii bine, fara sa slugaresc pe nimeni.

revin daca-mi amintesc ceva ce merita scris

imi pare rau ca am ratat niste zile de 1 an, a unor strumfi tare dragi mie, dar mamicile lor stiu ca din suflet le doresc tot ce-i mai bun pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Ooooo, ce mult imi place ce discutati voi in ultimele ore
Oana, Valen, Jadi ce frumos ati scris Ma regasesc si eu in raspunsurile voastre (destept psiholog, dom'le). Eu am simtit falsitatea egalitatii in dragostea pt copii de pe vremea cand eram copil (hihi, nu-i asa ca cel mai mic era si cel mai rasfatat si avea mai multe privilegii? eu am fost cea mai mare ) si apoi tot auzind-o pe socrela ca ii iubeste pe toti 5 la fel si parca imi scartaia ceva pe creier.

Lia si eu combin metodele, adica o las si pe ea sa descopere (mingea ii statea in cale si, incercand sa mearga, a dat cu sutul, de pilda, sau spune "aiai" si duce tel la ureche - a facut-o prima oara cand vb eu la tel) dar ii si indic/exemplific unele actiuni (de ex noi faceam din mana cand pleca cineva sau ne desparteam de cineva in parc si spuneam "pa-pa", ii repet cuvintele de baza de genul "papa", "apa", "nas", "ureche" etc.; ii spun ca ma doare si fac o mutra serioasa cand ma zgarie sau ma musca...). Dar in principal am incercat sa vb cu ea ca si cum ea ar fi la nivelul meu de intelegere, adica ii povestesc tot ce fac, ii spun sa ridice piciorutul, sa-mi aduca ceva, sa se duca la bunica, sa caute... si uneori chiar intelege, stie sa-mi aduca papucul, nu mi se pare ceva extraordinar insa. E in parametri, zic eu.

O sa spuneti ca sunt nebuna, dar mie imi place sa va laudati copiii. Pe de o parte pt ca e frumos tabloul diversitatii/unicitatii fiecaruia, pe de alta parte pt ca e reconfortant sa te identifici in unele actiuni/trairi si, nu in ultimul rand, pt ca eu consider ca o mama care nu se mandreste cu puiul ei nu este chiar sanatoasa, pana si mama mea, care m-a crescut spartan si nu a stiut sa ma aprecieze sau sa ma motiveze, e mandra cu/de mine. E o chestie care se simte.

Dana tocmai mi-am adus aminte ca am vrut sa vad si eu montajul dar imi apare o pagina cu sign-up

Lunito dulci pt copiii tai perfecti si bravo lui Cos ca e interesat de limba materna a mamei lui

Am vazut si eu pozicile cu Una si mai spun o data ca e o dulceata de fetita cu o privire atat de expresiva si am admirat-o si pe Miruna, puiut de Siminoc (condoleante).

Ei si daca am vazut ca nu ati dat cu rosii asta-noapte pot continua cu vorbaria, nu?

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

sper sa ajung sa ma intreb daca voi iubi un copil atat cat il iubesc pe Matei

pentru ca n-s direct implicata...pe mine m-a impresionat o vorba de-a Anyei..."nu ma puteam imagina sa iubesc un copil atat de mult cat o iubesc pe Anya!"

observati lipsa lui "la fel"

Mergi la inceput

am mai citit din urma

si pe mine ma pocneste cu peria in cap....pardon, ma piaptana matei.

ce-i fain ca se spala pe gingii singur...ii dau periuta in mana si eu ma spal pe dinti, iar el freaca la gingii cu periuta lui. la sfarsit deschide gurita si sta sa ii periez eu dintii.

cunoaste din jucariile lui, pe cele cu care ne-am jucat de-a etichetarea, normal.

stie si din fructe (tot pe cele pe care i le-am repetat obsesiv, normal)

cunoaste masina lu tat`su dintr-o mie ( ei, nu chiar o mie, dar pana acum in orice parcare se duce direct spre amsina noastra imediat ce o vede si ridica manutele sa il pun in scaun)

in genere...orice activitate repetata o executa foarte frumos, si eu raman uimita ca prima data cum intelege el urmarea lucrurilor. (de ex cum se pregateste sa il pun in scaun cand il vede, si cum cauta curele le sa se lege )

dar cel mai tare mi se pare faptul ca ma pricepe ce-i spun! imi dau lacrimile cand ii explic ceva si da semne clare ca intelege!

Doamne ce minunatie mai este si omul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

LA MULTI ANILAURENTIU OVIDIU(strumf de Otim), IANIS(oare ce face mami a ta de nu mai da pe aici?), ANDREI(Nonnaaaaaa, mi-e tare dor sa te citesc, si sa-l vad si pe Andrei)

In alta ordine de idei eu astept sampania, de la mamicile sarbatoritilor de astazi.

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel

Mergi la inceput

Neata la o cafea

Laurentiu Ovidiu, Ianis si Andrei
Ca mi-am adus aminte, oare Oanabbb si-a mai facut operatia aceea plastica la sani?
Revin...

Mergi la inceput

Simo am vazut pozicile voastre si ma tot minunez ce baiat frumos aveti si ce bine aratati voi asa asortati si gatiti de party in ultima foto. Si zici ca ai cumnata noua? Felicitari fratelui pt eveniment!

Nonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

LA MULTI ANI LAURENTIU

si pentru ca e zi de sarbatoare la noi vrem sa ciocnim un cu voi .

multumim nikole

multumim Lavi

Azi ar trebui sa fiu ... nici nu stiu cum ... sa sar intr-un picior , sa rad intruna , sa ... ca doar am fecior de 1 an ... dar eu ce fac ... plang , si iarasi plang (am inceput de ieri )... de ce ??..nu stiu asa din senin (deci mamicutele cu plansul ma primiti si pe mine in ??? )

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

si pentru ca nu suntem singurii sarbatoriti de azi uram si noi :

LA MULTI ANI Ianis

LA MULTI ANI Andrei

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput