Mamici norocoase de sept-oct 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 3
dyanira spune:
Ma imbrac sa plec la croitoreasa sa profit ca nu e cald deloc afara.Ieri a fost criminal de cald!!!Poate la intoarcere mai fac si ceva cumparaturi sa vad cum ma simt ca sincera sa fiu tare rau mai obosesc de o vreme incoace!!!
Plus ca am inteles ca nu e prea bine sa circulam singure ca putem naste in orice moment de la 7 luni incolo!!!
Diana
32+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
musettepink spune:
Neata!!!!!
ANCA SI CARLA
Andreea and pe unde umbli???????
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 9s!
31+LUCA
babytza spune:
Neata burticutze
Teomaria stai cumintica in pat si ai grija de bbelina
Anca te asteptam cu vesti bune
Valentina 28 + Matei
Asa creste gandacelul nostru
babytza spune:
La insistentele taticului, la noi apare o modificare la semnatura..
Valentina 28 + David
laureta spune:
Am ajuns si noi a seara de la mare unde a fost super.
Va pun poze pina citesc io ce s-a mai intamplat
http://good-times.webshots.com/album/563106556OyLyma
Revin
Poze
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
felicic76 spune:
ANCA si CARLA
ANCA si CARLA
ANCA si CARLA
ANCA si CARLA
nu ma mai strezes cu kilogramele in plus, tot 10 am luat si eu, de cand am citit top ingrasat in sarcina: Ana Maria Prodan 20 kg pana in luna a saptea si Nicoleta Luciu 25 kg tot pana in luna a saptea. Si Luciu chiar tb sa aiba grija la silueta, adio banuti din pictoriale
dyanira: cum nu mai putem circula singure? eu am de gand sa plec la spital de la birou, sper ca glumesti sau asa rau o sa fie?
Vasile
25+
bibinika
D'ale gravideniei
claudinna spune:
salutare!!
mi-am revenit ieri din starea aia dupa ce am tras un pui de somn alaturi de sot:) a stiut el sa ma lamureasca si m-am linistit de nu-mi venea sa cred. sa nu va ganditi la prostii!! din vorbe m-a facut:))
andy_galro, mie mi-a zis dr sa beau de matase de porumb si de cozi de cirese. a mai zis ca exista si un ceai special pt gravide, insa e cam uleios...ma rog, s-a gandit ca poate nu-mi place...am inteles ca putem bea si de macese, ca si ala e diuretic. eu imi fac de seara cam 4 l si il pun la frigider in niste cani din alea pt vin, mi se pare mie ca e mai bine decat in pet:) si in ziua urmatoare il beau ca pe apa. le-am mai alternat, le-am mai si intrerupt cate o zi-doua, ca te cam saturi, mai ales de dus la wc...
300, sanatatea si linistea ta sunt cele mai importante, asha ca ia-ti mama concediu si nu mai sta pe ganduri, mai ales pe caldurile astea!! du-te la valcea, stai la aer curat:)
ieri au venit contracele si kit-ul de pt celulele stem. inca nu am citit contractele, nu am semnat nimic, ca eram epuizata, poate asta seara sa ne asezam amandoi la lectura..
azi la 15.00 am programare la dr, abia astept, dar am si emotii....ca de fiecare data...
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
32+ Florin Razvan
monica_dicut spune:
quote:
citat din mesajul lui laureta
Am ajuns si noi a seara de la mare unde a fost super.
Va pun poze pina citesc io ce s-a mai intamplat
http://good-times.webshots.com/album/563106556OyLyma
Poze
Frumoasa mamica si superba fetitza.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI
AMR 60 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
andy.p spune:
Laureta ce burticutza frumoasa ai ca si mamica,de printzesa nu mai zic nimic..cand o vad ma topesc
felicic
claudinnaSa vii cu vesti minunate.
30+bbelina
AMR 10 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
babytza spune:
Si am pus tiker si la printesica mea. Sper sa se vada...
Valentina 28 + David